- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
Evet canim ben hep netten bakiyorum, aksam 8de cikarmis sonucSağlık ocağında verdiğin tahlile internetten bakabiliyo musun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim ben hep netten bakiyorum, aksam 8de cikarmis sonucSağlık ocağında verdiğin tahlile internetten bakabiliyo musun canım
canim tam olarak yumurtlamadan kac gun sonra basladi belirtilerin ?Ay evet ağrım sızım yok diye güle oynaya dolaşıyodum erken konuşmuşum :) neyse sağlıkla tutunsun da gerisi önemli değil Allah herkese nasip etsin inşallah
tabi ki kuzum sen değerlendir akıntı kokusuz renksizse kötü bişey değildirAdete bıkac gun var kı cnm olma ıhtımalı varmıkı ılgınc
Genel bi muayene olman da herzaman fayda vardr canım bi de folikasite başla simdiden18ınde randevu aldım olmazsam gıdıcem cnm hanınhem hormonlara baksınlar test yapsınlar normalmı cocuk ıstedımı kontrlengeldımı soylerım
Ben yarını bekliycem mecburrEvet canim ben hep netten bakiyorum, aksam 8de cikarmis sonuc
5-6 gün sonra canım göğsümde ince ince sızlamalar ve sağ kasığımda batmalarla başladıcanim tam olarak yumurtlamadan kac gun sonra basladi belirtilerin ?
bende hic belirti yok sanirim olmaditabi ki kuzum sen değerlendir akıntı kokusuz renksizse kötü bişey değildir
Genel bi muayene olman da herzaman fayda vardr canım bi de folikasite başla simdiden
Ben yarını bekliycem mecburr
5-6 gün sonra canım göğsümde ince ince sızlamalar ve sağ kasığımda batmalarla başladı
Belli olmaz kuzum herkesin belirtisi farklıbende hic belirti yok sanirim olmadi
Evet cnm dogru folık asıde baslamak lazım bıde bebek degılse o kramlar neydo sıkıntımı var bakalım adet olcakmmı adet gunune son bır gunBelli olmaz kuzum herkesin belirtisi farklı
Inşallah bakalım 9 10 günüm var adetime buraya hayırlı haber vermek isterim. :) dua edin lütfen. :)Doğru taktığından olabilir canım ama ben oğlumda gördüğüm rüyayı unutamıyorum bir türlü benim testler de negatifti. Herkes psikolojik seninkisi diyordu sonuçta gerçek çıktı. Umarım senin de öyle olur.
Sıkıntı olduğunu sanmam canım rahat ol inşallah gelmez adetinEvet cnm dogru folık asıde baslamak lazım bıde bebek degılse o kramlar neydo sıkıntımı var bakalım adet olcakmmı adet gunune son bır gun
20 gün gecikmeye normal canım benim adetin üzerinden 10-15 gün geçtiğinde 4000 in üzerinde çıkmıştı değerimKızlar benim arkadasimin degeri 1500 cikti ikizmi acaba ya 20 gun gecikti daha adeti fazla degilmi sizcede?
Canım değeri yüksek değil normal. Kaldı ki adeti 20 gün geçmiş. İki günde bir aşağıdaki gibi en az 1,5-2'ye ve üstüne katlıyor değer. Ancak değerleri düşük olup ikiz sahibi olan da var. Değeri çok büyük olup tek ve iri bebeği olan da var.Kızlar benim arkadasimin degeri 1500 cikti ikizmi acaba ya 20 gun gecikti daha adeti fazla degilmi sizcede?
Kızlar yaptım ama nnegatıf cıktı umutlarım kesın tukendı cok sacma onkrqm agrı ve akıntı neydı ozaman korkmaya basladım
Kuzum çok oynayıp zıplama kız.Hoppidi hoppidi bebişeAy evet ağrım sızım yok diye güle oynaya dolaşıyodum erken konuşmuşum :) neyse sağlıkla tutunsun da gerisi önemli değil Allah herkese nasip etsin inşallah
Kızlar akıntılar devam edıyor benım agrılarda ınsallahe en azından adet olurum
Canım hiç bir belirti hissetmeyip hamile olanlarda varbende hic belirti yok sanirim olmadi
Dur bakalım hemen karaları bağlama kırmızılar gelmediği
Canım hiç bir belirti hissetmeyip hamile olanlarda var
Ah cnm artık sadece beklemem kazım hassas testte bıle cıkmadı bırsey kısmet dıyorumDur bakalım hemen karaları bağlama kırmızılar gelmediği sürece
Kuzum çok oynayıp zıplama kız.Hoppidi hoppidi bebişe
Akıntı olması iyidir inşallah böyle devam eder
Canım hiç bir belirti hissetmeyip hamile olanlarda var
[/QUOTE][QUOTE="MiyavKedi, post: 53140800, member: 828633"
Kuzum çok oynayıp zıplama kız.Hoppidi hoppidi bebişe
Canım ben çözdüm sanırım sen kese olana kadar bekledin için rahat edecek bana daha çarşamba yi beklemek zor GeliyorBelli olmaz kuzum herkesin belirtisi farklı
Aynen canım ağırdan alıyorum açıkçası herkes test yaptır demese kan vermeyi de düşünmüyordum, iki hafta kadar bekleyip direk keseyi bebeği kalp atışlarını duyarım diyordum ama bizimkilerin içi rahat etmedi, bende yarın sonucu aldıktan sonra on gün sonrasına kadın doğumdan randevu alıcamMinick
Canım ben çözdüm sanırım sen kese olana kadar bekledin için rahat edecek bana daha çarşamba yi beklemek zor Geliyor
Maşallah canım Allah herkese nasip etsinKizlar arkadasimla hastaneye gittik muane oldu 6 haftalikmis bebisi ondan yuksek cikmis degeri :) keseyi gorduk 8 cmmis bebis cok sevindim ya allah herkese nasip etsin kizlar :)