- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
Ovs sormuyorum ovs dan kac gun sonra gebelik belirtisi hissettincanım ağrı oluyor biraz ordan anlıyorum ben
Ovs sormuyorum ovs dan kac gun sonra gebelik belirtisi hissettin
Ovulasyon donemlerini degerlendirdiysen adet duzenin de bir sikinti yoksa bekle canim insallah bebegin tutunmustur. Gecen hafta yaptigin test megatif olabilir ama aradan bir hafta gecmis uzun bir sure yani, ben son negatifi gordukten iki gun sonra testim pozitife cevirmisti. Insallah seninkinde oyle olur.
Cnm seni bulmusken. Bisey sorcamInsallah bebektir canim benim belirtilerim de boyle baslamisti ama her bunye farkli isliyor kesin bisey diyemiyoruz bi kac daha gun bekleyip test yap insallah cikar
İnternetten çoklu paket yest al bari ucuza gelsin :))) aynen dediğin gibi canım konuyu ilk açtığımda kesin hamileyim bu kadar belirti psikolojik olamaz dedim aslında psikolojikte değilmiş çünkü sonra fena hasta oldum hepsi onun belirtisiymiş, sonra ki ayda pek belirtim yoktu umudum da yoktu ve tuttu hersey nasip kısmetCanım ben senin gebelik hikayeni hep en baştan okumustum ilk ay onca belirtine rağmen adet olmuştun ama bir sonraki ay belirtiler cok yoktu ve o ay hamile kalmıştın :) ben ovulasyon testide aldım ama hiç iki çizgiye rastlamadım. Aralık 1 de adet oldum adet sonrası 6.da 8.de 14.de - 1 ocak ve 2 ocakta calısmalarımız oldu. Gecen hafta aksam üstü kasıklarım ve alt karın bölgeme cok şiddetli nefes dahi aldırmayacak ağrı saplandı ve yarım saat gecmedi kaskatı kesildim. 2 gündürde gögüslerim şişti mavi damarlar belirginlesti cok. Başkada bişey yok. Test alıcam bende sen gibi ayda 30 test yaparım artık çok fena sarmış durumdayımumarım bunlar psikolojik değildir.
ovuyu tutturamıyosan adete kadar gün aşırı ilişki en garantiBenim bekarlığımdan beri hep adet düzensizliğim vardı bazen 30 günde bazen 45 günde oluyordum 50 küsür günü bile bilirim. O kadar doktora gittim hersey temiz dediler ama şu ovulasyonu bi tutturamadım :/
Canım benim ilkinde göğüs ağrım çok şiddetliydi ama bu ikinci de hassaslaştı çok ağrı olmadı, kasığımda minik minik karınca ısırığı gibi batmalar olmuştu ve her sabah karın ağrısı yaşamıştımCnm seni bulmusken. Bisey sorcam
Goguslerm de asiri agri basladi. Karnimaxa suanda igne igne bisiler batyo asiri carpintim basladi sende olmsmydu bunlar
Sağol canım Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin. Cinsiyet yüksek ihtimalle kız pazartesi bir daha gidicem bakalımArtık bu ay adet olursam adet bitiminden sonra dediğin gibi yapıcam başka care yokseninde bebişin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün canım cinsiyeti belli oldumu
Hatırladıgım kadarıyla oğlun vardı kız istiyodun :) allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin gönlüne göre versin bak vericekte insallah :)Sağol canım Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin. Cinsiyet yüksek ihtimalle kız pazartesi bir daha gidicem bakalım
Hado bakalim hayirlisi gelecek ay da senld knmstk kesin hamile gibisin deistin regl oldm bu ayyine sana belirti soruyorumama bu sefer gecen aykinden farkli belirti yasiyorum hayirlisi . senin de kizin olcak sanrm Allah saglkla dogmayi nasip eder insallah minnosaCanım benim ilkinde göğüs ağrım çok şiddetliydi ama bu ikinci de hassaslaştı çok ağrı olmadı, kasığımda minik minik karınca ısırığı gibi batmalar olmuştu ve her sabah karın ağrısı yaşamıştım
Benim bat 20 ocak görünüyor daha çok var yumurtlama günüm yarın görünüyor bakalım çalışmalara devam
Selamlar eski başlığım :) geçen ay ilk bebek denememden sonra bir hevesle internetten hamilelik blirtileri araştımaya başlamam ve bu siteye bu başlığa denk gelmem sonucu üye olduğum ve iyi ki olmuşum dediğim değerli sitenin değerli üyeleri Çok uzun bi cümle oldu.
Gelişmelerimi aktarayım :) doktor çikolata kistinden dolayı bana umutsuz baktığı için 1 ay dene sonrasında ben destek takviye müdahale yapacam demişti, malum 21 aralıkta adet olunca gittim doktora, 5 gün klomen kullan sonra çatlatalım seni dedi, bu arada eşimden de tahlil istedi, eşimin sperm sayısı ortalamadan baya fazla olmasına rağmen hareketliliği düşük olunca klomenden sonra çatlatıp kendi halinize bırakmayacam sizi , zaman kaybetmeyelim dedi. Bugün yumurtlaraımı kontrol etti, 3 yumurta gelişmiş dedi ama 1 tanesi yeterli büyüklüğe ulaşmış, o yumurta üzerinden aşılama yapacaz cumartesi sabahı gelin dedi. O güne kadar ilişki yasak. Bir de iğne verdi bu gece 12 de yaptırcam.
Anlayacağınız 2 taraftan da gol yedik :) bari bi taraf sağlam olsaydı. Allahım şu 1 aylık süreçte ne çok şey yaşadım diyorum kendi kendime, kisti öğrendiğim ilk gün başlı başına faciaydı zaten. İşyerinden izin almaktan şimdiden gerildim, bu ay olmazsa önümüzdeki ay tekrar aşılamayı deneyecez ama klomenden daha kuvvetli iğne ilaç verip daha çok yumurta elde ederek deneyecek ozaman, yine olmazsa sonraki ay tüp bebek diyecek ama o da yaşadığımız şehirde yapılmıyorşimdiden gerildim ya o aşamaya gelirsek diye , yıllık izne ayrılırım artık, işyerindekiler abuk subuk konuşuyor zaten. Allahım nolur şu aşılamalarla bi sonuca ulaşalım, maddi kısmını geçtim , izin alma farklı şehre gidip gelme stresi beni yoracak allahım içimde bi umut var gibi ama bilmiyorum
İnşallah canım benim sağolasın :)Hatırladıgım kadarıyla oğlun vardı kız istiyodun :) allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin gönlüne göre versin bak vericekte insallah :)
Ins cnm kacıncı gundu senınGünaydıınnnn Ocak ayı hepimize uğurlu gelir insallah
İnşallah canım sağolasın Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda.Hado bakalim hayirlisi gelecek ay da senld knmstk kesin hamile gibisin deistin regl oldm bu ayyine sana belirti soruyorumama bu sefer gecen aykinden farkli belirti yasiyorum hayirlisi . senin de kizin olcak sanrm Allah saglkla dogmayi nasip eder insallah minnosa