- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
Bende oğlumda regl gününde böyleydi bende kanda öğrenmiştim onu.simdi 11 yaşında.bu aralar yastanmidir nedir reg günün erken gelmeye başladı.bu ay 30 günü decirince acaba diyorum.Idrar testini tam göremiyorum ikinci çizgi var mi yok mu belli değil. Ben idrar testlerine karşıyım psikoloji bozuyo sadece. Hamile olduğumu ogrendikten 1.5 hafta sonra cıktı testte
Ben bir gölgelik görüyorum yanlış mı görüyorum acabaMerhabalar son regm 5 6 aydır 24 25 günde gelmekte.bugun 30 günü geçti halen olmadım sizce ihtimal varmi?
Birde böyle bakarmisinizBen bir gölgelik görüyorum yanlış mı görüyorum acaba
Var bence ya iki gün sonra tekrar yapsana testiBunlar
dün iliskioldu bugün açık kahve akıntım oldu ama akşama kadar ped boş.deva etmezse tekrarlayacagim.Var bence ya iki gün sonra tekrar yapsana testi
Hadi hayırlısı bakalım :) benimde bat dündü olmadım beklemedeyim :)dün iliskioldu bugün açık kahve akıntım oldu ama akşama kadar ped boş.deva etmezse tekrarlayacagim.
Hayırlısı bakalım düzenli ilişki mi oldu?Hadi hayırlısı bakalım :) benimde bat dündü olmadım beklemedeyim :)
Düzenli ilişkide sonuç alamadık kafamıza göreHayırlısı bakalım düzenli ilişki mi oldu?
bence var ama testler yanıltıcı olablir yarın tekrar yapın bnceEki Görüntüle 2573222 canlar varmı sizce Eki Görüntüle 2573222
Yumurtanın döllenip rahme tutunmasi 5-6 gün suruyor bu da ortalama regle 1 hafta kala gibi oluyor bu bir hafta icerisinde de tutunma sonrasi hormonlarda degisiklik olmaya basliyor ve hormon degisikliginin artip da belirtilerin ortaya cikmasi regl gecikmesini buluyor. Oncesindeki her sey tamamen psikolojik regl gecikmesi yasanmadan hic bir belirtiye heyecanlanmamak lazim. Umarim Allah hayirlisiyla verir bebisinizi.Merhaba kızlar; İlişkiden 1 gün sonra kasıklarda ağrı olmasının sebebi nedir? Ovülasyon dönemindeyim şuan.. Reglime 15 gün var dava hamilelik belirtisi sayılırmı dersiniz?
Cevabın içim teşekkür ederim canım,bir kaç konu başlıgında okumuştum buradan da tecrübelerinizi almak istedim olabilirmi diye rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYumurtanın döllenip rahme tutunmasi 5-6 gün suruyor bu da ortalama regle 1 hafta kala gibi oluyor bu bir hafta icerisinde de tutunma sonrasi hormonlarda degisiklik olmaya basliyor ve hormon degisikliginin artip da belirtilerin ortaya cikmasi regl gecikmesini buluyor. Oncesindeki her sey tamamen psikolojik regl gecikmesi yasanmadan hic bir belirtiye heyecanlanmamak lazim. Umarim Allah hayirlisiyla verir bebisinizi.
Var canım inşallah hakkında hayırlısı olsunEki Görüntüle 2573222 canlar varmı sizce Eki Görüntüle 2573222
Sabirli olmali hep diyoruz ama gercekten sabir lazim. 1 yil icinde yasamadigim hamilelik belirtisi kalmadi kendi kendimeeCevabın içim teşekkür ederim canım,bir kaç konu başlıgında okumuştum buradan da tecrübelerinizi almak istedim olabilirmi diye rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
3. Çocuğa mı hamilesiniz acabaYazinizi okuyunca ayni durumda oldugumdan yazmadan duramadim 3 bucuk yasinda oglum var ve ikinci cocuk icin hala kararsiz olmakla beraber ilk defa bu ay korunmasiz 2 iliskimiz oldu, yumurtlamaya denk geldimi bilemiyorum biri 12. Gun biri 15. Gun ve o gunlerden itibaren kasiklarimin agrisi basladi, geceleri karin agrisiyla uyaniyorum,belim agriyor. hala devam ediyor. reglime en az 8-9 gun var. Psikolojik degildir, usutmuste olabiliriz, bebekte olabilir. Bende bilemedim. Ama hayirlisi olur insallah hepimiz icin. isteyenlere nasip etsin insallah.
Bencede var hamile misiniz acaba sonuç ne olduBirde böyle bakarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?