Evet ben sayıyorum canımKizlar leke gelmeye basladi ben adet oluyorum galiba belli oldu bi de lekelenmeyle baslayan kisiler lekenin geldigi gunu mu adet baslangc tarihu olarak kaydediyorsunuz yoksa cogaldigi gunu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben sayıyorum canımKizlar leke gelmeye basladi ben adet oluyorum galiba belli oldu bi de lekelenmeyle baslayan kisiler lekenin geldigi gunu mu adet baslangc tarihu olarak kaydediyorsunuz yoksa cogaldigi gunu mu
InşAllah tek tesellimizCanın sağolsun inşallah önümüzde ki aya
İnşallah canım çok isterimİnsallah diğer aya hamile kalırsın
Moralini yüksek tut bende çok istiyorum ama oluruna bırakmak gerekİnşallah canım çok isterim
suan iyisindir. gobus. cikti mi hafiftenÇok zor neler çektim bilirim canım valla çok kötü
erken degil miKizlar leke gelmeye basladi ben adet oluyorum galiba belli oldu bi de lekelenmeyle baslayan kisiler lekenin geldigi gunu mu adet baslangc tarihu olarak kaydediyorsunuz yoksa cogaldigi gunu mu
Evet belkide ondan olmuyor çok üstüne düşüyorum sanki ama kendimi tutamiyorumMoralini yüksek tut bende çok istiyorum ama oluruna bırakmak gerek
Yok canım 2 kiloya yakın vermişim bile kusmaktan hiç bişey yiyemiyorum ki göbüş çıksınsuan iyisindir. gobus. cikti mi hafiften
Zaten en büyük hatayı çok stresle yapıyoruz. Her ay kendimce belirtiler bulup sonrada hüsrana uğrayanlardan biri de benimEvet belkide ondan olmuyor çok üstüne düşüyorum sanki ama kendimi tutamiyorum
4 aydan. sonra kendini taniyamayacan testlerini unutma bu aradaYok canım 2 kiloya yakın vermişim bile kusmaktan hiç bişey yiyemiyorum ki göbüş çıksın
Bebde bugunu kaydediyorumEvet ben sayıyorum canım
Erken oldu 29 31 falandi bu aralar adet döngüm bu şefer 26 gun olduerken degil mi
Canım kanamalı geçirdiğim için inan belirti falan hiç hatırlamıyorum farkında bile değilim yaniOhh maşallah ne belirtilerin vardı hamileliğinde :)
Sanmıyorum canım ya o herkeste tutmuyo :)Matsiyah canm sen hiç çin takvimindn cinseyete baktın mı? Acaba doğru mudur ?
Allah kalbinin güzelliğine göre versin herşeyi inşallah:))) senden öyle bir enerji alıyorum canım ya ondan böyle :))
Evett benim de öyle baktiğında sanki her belirti var ama hamilelik yokZaten en büyük hatayı çok stresle yapıyoruz. Her ay kendimce belirtiler bulup sonrada hüsrana uğrayanlardan biri de benim
Hım sen denwdin mi hiç ? Çok merak ediyormSanmıyorum canım ya o herkeste tutmuyo :)
Evet sinir bozucu bir durum malesef.. Allah isteyen herkese nasip etsin bu ay HSG çekilmeye karar verdim bakalım ne çıkacakEvett benim de öyle baktiğında sanki her belirti var ama hamilelik yok
Bende yanlış çıktı canımHım sen denwdin mi hiç ? Çok merak ediyorm