Sağol canım.inş allah büyük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım.inş allah büyük
Sonucunu alınca yaz bize de canım inşallah bebek vardırKızlar dün gece çok tuhaf bir rüya gördüm ter kan içinde uyandım. Bugün kan verdim ne olur benim için dua edin hayırlısı olsun.
Bugün de yapsan çıkardı aslında inşallah hamilesindir :)Kızlar benimde yarın bat günüm, dün gece adet olacakmış gibi karın ağrısından ve mide bulantısından uyuyamadım. yarın sabah test yapıcam, hayırlısı diyorum :) hepimiz için tabiki.
Yazarım canım rüyam çok tuhaftı neye yoracağımı şaşırdım.Sonucunu alınca yaz bize de canım inşallah bebek vardır
hayır olsun canım. inşallah hamilesindr. sonucu bekliyoruz.Kızlar dün gece çok tuhaf bir rüya gördüm ter kan içinde uyandım. Bugün kan verdim ne olur benim için dua edin hayırlısı olsun.
canım dün test almaya fırsatım olmadı, bu akşam iş çıkışı alıp yarın sabah yapıcam hayırlısıyla :) sende belirtiler nasıl. ben bu bir haftadır çok kasık ağrısı yaşadım, göğüs hassasiyetim var akıntım yok kuruyum.Bugün de yapsan çıkardı aslında inşallah hamilesindir :)
Sağol canım. Şu saatten sonra hamile çıkarsam sevinir miyim onu bile bilemiyorum. Rüyam hamilelikle ilgili ama kötü bir rüyaydı. Etkisinde kaldım. Rüyamda bile inanmak istemedim. Regldir dedim uyanıp hemen banyoya koştum ama bir şey yoktuhayır olsun canım. inşallah hamilesindr. sonucu bekliyoruz.
rüyanı suya anlat ve hayra yor canım.Olumsuz düşünme.Sağol canım. Şu saatten sonra hamile çıkarsam sevinir miyim onu bile bilemiyorum. Rüyam hamilelikle ilgili ama kötü bir rüyaydı. Etkisinde kaldım. Rüyamda bile inanmak istemedim. Regldir dedim uyanıp hemen banyoya koştum ama bir şey yoktu
sen değil canım konu sahıbı hamılelık takvımı eklemiş bende merakla sayfaları okudum ama boşa sanırım
Sağol canım. Şu saatten sonra hamile çıkarsam sevinir miyim onu bile bilemiyorum. Rüyam hamilelikle ilgili ama kötü bir rüyaydı. Etkisinde kaldım. Rüyamda bile inanmak istemedim. Regldir dedim uyanıp hemen banyoya koştum ama bir şey yoktu
Bende de hiç belirti yok artık umudum da yok bakalım zaman neyi gösterecekcanım dün test almaya fırsatım olmadı, bu akşam iş çıkışı alıp yarın sabah yapıcam hayırlısıyla :) sende belirtiler nasıl. ben bu bir haftadır çok kasık ağrısı yaşadım, göğüs hassasiyetim var akıntım yok kuruyum.
Biliyorum canım beni demediğini. Konu sahibinin profilinde bulamıyorum nerden okudun diye ondan sordum bende okumak istiyorum
Hayırlısı olsun canım belli olmaz adet gününe kadar bekle bakalım benimde 9 gün kaldı kasıklarımda batma sağ göğsümde hassasiyet dışında çok belirgin birşey yok kendimi dinledikçe belirti buluyorum aslında ama çok da dinlemiyim diyorum iki ara bir dere mevzusu yani :)Bende de hiç belirti yok artık umudum da yok bakalım zaman neyi gösterecek
profilinde değil yaptıgı yorumların altında hamılelık takvimi var yaaa ondan bahsediyorum
bebegımın dogacağı muhtemel tarih :26-05-2018 yazınca bende hamıle sandım
Ben yeniyim ben onları hep reklam sandım yaaa ALLAH beni kahretmesin rezil oldum kıııızz
kan testını kac gun kala adete yaptırsam cıkar merak edıyorum umut işteBende de hiç belirti yok artık umudum da yok bakalım zaman neyi gösterecek