Gec döllenmede olabilir canm inşallah öledir benimde kasık agrılarım cok arttı bacagıma vuruyo ama adet gbi degil benimde 3 gün kaldı bata bakalm inşallah kavusuruz buay bebeklerimizeDogru cnm haklısın aslında yarın adet gunum aslında ama suan hıcbırsey yok
Ben sonucumu negatif aldiktan sonra direk sokturucu alcaktim adet olmak icin suan kafam karisti 12 gunde kana gecmezmi yaniBellı olmaz cnm kosmet bence kosoden kısıye degısır ben umudmu kaybetm sen kaybetme
Cnm sen gene bence doktora gıt ve durumunu anlat ne olur ne olmaz bıde varsa gec cıkarsaBen sonucumu negatif aldiktan sonra direk sokturucu alcaktim adet olmak icin suan kafam karisti 12 gunde kana gecmezmi yani
Cok acayıp kasık bolgemde agrı oldu sımdı bıraz agar kaldırdım ıns kotu bısı yokturGec döllenmede olabilir canm inşallah öledir benimde kasık agrılarım cok arttı bacagıma vuruyo ama adet gbi degil benimde 3 gün kaldı bata bakalm inşallah kavusuruz buay bebeklerimize
Oyle yapcam artik aksi gibide sonucu hala girmemisler saglik ocagindaki kiz saat 7 gibi giriyolar demisti saat 9 oldu sansa bak :/Cnm sen gene bence doktora gıt ve durumunu anlat ne olur ne olmaz bıde varsa gec cıkarsa
Yarına kalmıs olabılır cnm sonucun hayırlısı belkı cıkmıstır hamılesındırOyle yapcam artik aksi gibide sonucu hala girmemisler saglik ocagindaki kiz saat 7 gibi giriyolar demisti saat 9 oldu sansa bak :/
Ayy hadi hayirlisi. Dunden beride gribim bugun hele cok kotuyum esime acile gidelim dicem ama hamileysem igne falanda vuramazlar ondan sonuca bakip duruyom ama yok. İlacta atamiyorum basim zonkluyo resmenYarına kalmıs olabılır cnm sonucun hayırlısı belkı cıkmıstır hamılesındır
Evet var oyleleri bi bakinca anliyolar :)Kızlar birşey soracağım bu hamilelikte gözlerden anlaşılıyormuş.Göz bebekleri büyüyormuş falan kirpikler karışıyormuş.Var mı böyle bir belirti.Eskiler göze bakınca anlarmış.
Yumurtlama donemindesin canim es gecmeKrem renkte akıntım oluyo kıvamlı sulu değil ne olabilir .adetime daha çok var doğurganlık dönemi mi oluyo bu bilmiyorum ama kıvamı sulu olmaması garip geldi bana
Kuzum benim kirpiklerim normalde de hep karisik kurusuktur ama goz bebegim de cok buyuk degil :)
Silik bi çizgi gördüm ilk resimde umutlandirmak istemem ama var gibiKızlaar sanırım bu sefer var o cizgi bi bakın nolur
Belli Olmaz canım ama çıkmaz sa üç dört gün sonra adet olmazsan testi yenile bende çıkmayınca iş yaptım o kadar sonra idrarda çıkınca şaşırdımAyy hadi hayirlisi. Dunden beride gribim bugun hele cok kotuyum esime acile gidelim dicem ama hamileysem igne falanda vuramazlar ondan sonuca bakip duruyom ama yok. İlacta atamiyorum basim zonkluyo resmeneger hamileysem bile allah korusun artik cunku hamileyken grip olmak iyi degilmis hic bebege baya zarar veriyomus :/
Cnm bn goremedım ısıktan sanırım gzukmemıs bıdaha cekseneKızlaar sanırım bu sefer var o cizgi bi bakın nolur
Ama sankı ılk fotoda cok hafıf var bekle brz daha belırgınlesır belkıKızlaar sanırım bu sefer var o cizgi bi bakın nolur
Cok hafif canm ama hemen belirdiAma sankı ılk fotoda cok hafıf var bekle brz daha belırgınlesır belkı
Snkı bıraz bellı cnm bıkacgun sonra tekrrarla testı garantı olsun kan vermeye git yadaCok hafif canm ama hemen belirdi
Bendede var canım o 2 gün önce belirdi hafif kahverengiKızlar bıde ben gobekten genıtale kdr hafıf bır cızgonfarettım bıhaftadır kottan falan dıyodum ama busabah artık oldugunu farkettım fıkrı olan varmı
Insallah adetin gelmez canim ben sonucumu ogleden sonra alicamGünaydın kızlar bugun benım adet gunum bakalım ne olacak benım gıbı bekleyenler varmı test sonucunu alanlar varmı
Evet bende gordum insallah koyulasir canimKızlaar sanırım bu sefer var o cizgi bi bakın nolur
Bende oglumdan kalma var ara ara belirginlesip siliniyo :)Kızlar bıde ben gobekten genıtale kdr hafıf bır cızgonfarettım bıhaftadır kottan falan dıyodum ama busabah artık oldugunu farkettım fıkrı olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?