Canım sana bir tüyo vereyim ovulasyon testi yap eğer ovulasyon testin negatifse korkma ama pozitif ise buradaki pozitiflik test çizgisinin control çizgisinden daha koyu veya aynı olması bu noktadaki ihtimaller şunlar:Evet canım benim durumum çok çok farklı. Eşimin işlerinden dolayı henüz doktora gidemiyoruz ama kafayı yiyicem. Hamilemiyim kistim mi var dış gebelik mi yoksa hiçbiri mi bilemiyorum çıldırıcam resmen. Regl oldum sanmıştım ya belki hatırlarsın beni. 4gün önceden geldi ve pıhtı şeklinde. Kafamda bitirdim tamam regl oldum hamile değilim dedim. Regl bitti bu sefer belirtiler daha şiddetli olmaya başladı. Kasıklarımda geçmek bilmeyen batmalar. Göğüs kenarlarım ağrıyor sızlamalar var. Belim çok feci durumda ağrıyor. Bu sabah da aşırı mide bulantısıyla uyandım. Test yaptım yine negatif. Eşim bu hafta ultrasona gideriz dedi ama ben sabredemiyorum delirmek üzreyim acaba kötü bişey mi var diye.
1- Yeniden yumurtluyorsun.
2-Yumurtladın ve hamile kalmışsın.
3-Yumurtalık kistin vs olabilir.
İçini rahatlatır mı bilmiyorum bende hemen hemen aynı durumdayım kanda negatif çıkmıştı üstüne sadece 1 gün pıhtılı renkli gördüm diğer günler kahve rengi lekeydi ara ara kasık batmalarım, mide bulantım var. Belim reglim bittikten sonra 1 hafta kadar kopacakmış gibi ağrıdı. Evde gebelik testi yaptım negatif, doktora çıkacaktım çeşitli nedenlerle iptal etmek durumunda kaldım. Bir sonra bulabildiğim randevu ekim ortasında düzenli ilaçlarımı almaya başladım grip aşısı bile oldum. Ovulasyon testim negatifti çünkü kist olduğunda ve gebelik olduğunda kopkoyu oluyor o da. Ayrıca vücut kendini gebeliğe hazırladığında ve mevsimsel geçişlerde de bu tuhaflıklar olabiliyor. Dış gebelik olsa dış gebelik de idrarda çıkıyor canım. Sadece artışı az oluyor. İçinde çok çok ciddi şühpe varsa git acilde kasık sancım var diye kan ver.