İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Komşular napıyorsunuz :) ilk başlık arkadaşlarım :) az önce doktordan geldim. 1 ay ödev verdiniz ama ben ödevimi yapamadım dedim :) bugün adetimin 4. Günü. klomen verdi, yarın başlayacam 5 gün kullanacam. Haftaya salı kontorle gidecem. Yumurtalar olgunlaşıp çoğalmış mı çoğalmamış mı bakacak. ilk defa kullanacağım, bebek sürecine de yeni girdim, hiçbişey bilmiyom. klomene başlayınca herhangi bir kanama veya f arklı bişey yaşanıyor mu ona göre hazırlıklı olayım. Allahım 5 gün sonra güzel gelişmeler olur inşallah, salı günü gittiğimde yumurtalar olgunlaştıysa ne yapar olgunlaşmadıysa ne yapar bi fikriniz var mı ?
Hadı bakalım cnm ıns guzeş haberlerşe gel

Kızlar gunaydın kımsenın sesı cıkmıypr burda da sprunları olanlar ocıne mı gömüldü ben içimde yaşatsam iyice strese girip saglıgımdan oluyorum tarlusal bugun bıtıyor bıtınce kac gunde adet olmam gerekır bılgısı oşan varmı artık olmak ve yenı doneme baslamak ıstıyorum dun gece gene hamıleydım ruyamda gercekten yoruldum boyle seyşerde görmekten :KK43:

Kızlar gunaydın kımsenın sesı cıkmıypr burda da sprunları olanlar ocıne mı gömüldü ben içimde yaşatsam iyice strese girip saglıgımdan oluyorum tarlusal bugun bıtıyor bıtınce kac gunde adet olmam gerekır bılgısı oşan varmı artık olmak ve yenı doneme baslamak ıstıyorum dun gece gene hamıleydım ruyamda gercekten yoruldum boyle seyşerde görmekten :KK43:
Takmamak lazım canım ben bu ay ara veriyorum diş yaptırıcam,zaten kayınvalidemler burda mecburi ara :KK43: sonraki ayda kasmıycam nasipse olur.stresten olmuyor başka sebebi yok

Takmamak lazım canım ben bu ay ara veriyorum diş yaptırıcam,zaten kayınvalidemler burda mecburi ara :KK43: sonraki ayda kasmıycam nasipse olur.stresten olmuyor başka sebebi yok
Dıs yaptırcaksan evet cnm mtlaka ber bende ıkı ay once yaptırdım ılacta kullandm senın batmnoldu

Kıyamam ya inanır mısın bendr her ay rüyamda çift çizgi görüyorum adete yakın geçecek canım bu günler

Hap kullandıgım icin 25 günde bir adet oluyorum oda 11. gun falan yapiyo bende o gun yaptim ama cok silik çıktı yani yumurtlamıyorum. Bu ay adetim bittiğinde çok akıntım olmuştu galiba adet bitiminde yumurtkadım.
Alalala olabılır cnm bazı bunyelerde

X