- 20 Kasım 2016
- 144
- 62
- 32
Ay inşallah ya eğer sabah yaptığım testte iki çizgi çıkarsa sağlıkocağına koşa koşa gideceğim :))))Gozun aydin canim ben de pozitif cizgileri gordugumde inanamiyordum cunku hic belirtim yoktu :)) ama sonradan cikiyorlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah ya eğer sabah yaptığım testte iki çizgi çıkarsa sağlıkocağına koşa koşa gideceğim :))))Gozun aydin canim ben de pozitif cizgileri gordugumde inanamiyordum cunku hic belirtim yoktu :)) ama sonradan cikiyorlar :)
Evet canm veriyorlarÖzel hastane aynı gün sonuç veriyorlar mu bilen var mı
Anladim canim once klomenle yumurtayi gelistirip sonra catlatma ignesi vuruyolar sanirim hadi insallah bu ay tutar
Randevu almam gerekiyor mu yoksa sabah gitsem alırlar mı kan özel hastene canımEvet canm veriyorlar
Öncelikle hayırlı olsun canım hersey gönlünce olsun,özel hastanelerde direk gidip gebelik testi istedgn zaman 25 30 lira civarında bi ücret karsılıgında bakıyolar 1 saate cıkar sonucunRandevu almam gerekiyor mu yoksa sabah gitsem alırlar mı kan özel hastene canım
Çok teşekkür ederim inşallah hayal kırıklığı yaşamamÖncelikle hayırlı olsun canım hersey gönlünce olsun,özel hastanelerde direk gidip gebelik testi istedgn zaman 25 30 lira civarında bi ücret karsılıgında bakıyolar 1 saate cıkar sonucun
Sanırım bugünkü de düne göre daha belirgin olmasına rağmen asla 12. günümdeki kadar koyu değil.O zaman dün ki test pik mi oluyor
Yani eğer kan testi yaptıracaksan sadece git söyle alıyolar kanı 1 saate çıkıyor sonuç doktora gerek kalmıyor canmRandevu almam gerekiyor mu yoksa sabah gitsem alırlar mı kan özel hastene canım
Hayırlısı olsun canım tebrik ederim. Benim içime doğmuştu ama çok ümitlendirmek istemedim.Şimdi böyle
Bize de haber verr sabah burda bekliycem bak :))Ay inşallah ya eğer sabah yaptığım testte iki çizgi çıkarsa sağlıkocağına koşa koşa gideceğim :))))
Sanırım bugünkü de düne göre daha belirgin olmasına rağmen asla 12. günümdeki kadar koyu değil.
12.gun yumurta catlamis canim degerlendirmis miydin o gunu veya oncesinde bi kac gunuSiklusumun sırasıyla 11,12,13,14'üncü günleri
Canım 7 ve 11'inci gün oldu değerlendirme başka da olmadı. Hamile kalırsam şok olacağım.Bize de haber verr sabah burda bekliycem bak :))
12.gun yumurta catlamis canim degerlendirmis miydin o gunu veya oncesinde bi kac gunu
11 tamamdir insallah tutar :) hiiiccc şok olma eski mesajlarıma baktım bende aynı şeyi söylemişim bu ay hiç umutlu değildim ama Allah verdi mi veriyor bekleyelim görelim hayırlısıyla :)Canım 7 ve 11'inci gün oldu değerlendirme başka da olmadı. Hamile kalırsam şok olacağım.
Öyle canım. Oğlum hasta ailem yanımıza geldi. Çalışmalar bitti :) nasip neyse o olur bakalım bekleyip göreceğiz.11 tamamdir insallah tutar :) hiiiccc şok olma eski mesajlarıma baktım bende aynı şeyi söylemişim bu ay hiç umutlu değildim ama Allah verdi mi veriyor bekleyelim görelim hayırlısıyla :)
Yaa ama dün kü gibi olmayınca sanki yok gibi tamam silik çizgi var ama sanki yok diye korkuyorum kaldım öyle oturduğum yerdeSen hala bunu görüp hastaneye kosmadin mi :) ama dur koşma bebise Bişey olmasın :) yavaş yavaş gt :)
Ben burda yazmıştım canım sabah ki testlerim daha silik akşam ki testlerim daha koyu çıkıyor diye. Resmen hamilesin git kan ver hayırlı olsun :)Yaa ama dün kü gibi olmayınca sanki yok gibi tamam silik çizgi var ama sanki yok diye korkuyorum kaldım öyle oturduğum yerde