- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
Belkı bır ıhtımal gec dollenmıstor dıye beklıyorum adet olmam belkı adetım yarın[/QUOTE]
Olabilir tabi ki canım kırmızıları görene kadar bekle bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belkı bır ıhtımal gec dollenmıstor dıye beklıyorum adet olmam belkı adetım yarın[/QUOTE]
Belkı bır ıhtımal gec dollenmıstor dıye beklıyorum adet olmam belkı adetım yarın
Kuzum ben sana yazdim ama gormedin galiba supheli tarihin neydi merak ettim bide daha once idrar testi yaptinmi evde negatifmi cikti kacinci gun yaptinMinick
Canım ben çözdüm sanırım sen kese olana kadar bekledin için rahat edecek bana daha çarşamba yi beklemek zor Geliyor
[/QUOTE]Neden olmasın canım üzme sen canını.Adeti 10 gün geçtiği halde kanda bile belli olmayıp sonra kendini gösteren bebişler var.
Canım benim adet 28 bitti 29 ilişki oldu büyük ihtimal o gün yumurtlama oldu şeffaf akıntı geldi çünki bide İki gün sonra denedik ayın 1 yani ikisinden biri olsa gerek :) benimde salı günü 12. Gündü kan testi 1.20 çıktı hatta sonra İki gün pek belirti olmadı diyebilirim kendi kendime demek psikolojikmis diye bile düşündüm sonra dört gün geçti idrarda çıktı inanamadım pazar günü tekrar test yaptım o da çift cici olunca kan verdim . Rabbim hepimiz e Hayırlı evlat versin inşallah kucağımıza almayı nasip etsinKuzum ben sana yazdim ama gormedin galiba supheli tarihin neydi merak ettim bide daha once idrar testi yaptinmi evde negatifmi cikti kacinci gun yaptin
Göbeğinde içe cekilmeler var mı sende canım biz senle Aynı gidiyoruzYeni belirti kızlar : adete 2 gun var ve donuyorum elim ayagim hic isinmiyor hep usuyorum
Ice cekilme derken kuzum anlayamadimGöbeğinde içe cekilmeler var mı sende canım biz senle Aynı gidiyoruz
Hassas testler cokta hassas degil canm ya bence digerlerinden cok farklı degilsonuctaidrara hcg gectikten sonra anlasılır gecmeden 100 liralıkta test alsan aynıAh cnm artık sadece beklemem kazım hassas testte bıle cıkmadı bırsey kısmet dıyorum
Yumurtlama gunun olabılır cnm yapıskan olması lazmKrem renkte akıntım oluyo kıvamlı sulu değil ne olabilir .adetime daha çok var doğurganlık dönemi mi oluyo bu bilmiyorum ama kıvamı sulu olmaması garip geldi bana
Isyerınde bı abla bana bıbaska bakıyosun gozlerının ıcı parlıyor demıstı ama hamıle degıldım olabılır cnmKızlar birşey soracağım bu hamilelikte gözlerden anlaşılıyormuş.Göz bebekleri büyüyormuş falan kirpikler karışıyormuş.Var mı böyle bir belirti.Eskiler göze bakınca anlarmış.
Dogru cnm haklısın aslında yarın adet gunum aslında ama suan hıcbırsey yokHassas testler cokta hassas degil canm ya bence digerlerinden cok farklı degilsonuctaidrara hcg gectikten sonra anlasılır gecmeden 100 liralıkta test alsan aynı
Isyerınde bı abla bana bıbaska bakıyosun gozlerının ıcı parlıyor demıstı ama hamıle degıldım olabılır cnm
sor bakalım valla ben artık batı beklıyorum nabım kı bakalım nezaman olcak
Benim bugun 11. Gun ve kan verdim cikmazmi diyosun yani suan kafam karisti16. Günde idrarda gördüm yani ama tabi 14-15 te test yapmadım 12. Günde kanda yok diye
Bellı olmaz cnm kosmet bence kosoden kısıye degısır ben umudmu kaybetm sen kaybetmeBenim bugun 11. Gun ve kan verdim cikmazmi diyosun yani suan kafam karisti