O zaman yumurtlama günündesin büyük ihtimal kaçırma bugünleriHenüz testte çıkmaz diye yapmıyorum 12 gün var daha reglime ama ne zaman yumurtlamam olur onu bilmiyorum ilaç kullandigimdan beri. O yüzden karışık işte. Beklicem mecbur :/
İnşallah canım sağ olasın 6 gün kaldı şöyle bir iki gün daha geçse tam net çıkar aslında testte debende hep böyle bi konuyu arardım ama gerçekten yok,olabilir aslında kiminin bünyesi hashastır inanırım yani,,,adete kaç gün kaldı inşallah rabbim gönlündekini kucağına verir
Her bunye farklıdır tabiki ben hamile kaldigimi iki gebeliktede çok sonra öğrendim ne mide bulantısı ne başka birşey çok rahatim
O zaman yumurtlama günündesin büyük ihtimal kaçırma bugünleri
Hayırlısı olsun o zaman :)Yok ben zaten korunuyorum ilaçla. Ilaci düzensiz kullandım şüphem o yüzden. Gelse çok sevinirim sürpriz olur ama gelmese de üzülmem. Bakalım hayırlısı:) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Akıntı ilk hamileliğim de bende de fazlasıyla vardı suyum geldi sanıp acile koşturduğumu bilirim ama şimdi de aksine kupkuru yani normalde hep olan akıntım bile yok bakalım artık bata 5gün kaldı inşallah totem olsun diye yaptıgım hamilelik takvimini kaldırmak zorunda kalmamadetime 3-4 gün veya 5 gün vardı yüzümde minik minik sivilceler vardı. kırmızı değil böyle su toplamış gibi pütür pütür.
akıntılarım artmıştı ve ilk 3 ay mı yalan olmasın akıntılarım olmuştu işediğimi sanıyordum her defasında.
Akıntı ilk hamileliğim de bende de fazlasıyla vardı suyum geldi sanıp acile koşturduğumu bilirim ama şimdi de aksine kupkuru yani normalde hep olan akıntım bile yok bakalım artık bata 5gün kaldı inşallah totem olsun diye yaptıgım hamilelik takvimini kaldırmak zorunda kalmam
Akıntı ilk hamileliğim de bende de fazlasıyla vardı suyum geldi sanıp acile koşturduğumu bilirim ama şimdi de aksine kupkuru yani normalde hep olan akıntım bile yok bakalım artık bata 5gün kaldı inşallah totem olsun diye yaptıgım hamilelik takvimini kaldırmak zorunda kalmam
hamılelık takvımı eklemişsin bende merakla sayfaları okudum hamılelık haberini kaç gun önce ogrendım diye ama sanırım hamıle degılsın ,mi-nick
Kızlar benimde yarın bat günüm, dün gece adet olacakmış gibi karın ağrısından ve mide bulantısından uyuyamadım. yarın sabah test yapıcam, hayırlısı diyorum :) hepimiz için tabiki.
Nerden okudun ki ben bulamıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?