- 25 Temmuz 2013
- 12.805
- 52.349
Testi tekrarlayın bence. Geç döllenme olabilir.Kizlar benimde adet gnümde test yaptim ama baya gec ikinci cizgi silik cikti 8 gnm gecti adet olmadim daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi tekrarlayın bence. Geç döllenme olabilir.Kizlar benimde adet gnümde test yaptim ama baya gec ikinci cizgi silik cikti 8 gnm gecti adet olmadim daha
Kuruma çizgisi olabilir o. Lütfen testi tekrarlayın, emin olursunuz olup olmadığına. Bazen böyle umutlanınca adet gelmiyor, testte çıkmazsa adet görebiliyorsunuz. Psikolojik biraz.Bilmem isik tutunca cok belli oluyo
Ya. Ben köyde oturdugum icin test alma gibi bi seyim yokKuruma çizgisi olabilir o. Lütfen testi tekrarlayın, emin olursunuz olup olmadığına. Bazen böyle umutlanınca adet gelmiyor, testte çıkmazsa adet görebiliyorsunuz. Psikolojik biraz.
Test yapın diyorum yine.Karnima arada igne batar gibi agri oluyo bide gögsme arada kökleine agri giriyo
O zaman sağlık ocagi varsa kan verebilirsiniz. Diğer türlü bu belirsizlik sizi rahatsız eder.Ya. Ben köyde oturdugum icin test alma gibi bi seyim yok
TmO zaman sağlık ocagi varsa kan verebilirsiniz. Diğer türlü bu belirsizlik sizi rahatsız eder.
Yok malesef. Bir kaybim var.Sizin bebeginiz varmi
Sabah ilk idrarla test yaptım 2 gün var adetime,şüpheli ilişkiden sonra bugun 11. Gün canım bu şekilde çıktı çok silik bişey görüyorum resimde çok dikkatli bakınca belli. 10. Dk baktığımda böyleydiAdet gününüzde testi tekrarlayın, ihtimal var.
Var canim ikinci cizgi hemenmi cikti ikinci cizgiSabah ilk idrarla test yaptım 2 gün var adetime,şüpheli ilişkiden sonra bugun 11. Gün canım bu şekilde çıktı çok silik bişey görüyorum resimde çok dikkatli bakınca belli. 10. Dk baktığımda böyleydi
canım ilk fotoda çok belirgin bence regl günü olmazsan kan verSabah ilk idrarla test yaptım 2 gün var adetime,şüpheli ilişkiden sonra bugun 11. Gün canım bu şekilde çıktı çok silik bişey görüyorum resimde çok dikkatli bakınca belli. 10. Dk baktığımda böyleydi
10. Dk baktığımda böyleydi canımVar canim ikinci cizgi hemenmi cikti ikinci cizgi
Bugün gidip kan vermeyi düşünüyorumcanım ilk fotoda çok belirgin bence regl günü olmazsan kan ver
Bencede en net cevap kan vee10. Dk baktığımda böyleydi canım
Ne güzel böyle geri dönüşler almak.Kızlar merhaba en son 2017 de yazmıştım. Şuan 20 aylik bur kızım var. Allah hepinizi tez zamanda kavuştursun bebislerinize