- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
Elimde test var mi canim varsa yapsana bakalimKızlar unutlanmak ıstemıyorum ama heycanlandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimde test var mi canim varsa yapsana bakalimKızlar unutlanmak ıstemıyorum ama heycanlandım
Gecmis olsun canim sen iyi olmaya bak insallah pozitif sonuc alirsinGunaydin kizlar benim sonucum hala cikmadi saka gibi. Ruyamda esimle sonuclara bakiyoduk degerim 16 oluyodu agliyodum mutluluktan 12. Gunum bugun kasimlarimdaki agri azaldi yada grip oldugum icin hic biyerimi hissetmiyorum kasimlarimida hissetmiyorum zor nefes aliyorum o kadar kotuyum.
Dun yptım negatıf bıdha yapmıcam yırmısıne kadar cnm beklıyorum bugun adetımın gecıkme ıhtımlı bar bıraz debgesız cunku encok 20sıbe kadar beklıcem korkuyorumElimde test var mi canim varsa yapsana bakalim
Gecmısmolsn cnm dıkktetGunaydin kizlar benim sonucum hala cikmadi saka gibi. Ruyamda esimle sonuclara bakiyoduk degerim 16 oluyodu agliyodum mutluluktan 12. Gunum bugun kasimlarimdaki agri azaldi yada grip oldugum icin hic biyerimi hissetmiyorum kasimlarimida hissetmiyorum zor nefes aliyorum o kadar kotuyum.
Rahat ol canim kendini etkileme bu sefer adet olacagin varsa da gecikir daha cok stres ve hayal kirikligi yasarsin Allah gonlundekini verir insallahDun yptım negatıf bıdha yapmıcam yırmısıne kadar cnm beklıyorum bugun adetımın gecıkme ıhtımlı bar bıraz debgesız cunku encok 20sıbe kadar beklıcem korkuyorum
Hayirlisi olsun artik sonuc ciksaydi bende ona gore hareker etseydim :/ sen kacta alicaksin sonucunu canim?Gecmis olsun canim sen iyi olmaya bak insallah pozitif sonuc alirsin
Ogleden sonra 13:30 da gitcem canimHayirlisi olsun artik sonuc ciksaydi bende ona gore hareker etseydim :/ sen kacta alicaksin sonucunu canim?
Hadi hayirlisi degerini merak ediyorum :)Ogleden sonra 13:30 da gitcem canim
Balcm degerlerıne bende yaptırmıstım cnmKizlar sonucum cikti malesef negatif. Hemde 0 yani bu saatten sonrada degilimdir heralde sokturucuyu kullanabilirim sanirim. Diger hormon degerlerimde şöyle FSH:4.61 LH:9.96 estradiol: 78 prolaktin:19 anlayan degerlendirebilirmii?
sabkı bıraz fazla ınternetten arastor bakalımKizlar sonucum cikti malesef negatif. Hemde 0 yani bu saatten sonrada degilimdir heralde sokturucuyu kullanabilirim sanirim. Diger hormon degerlerimde şöyle FSH:4.61 LH:9.96 estradiol: 78 prolaktin:19 anlayan degerlendirebilirmii?
Ben gördüm canım. Teyit için ya kan ver ya da iki gün daha bekleyip testi tekrarla.Kızlaar sanırım bu sefer var o cizgi bi bakın nolur
Canım hamilelikte ortaya çıkan kahverengi çizgiyi mi diyorsun belli belirsiz oluyor ama hamilelikte belirginleşiyor o çizgi mi?Kızlar bıde ben gobekten genıtale kdr hafıf bır cızgonfarettım bıhaftadır kottan falan dıyodum ama busabah artık oldugunu farkettım fıkrı olan varmı
Merhaba herkese baştan sona okudum yazdıklarınızı nasıl heyecnalı bekleyişler var benimde için kıpır kıpır :) Bizde bu ay çocuk için beklentiye girdik bat tarhim 20ekim kendimde ciddi değişiklik hissediyorum test yaptım ancak negatif çıktı silik bile çıkmadı umutsuz olmak istemiyorum.Neredeyse gidip kan testi yaptırcam zor duruyorum
Değerlerin hepsi normal canım. Sadece prolaktin normalin üst sınırında. Hipofiz bezi ile alakalı onun yüksekliği süt salgısını etkiliyor ve yeni bebiş oluşumunu engelliyor diye kalmış aklımda. Nadir de olsa hiç evlenmemişlerde bile fazlalığı süt salgısına neden olabiliyor. Doktorun muhtemelen normal der canım.Kizlar sonucum cikti malesef negatif. Hemde 0 yani bu saatten sonrada degilimdir heralde sokturucuyu kullanabilirim sanirim. Diger hormon degerlerimde şöyle FSH:4.61 LH:9.96 estradiol: 78 prolaktin:19 anlayan degerlendirebilirmii?
Bana prolaktin normal geldi ama estradiol fazla geldi niyeyse. Suan tek istedigim sokturucu kullanip adet olmak kasiklarim agriyo cunku gunlerdir ama hala kafam karisik napsam bilemedim doktora gitsem oda kan tahlili isticek bisey olmadigina eminim ama korkuyorumda.Değerlerin hepsi normal canım. Sadece prolaktin normalin üst sınırında. Hipofiz bezi ile alakalı onun yüksekliği süt salgısını etkiliyor ve yeni bebiş oluşumunu engelliyor diye kalmış aklımda. Nadir de olsa hiç evlenmemişlerde bile fazlalığı süt salgısına neden olabiliyor. Doktorun muhtemelen normal der canım.
Evt cnm ama cok fena adet agrm var sanırım adet olcamCanım hamilelikte ortaya çıkan kahverengi çizgiyi mi diyorsun belli belirsiz oluyor ama hamilelikte belirginleşiyor o çizgi mi?
Sonucunu götürsene canım doktora. Bir daha almaz. Ancak adetin 3. günü alınsa zaten daha sağlıklı sonuç olur. Korkulacak bir şey yok canım sabredeceksin sadece. Bazı söktürücüler progestan içeriyor varsa tutunmasına yardım ediyor yoksa da reglini sağlıyor. Bol bol yürüyüş yap canım söker o zaman. Benim de geçen birkaç kilometre yürüdükten sonra birden geldi. Bir de kafaya takmak bu tarz şeyleri çok etkiliyor. Zor biliyorum ama takmamaya çalış canım.Bana prolaktin normal geldi ama estradiol fazla geldi niyeyse. Suan tek istedigim sokturucu kullanip adet olmak kasiklarim agriyo cunku gunlerdir ama hala kafam karisik napsam bilemedim doktora gitsem oda kan tahlili isticek bisey olmadigina eminim ama korkuyorumda.
Hakkında hayırlısı umarım gelmiştir bebişin.Evt cnm ama cok fena adet agrm var sanırım adet olcam