- 24 Eylül 2019
- 21
- 26
- 18
- 26
Bir kere sadece yaptım 25 gün önce felan negatif çıktı bir daha yapmadımTestle takip ettin mi kuzum
Test yapmadıysa yumurtlama günlerini nerden biliyorsun . Her ay farklı olur çünkü bir kere degil her gün devam etmen lazımdıBir kere sadece yaptım 25 gün önce felan negatif çıktı bir daha yapmadım
Bi sonra ki ay hamile kaldımGebe kalabildinizmi peki ?
İlişkinin kacıncı gunu yaptınızKizlar regle 9 gun var ama icimden bi ses test yap dedi dayanamadim sizce varmi olabilirmi.fotograf cekince anca karatma yaparsam gorunuo die karartma yaptm ama.ciplak gozle ben gorebiluorm
Daha çok erken sabırlı olmalısınız. Ve Eşiniz de muayene oldu muİyi geceler yaklaşık 2 aydır evliyim ve 1 er gün aralıklarla korunmasız ilişkiye giriyorum geçen ay çok erken regl oldum hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor dr. Gittim bir problem olmadığını söyledi sizce neden kaynaklanıyor birde nasıl hamile kalabilirim bana yardımcı olur musunuz yumurtlama günlerine denk getiriyorum ama olmadı henüz?
Merhabalar canım sanırım hamilesin sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahKasik ağrısı baş ağrısı (hayatimda hic olmadigi kadar basim agriyodu)balik kokusu midemi kötü yapmıştı nefes nefese hissediyodum. Rüyamda gördüm psikolojiktir dedim. Ve geceleri uykumdan uyaniyodum sürekli huzursuz bir şekilde ağlamaklı ve kasiniyodum uyandığımda. Eşim ilk defa seni böyle görüyorum kesin hamilesin demişti. Bir gece dee aniden eşimle ayni ana uyandik benim ilk uyanip kasindigim geceydi eşim de kendi neden uyandi anlam veremedi bence o gece rahmime düştü bebeğim
Merhabalar canım sanırım hamilesin sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallahşimdi bnde de kaç gün bas agrısı oldu ve adetim suan lık 1 gün gecikti sadece bel ağrım var kasıklarım da şişkinlik ve batma cok var bide bnde rüya gördüm hamilelikle ilgili .. sormak istediğim bel ağrın var mıydı ilk günler ? Hemen hemen belirtilerimiz aynı
Merhabalar son regm 5 6 aydır 24 25 günde gelmekte.bugun 30 günü geçti halen olmadım sizce ihtimal varmi?
Ama reglden hemen sonra tek bir ilişki oldu korunmasiz digerleri korunmalı idi.korunmasiz tutsaydi daha koyu olmazmiydi renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?