Son İlişkinin üzerine 10 gün say canım ona göre test yaparsınBenim bugun mide bulantim var niyeyse et sote yapiyodum midem bulandı yiyemicem galiba :/ ama normaldede ara ara olur mide bulantilarim cok merak ediyorum bisey car mı acaba adetimin gunude belli degilki neyi beklicem bilmiyorum
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz bizim aynı zamana gelecek insallah ikimizde kavusuruz bebeklerimizeBenım encpk bırhafta var cnm cıddı bel ağrısı basladı bıde
Markalarda cok farkediyo canım arkadasım adet gecikmesinden 1 hafta sonra test yaptı(fazlasıyla sabırlıdır) erken gebelik testinde daha silik normalinde kopkoyu cıktı ikinci cizgi:/Kızlar farklı bi marka yaptım çıktı ama benim yaptığım testten daha silik, belki akşam yaptığım içindir bilmiyorum. Biraz beklesin bakalım koyulaşacak mı görelim.
Bugün ağzımda o ilginç tat oluştu ve arkasından midem de hassasiyet başladı birazda gezdik tozduk yedik içtik hepsi mideme dizildi inanılmaz rahatsızım şu anda.
Hımm markadan markaya değişiyor o zaman doğrudur canımMarkalarda cok farkediyo canım arkadasım adet gecikmesinden 1 hafta sonra test yaptı(fazlasıyla sabırlıdır) erken gebelik testinde daha silik normalinde kopkoyu cıktı ikinci cizgi:/
Canım bişe sorcam cok soru sordum bugğn ama ilk silikte olsa ikinci cizgiyi adetinden ne kadar önce gördün bide erken gebelik testimiydi normallerindenmiHımm markadan markaya değişiyor o zaman doğrudur canım
İlk silik çizgi aşırı şekilde silikti ve hemen hemen iki üç saat sonra belki daha fazla zaman sonra çıkmıştı başkası olsa negatif derdi ama testin altından girip üstünden çıktım var bunda bişeyler dedimCanım bişe sorcam cok soru sordum bugğn ama ilk silikte olsa ikinci cizgiyi adetinden ne kadar önce gördün bide erken gebelik testimiydi normallerindenmi
Sende bendensin,sürekli test yapıyodum cizgimi var diye ışık tutuyodum ama görmedim suana kadar bu ay inşallah görürümİlk silik çizgi aşırı şekilde silikti ve hemen hemen iki üç saat sonra belki daha fazla zaman sonra çıkmıştı başkası olsa negatif derdi ama testin altından girip üstünden çıktım var bunda bişeyler dedimadetime 8gün vardı o zaman sonra hemen arkasından akşam on gibi bi daha yaptım baktım bişey yok koydum kenara uyudum, sabah baktım hayalet bi çizgi daha gördüm koştum lavaboya yine test yaptım bu sefer çok beklememe gerek kalmadı silik çizgi hemen belirdi. 8gün kala gördüm sayılır ama tam emin olduğum belirgin çizgi 7gün kala çıktı
Daha 6 gun oldu pazar veya pazartesi tekrar yapicam yarin sabahta ovulasyon yapicam sabah hic tuvalete girmeden yapsam olurmu ovulasyonu sizce?Son İlişkinin üzerine 10 gün say canım ona göre test yaparsın
Ovulasyon testinin sabah yapılmaması gerektiğini duymustum canım yanıltıyomusDaha 6 gun oldu pazar veya pazartesi tekrar yapicam yarin sabahta ovulasyon yapicam sabah hic tuvalete girmeden yapsam olurmu ovulasyonu sizce?
Ne zaman yapmak gerekiyo acaba?Ovulasyon testinin sabah yapılmaması gerektiğini duymustum canım yanıltıyomus
Slm canim benimde bata 6 gün var test yaptim bugun negatif çıktıİlk silik çizgi aşırı şekilde silikti ve hemen hemen iki üç saat sonra belki daha fazla zaman sonra çıkmıştı başkası olsa negatif derdi ama testin altından girip üstünden çıktım var bunda bişeyler dedimadetime 8gün vardı o zaman sonra hemen arkasından akşam on gibi bi daha yaptım baktım bişey yok koydum kenara uyudum, sabah baktım hayalet bi çizgi daha gördüm koştum lavaboya yine test yaptım bu sefer çok beklememe gerek kalmadı silik çizgi hemen belirdi. 8gün kala gördüm sayılır ama tam emin olduğum belirgin çizgi 7gün kala çıktı
Gün içinde Herhangi bi zamanda yapabilirsin canım sadece hergün aynı saatte yapmaya calıs bence artısı daha iyi takip edebilirsin,ikinci cizgi digeriyle aynı kalınlıkta yada daha koyu oldugu gün yumurtlaman oluyo demekNe zaman yapmak gerekiyo acaba?
Eki Görüntüle 2054814
Kızlar eşimin telefondan atıyorum ovulasyon testim ilk yapışımda hiç çizgi yoktu dün Mi-nick'e attım ondada baya silikti gittikçe koyulaşıyo yumurtlama zamanım mı geliyo acaba?
Yani ilk yaptigimda hic cizgi yoktu simdi belirgin bi sekilde var yarin tekrar yapicam dahada koyulasirsa degerlendiricem. Gebelik testinde ilk 15 dk dogru sonuc diye biliyorum testlerin icinde 15 dk sonra cikan cift cizgiyi dikkate almayiniz yaziyo cunkuCanım sanırım iki çizgininde tam koyu olması lazım diye biliyorum ama yinede yanıltmış olmak istemem.Sonuçta ikinci çizgi çıktıysa bana göre başlamıştır yumurtlama günlerin.
Yani ilk yaptigimda hic cizgi yoktu simdi belirgin bi sekilde var yarin tekrar yapicam dahada koyulasirsa degerlendiricem. Gebelik testinde ilk 15 dk dogru sonuc diye biliyorum testlerin icinde 15 dk sonra cikan cift cizgiyi dikkate almayiniz yaziyo cunku
Cnm kullanma talımatı yokmu bayankoyu olması gerekıyor yumurtlama testının adet zamanın ve akıntına gore de ayarlayabılırsın test zamanını adetten en az on gun sonra basla ıstersen ben yaptıgım zaman da acıktı sonra bırden koyulastıEki Görüntüle 2054814
Kızlar eşimin telefondan atıyorum ovulasyon testim ilk yapışımda hiç çizgi yoktu dün Mi-nick'e attım ondada baya silikti gittikçe koyulaşıyo yumurtlama zamanım mı geliyo acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?