- 22 Eylül 2017
- 337
- 229
Biraz beklemelisin adetin geciktiğinde gene sorabilirsin. :)Bende bugun akıntı var dunde vajınamın ya taraf ve ustu kram ve agrı vardı bugunde kasıklarda cok hafıf agrı var adetmı olcam hamılemıyım acaba
Canm malesef bugün kan verdim ve dış gebelik dendi hamile Değilim malesefSöylediğin belirtilerden hamile olduğun sonucunu çıkardım.Geç döllenme mi bilemiycem ama siyah akıntı gebeliğin ilk haftasında geldi.Sanırım rahim temizlensin diye geldi.Sonradan gebeliğin belirtisi olan pembe akıntı geldi ve adetim gecikti.Adet gecikmesinden bi kaç gün sonra test yaptım ve çizgi silik çıkınca emin olamadım.Kan testi hamile olduğumu gösterdi.Bnce sende kan testi yaptır.Şu an 8.haftam.Allah inşallah sana en hayırlısını verir.
Oldu kuzum malesef gebe değilim dış gebelik silik çizgiler hiç koyulasmamis günümde 12 gün gecti ve değer bugüne göre çok düşük ilaç verdi adet olcam 1 haftaya vücut kendisi aticak işteEskigunler canım sonuçlar belli oldu mu?
Amin kuzum.inşallah senin de gözün aydın canm rabim sağlık sıhhat versinOlsun üzülme Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Amin canım dua ediyorum isteyen herkeseAmin kuzum.inşallah senin de gözün aydın canm rabim sağlık sıhhat versin
Geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm vardır bunda da bi hayır diyelim inşallah bi sonraki aylar gönlüne göre olur canım benimOldu kuzum malesef gebe değilim dış gebelik silik çizgiler hiç koyulasmamis günümde 12 gün gecti ve değer bugüne göre çok düşük ilaç verdi adet olcam 1 haftaya vücut kendisi aticak işte
Amin canm insllh kuzum belki.klomene devam ederim yada bırakırım kendi haline bilmiyorumGeçmiş olsun kuzum çok üzüldüm vardır bunda da bi hayır diyelim inşallah bi sonraki aylar gönlüne göre olur canım benim
En ggüzeli canım bi evladın var inşallah ikincisi üçüncüsüde olur sakın sıkma canını olur elbetAmin canm insllh kuzum belki.klomene devam ederim yada bırakırım kendi haline bilmiyorum
İnşallah canisi insallahEn ggüzeli canım bi evladın var inşallah ikincisi üçüncüsüde olur sakın sıkma canını olur elbet
Hayırlı olsuuuunKızlar belirtilerinize kulak verin kendinize dikkat edin ama kesin hamileyim gözüyle bakmayın. Üşütme, adet ve hamilelik belirtileri birbirleriyle çok benzer. Dediğim gibi geçen ay kesin oldu diye düşünürken olmadı ve bu ay çokta emin değilken oldu. Kendinizi dinleyin ama bu belirtileri sürekli düşünmeyin, sürekli düşündüğünüz zaman bünye otomatik olarak düşündüğünüz şeyleri aktif hale getiriyor ve bunun sonucunda da ya adet gecikiyor ya erken geliyor ya da tam gelemiyor. Rabbim en kısa zamanda herkese nasip etsin inşallah.. ve her hamilelik belirtisi de bir değilmiş, oğlumda ilk zamanlar ağrıdan sızıdan nefes alamazken, ayağa kalkamazken şimdi çok rahatım hatta keseyi, bebeği ve kalp atışlarını görmeden kesin hamileyim demiycem çünkü hiçbişey hissetmiyorum, belki ikinci olduğu içindir tabi onu da bilmiyorum ama bekleyip görcez bakalım.
Maalesef adet oldum cnm ve cok gelıyo agrısıda mafettı benıBiraz beklemelisin adetin geciktiğinde gene sorabilirsin. :)
Maaşallah cnm ıns bıze de gösterir allah o gunlerıKızlar değerim yükselmiş çok şükür280.6 ya çıkmış Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh
İnşallah canımm inşallah dualarım bebek bekleyenlere tez zamanda inşallah Rabbim nasip ederMaaşallah cnm ıns bıze de gösterir allah o gunlerı
Amin ıns cnm buay bızde guzel haberler alırızİnşallah canımm inşallah dualarım bebek bekleyenlere tez zamanda inşallah Rabbim nasip eder
Tesekkur ederim sagolun sizinde hayirli olsun Allah kucaginiza almayi nasip etsin :)Hayırlı olsuuuun
Amin insallahh :) gozun aydin olsun canim :)Kızlar değerim yükselmiş çok şükür280.6 ya çıkmış Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh
Sağol canım benim teşekkür ederimm :)Amin insallahh :) gozun aydin olsun canim :)
Çok sevindim canım. Sağlıcakla gelsin.Kızlar değerim yükselmiş çok şükür280.6 ya çıkmış Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh