- 13 Ocak 2020
- 329
- 175
- 27
Çok zor bir süreç sabır en önemlisi dediğin gibi,sende hamilelik varmı canım?Sabirli olmali hep diyoruz ama gercekten sabir lazim. 1 yil icinde yasamadigim hamilelik belirtisi kalmadi kendi kendimee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok zor bir süreç sabır en önemlisi dediğin gibi,sende hamilelik varmı canım?Sabirli olmali hep diyoruz ama gercekten sabir lazim. 1 yil icinde yasamadigim hamilelik belirtisi kalmadi kendi kendimee
Maalesef henuz yok klomen kullandim bu ikinci aydi bugun catlatma ignesi oldum. Ugrasiyorum. Olur insallah bu ayÇok zor bir süreç sabır en önemlisi dediğin gibi,sende hamilelik varmı canım?
İnşallah canım rabbim tüm isteyenlere salih yada saliha evlatlar nasip etsinMaalesef henuz yok klomen kullandim bu ikinci aydi bugun catlatma ignesi oldum. Ugrasiyorum. Olur insallah bu ay
Amin amin aminİnşallah canım rabbim tüm isteyenlere salih yada saliha evlatlar nasip etsin ♥
yok ikinciye hamileyim :)3. Çocuğa mı hamilesiniz acaba
Hayırlı olsunyok ikinciye hamileyim :)
hamıle mısınızslm kızlar benim bat tarihim 6 şubat yumurtlama günüm büyük ihtimal 23 ocak birkaç gündür göğsümde şişlik ve az ağrı var hamilemiyim diye çok merak ediyorum henüz erken ama gün sayıp duruyorum. burda bir sürü yorum okudum . bakalım neler olacak......
test için erken ama test yaptım bu sabah negatif çıktı. Göğüslerde hassasiyet var hala önceki gün akıntı oldu ama bekleyeceğiz cumartesi tekrar test yapacağız. birkaç gün gecikebiliyor döngümhamıle mısınız
sabredeceğiz, bekleyeceğiz ne yapalım . bat yarındı ama bugün bende hastalandım .... napalım gelecek ay inşallahanladım ben adet oldum
Aradan baya geçti ama hamile kaldiniz mi peki ?Merhaba bende 35 yaşındayım 14 yaşında oğlum var hamileliğimde çocuk büyütmemde zorlu geçtiği için 2.yi yapmaktan korktum ama 2 senedir korunmadığım halde çocuk olmadı. Öncedende ben hiç korunmadım eşim korundu. Geçen aylarda en yakın arkadaşım hamile kaşdı tek kotunmasız ilişkide güvenli gün adetinin bittiği günkü ilişkiden hamile kalmış bende o yüzden onunki gibi denedim 26 ekimde temizlenip akşamı ilişki yaşadım 2 gün üst üste ve 2 gün ara verip tekrar. İlk defa o dönemde ilişki yaşadım ama ilişkiden 1 2 gün sonra bir süre süren şişkinlik ve sancı hissettim şuandada hala kasıklarımda şişkinlik hafiften hissediyorum ve arada hafif sancılar var. göğüslerimde büyüme var normalde baya küçüktü şimdi aynadan baktıkça hoşuma gidiyor hafifte arada göğüs ağrısı var ve yeni olarak baş ağrım başladı 2 gündür baş ağrısı çekiyorum. İlk defa o dönemde ilişki yaşadım adetime 5 gün kaldı ben normalde çok hamile kalmaya meraklı değilim olmuyor diyede hatta kendimi rahat hissediyordum durum ne olucak merak ediyorum. Bu arada çevremde çok kişi adetin bittiği günkü ilişkiden hamile kalan olmayanlar varsa bir de öyle deneyin derim
Yatay olan 2 gün önce dikey olan bugün