İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İnsan vücudu ne kadar ilginç , içerde neler olup bittiğini bilmiyoz nasıl hemen kana geçti ki , olacağı zaman oluyor işte, bu seferki geç gelsin geç belli olsun hiç gitmesin amin

amin kuzum Allah razı olsun Rabbim senin de gönlüne göre versin çift çizgili günlerin olsun karnın dolsunnşallahh

Ovulasyon testiyle hamİle kalmak nasıl oluyor ??? Daha önce sormuş muydum ben bunu

sor canım hergün sor anlatırım :)
ovulasyon testi yumurtanın en olgun halinde pozitif oluyor ve sen pozitifi gördükten sonra 24-36 saat içinde çatlıyor yumurtan yani döllenme olursa o zaman olur ilişkiye girmek kaçırmamak lazım

Ya bisi soranlrmym o kde cok kisiyle knsnca unutuyorm karisiyo ne belirtin vardi anltirmisnbize

canım en önemli belirtim kasıklardaki batmaydı göğüslerimde cok değişim olmadı benim ara ara sızladı ama bariz bir kasık agrısı vardı

sor canım hergün sor anlatırım :)
ovulasyon testi yumurtanın en olgun halinde pozitif oluyor ve sen pozitifi gördükten sonra 24-36 saat içinde çatlıyor yumurtan yani döllenme olursa o zaman olur ilişkiye girmek kaçırmamak lazım
:)) Anladım gibi oldu, yani çatlamadan önce mi ilşki, çatladıktan sonra mı ilşkiyi kaçırmamak lazım.

Eskidende mesaj yazmısım daha yeni gördüm yazdığınızı. Evet istiyoruz bebek ama o yazımdan sonra 1 aralıkta adet oldum. Ve gecen hafta siddetli alt karın ağrısı yarım saat boyunca sürdü ve 2 gün öncede göğüslerim acımaya ağrımaya başladı halada devam ediyo. Ama gecen hafta test yapmıstım ben negatif cıkmıştı :KK43:
Ovulasyon donemlerini degerlendirdiysen adet duzenin de bir sikinti yoksa bekle canim insallah bebegin tutunmustur. Gecen hafta yaptigin test megatif olabilir ama aradan bir hafta gecmis uzun bir sure yani, ben son negatifi gordukten iki gun sonra testim pozitife cevirmisti. Insallah seninkinde oyle olur.

Ovulasyon donemlerini degerlendirdiysen adet duzenin de bir sikinti yoksa bekle canim insallah bebegin tutunmustur. Gecen hafta yaptigin test megatif olabilir ama aradan bir hafta gecmis uzun bir sure yani, ben son negatifi gordukten iki gun sonra testim pozitife cevirmisti. Insallah seninkinde oyle olur.
Canım benimde adetime 1 hafta var kasık ağrım be adet olacak gibi hissediyorum hamilelik olabilir mi

merhaba kızlar
benim bat 9 ocak
erken gebelik testim böyle çıktı
canim var gibi cizgi baya belli insallah bebeginin habercisidir

Canım benimde adetime 1 hafta var kasık ağrım be adet olacak gibi hissediyorum hamilelik olabilir mi
kuzum insallah hamileliktir normalde de bi hafta kala olur muydu adet belirtilerin

canim var gibi cizgi baya belli insallah bebeginin habercisidir

kuzum insallah hamileliktir normalde de bi hafta kala olur muydu adet belirtilerin
Yok canım olacağım gün başlardı belirtim sanki rahim kısmına ipne batıyor gibi bir şey oluyor kısa süreli inşallah kist değildir sağ kasığımda birden giren sancım da oluyor

Yok canım olacağım gün başlardı belirtim sanki rahim kısmına ipne batıyor gibi bir şey oluyor kısa süreli inşallah kist değildir sağ kasığımda birden giren sancım da oluyor
Insallah bebektir canim benim belirtilerim de boyle baslamisti ama her bunye farkli isliyor kesin bisey diyemiyoruz bi kac daha gun bekleyip test yap insallah cikar

X