ben halla adet olmadım belirsizlik çok kotuTebrik ederim gözünüz aydın herşey nasip kısmet işte :)
Ben oğluma hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce aşırı şekilde göğüs ağrısı çekmeye başlamıştım hem ağrı hem şişkinlik vardı dokunamıyordum bile sonra hamile olduğumu öğrenmiştimArkadaşlar merhaba,
uzun süredir ara ara takip ediyorum ancak bugün yazma fırsatı bulabildim. benim de bir sorum olacak. sat 1 eylül, bat ise 29 eylül olarak hesapladım.yani tam olarak adet olmama 1 hafta var. yumurtlama dönemi olduğu hafta 2-3 kez eşimle beraber olduk ve yumurtlamadan 3-4 gün sonra göğüs uçlarımda şiddetli bir ağrı oluşmaya başladı, ayrıca canım çok fazla tatlı çekiyor. ilk hamileliğimde hamileliğimi kesinleştikten sonra göğüs acılarım başlamıştı ve 3 ay devam etmişti. şimdiki tamemen göğüste ağrısı değil, uçlarda sızlama ve yanma olarak devam ediyor ve uçları çok belirginleşti. göğüs ağrısı her ne kadar hamilelik belirtisi olsa da bu kadar erken bu durumda olup hamile kalan var mı aranızda? gerçekten çok merak ediyorum. bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Kan testi yaptırmış mıydın canımben halla adet olmadım belirsizlik çok kotu
Canim geçen hafta 0.46 cikmistiKan testi yaptırmış mıydın canım
ben halla adet olmadım belirsizlik çok kotu
Inş ekim ayı uğurlu gelir bize ben halla olmadım klomene bağlıyorum şaşırttı yarin olurum gibi negatif cıktı zaten 0.46 yukselmez
Canim birazdan sonuç çıkar ilk senle paylaşmak istedim idrarda silik cıktı kan testine geldik çok heyecanlıyımKan testi yaptırmış mıydın canım
Inş öyledir suan kilinikteyimUmitlendirmek istemem ama benim 0.19 'dan 14 çıkmıştı. Bi gece yarısı 0.19 cıktı 4.gunun sabahı 14 küsür. Inşallah vardır bebişin:)
Maydonoz suyu kaynat iç cnm 5 günKızlar adet söktürücü çay falan car mı bildiğiniz birşey? :/
rabbim yuzunu guldursun insalllllaahhhInş öyledir suan kilinikteyim
Amin canim sagolrabbim yuzunu guldursun insalllllaahhh
canim yoksada uzulme takdiri ilahi bnim de 3 yildr olmuyoInş yanılmıyorumdur kaldiramiycam
Yok canim negatif 0.29canim yoksada uzulme takdiri ilahi bnim de 3 yildr olmuyo
canim uzulme dua et bol bol elden baska ne gelirki rabbim ol emri vermedikceYok canim negatif 0.29
Sonuç ne?Inş öyledir suan kilinikteyim
Sağlıcakla gelsin bebeğin. Tebrikler.Valla kuzum Merhaba öncelikle :) okudum yazını yorum yazmak istedim. Ben dün karin kasik agrisiyla aşırı bel agrisiyla ozel hastaneye gittim ayriyeten onu da soyliym adetim 7 gun gecikti 14 unde olmam lazimdi bugunle beraber 8 gün yani. Doktor kist var dedi sol yumurtalikta beta hcg istedi kan tahlili. 1 haftalik hamileyimve eşimle ben bu ay basi 4 unde iliski yasamistim korunmasiz ondan öncesi korunuyorduk hersey nasip kader kismet canim degerim 800 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?