- 30 Ocak 2011
- 4.995
- 5.396
Bendede hic ama hic yok cift cizgiyi gorunce bayilabilirim saskinliktanBende paZar yapıcam cnm ama ıcımde hıc umut yok bu ay kendım yanılıyorum sankı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede hic ama hic yok cift cizgiyi gorunce bayilabilirim saskinliktanBende paZar yapıcam cnm ama ıcımde hıc umut yok bu ay kendım yanılıyorum sankı
suan tesrtler ne durumda cnmBugün bende de hafiften oldu ağzımda ki tuhaf tat midemi bulandırdı bugünü saymazsam 5gün kaldı benimde
4saat su filan içmeden beklemen lazım canım
benımde alt karın hassaslastı batmalar var yorgunluk bılmıyırumEvet sadece rahatsız ediyor huzursuzlaştırıyor canım
kasık altına ara sıra yururken kramp sancı tarzı bıseyler oluyor benım ????? pazar cıkmayabılır benım gec yumurtlama olduya adet tarıhımın gecmsını beklıcem artık cnmBendede hic ama hic yok cift cizgiyi gorunce bayilabilirim saskinliktan
cnm benım üç gündür dun daha yogun yataktan zor kalktım yururken falan gaz sıkısması var aynyz cnmKızlar benimde batmalar kasık agrısı devam ediyo,sindirim sistemi sorunu yasayan varmı asırı gaz ve agrı?
ya inşallah bebek vardır ikimizdede ben 9 ay cekmeye razıyım bunucnm benım üç gündür dun daha yogun yataktan zor kalktım yururken falan gaz sıkısması var aynyz cnm
inşallah cnm karın alt durumunda agrıda var belırtıde ama kısmet hayırlısı nezamansa dua edıyorum hepımız ıcın dıger kızlar ne durumda acabaya inşallah bebek vardır ikimizdede ben 9 ay cekmeye razıyım bunu
inşallah cnm karın alt durumunda agrıda var belırtıde ama kısmet hayırlısı nezamansa dua edıyorum hepımız ıcın dıger kızlar ne durumda acabaya inşallah bebek vardır ikimizdede ben 9 ay cekmeye razıyım bunu
benimde öyle ama sürekli değil ara ara giriyo,evet kızlar ne durumdasınızinşallah cnm karın alt durumunda agrıda var belırtıde ama kısmet hayırlısı nezamansa dua edıyorum hepımız ıcın dıger kızlar ne durumda acaba
Benim kasiklarimda uyusukluk ve ara ara batmalar var o kadar bugun ovulasyon testi yapicam saat 1de bakalim sonuc ne olucak oda erken gebelik testi gibiymişKızlar benimde batmalar kasık agrısı devam ediyo,sindirim sistemi sorunu yasayan varmı asırı gaz ve agrı?
Cıkarıyormuymus kıBenim kasiklarimda uyusukluk ve ara ara batmalar var o kadar bugun ovulasyon testi yapicam saat 1de bakalim sonuc ne olucak oda erken gebelik testi gibiymiş
Sabah ki testim de pozitif çıktı canım çok şükürsuan tesrtler ne durumda cnm
İnşallah bebektir kuzumbenımde alt karın hassaslastı batmalar var yorgunluk bılmıyırum
Bennnn, karın ağrısından ölüyorum gaz var sanırımKızlar benimde batmalar kasık agrısı devam ediyo,sindirim sistemi sorunu yasayan varmı asırı gaz ve agrı?
At ıstersen cnm tekrardan bakalım bende de kasıklarda ara sıra batma agrı beldede aynı adet olcakmıs gıbıSabah ki testim de pozitif çıktı canım çok şükür
İnşallah bebektir kuzum
Bennnn, karın ağrısından ölüyorum gaz var sanırım
Çıkarıyo diyolar bugun yapicam sonucu merak ediyorum gebelik testinide pazar yapicam eger ufacik bi silik cizgi gorsem dahi pazartesi kan vericem. En guzeli kan tahlili testler yaniltabiliyo.Cıkarıyormuymus kı
çok sevindim canım kan testini ne zaman vericeksin?Sabah ki testim de pozitif çıktı canım çok şükür
İnşallah bebektir kuzum
Bennnn, karın ağrısından ölüyorum gaz var sanırım
vet cnm en guzelı ılıskıden 6 gun gectı heralde 10 gunde daha bellınolurÇıkarıyo diyolar bugun yapicam sonucu merak ediyorum gebelik testinide pazar yapicam eger ufacik bi silik cizgi gorsem dahi pazartesi kan vericem. En guzeli kan tahlili testler yaniltabiliyo.
Benimde bugun 1 hafta oldu tam. Pazar gunu 10 gun olucak o yuzden pazar yapicam. Benim umidim yok dedigim gibi yumurtlama zamanim degildi iliskiye girdiğimizde ve pkoluyum hic sanmiyorum ama bakalim nasip kismet.E
vet cnm en guzelı ılıskıden 6 gun gectı heralde 10 gunde daha bellınolur
Pazartesi vericem canım yada pazar günü acile giderim kfam karışıkçok sevindim canım kan testini ne zaman vericeksin?
Test yapmısmıydın cnm sen kı nerden bılıyon olmadını daha once baslamadınmjBenimde bugun 1 hafta oldu tam. Pazar gunu 10 gun olucak o yuzden pazar yapicam. Benim umidim yok dedigim gibi yumurtlama zamanim degildi iliskiye girdiğimizde ve pkoluyum hic sanmiyorum ama bakalim nasip kismet.