- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
Afiyet olsun. Dünyanın teee öbür ucunda Kanadavalla bn yedim .canm benm sen nerdesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun. Dünyanın teee öbür ucunda Kanadavalla bn yedim .canm benm sen nerdesin
hadi canm benm ya k bakma;( diger. hamislwri dusunemdimAfiyet olsun. Dünyanın teee öbür ucunda Kanada
Olsun canım :) bakma aslında şu kısa süreçte canım pek bisey istemedi ama sadece Türkiyedeki bazi seyler aklima gelince canım cekiyorhadi canm benm ya k bakma;( diger. hamislwri dusunemdim
canm benm keske imkanm bolsada. istedgini yollsamamOlsun canım :) bakma aslında şu kısa süreçte canım pek bisey istemedi ama sadece Türkiyedeki bazi seyler aklima gelince canım cekiyor
niye orda yokmu yaaaAfiyet olsun. Dünyanın teee öbür ucunda Kanada
Çok teşekkür ederim düşünmen yeterli :)canm benm keske imkanm bolsada. istedgini yollsamam
Burda ona benzeyen şawarma var ama asla tadı ayni değil. Türk restaurantlarda var ama herseyin farklı oluyor :) inşallah artık Türkiye gelince yerim gönlümceniye orda yokmu yaaa
Olabilir cnm onceki gebeligimdede olmadı zaten bulantı ama ölü bebekle sonlandı. Beni korkum kusma degil aynu şeyi tekrar yaşamakta Rabbim herkese hayırlı bir şekilde evlatlarını kucağına almayı nasip etsinnBenim de çok olmuyor zaten canım gün içinde bir iki kez hafif öğürüyorum o kdr.Bulantılar 6.haftadan itibaren başlarmış genelde.Tabi kişiden kişiye değişebilir de.Takma bunları kafana bebişi de kendni de strese sokma canım.
Kusma neymiş 7. Haftadan sonra gördüm çok şükür şimdi azaldı bugün 11. Haftam doldu bin şükür topicte Bi arkadaş var hiç kusmyyo öğürmüyo bile hemen hemen aynı haftadayız kusmak önemli değil kuzum takma onu kafanaOlabilir cnm onceki gebeligimdede olmadı zaten bulantı ama ölü bebekle sonlandı. Beni korkum kusma degil aynu şeyi tekrar yaşamakta Rabbim herkese hayırlı bir şekilde evlatlarını kucağına almayı nasip etsinn
Ohh ohh içim rahatladı kuzm diler banada vesile olr adetm şuan içeym mi
benm ana rahmine girdiginden beridir aksamlari kusuyorm digerlwrinde hep sey diyordum ben hamile. degilmiyim hic hamile gibi his etmiyorm. dunya kokuyor banaKusma neymiş 7. Haftadan sonra gördüm çok şükür şimdi azaldı bugün 11. Haftam doldu bin şükür topicte Bi arkadaş var hiç kusmyyo öğürmüyo bile hemen hemen aynı haftadayız kusmak önemli değil kuzum takma onu kafana
Canım klomen hamilelik hormonu salgıladığı için gebelik belirtileri yaşıyorsun ve normalden 3-4 gün erken adet oluyorsun bende de öyle olmuştuKLOMENDE KULLANDIM ACABA ADETTI SASIRTIRMI GÜN ATARMI BILEMEDIM
Tm bitanemİçebilirsin canm adeti beklemene gerek yok :)
gelince bol bol yersin ozamanBurda ona benzeyen şawarma var ama asla tadı ayni değil. Türk restaurantlarda var ama herseyin farklı oluyor :) inşallah artık Türkiye gelince yerim gönlümce
Sagol cnm bnm :)Kusma neymiş 7. Haftadan sonra gördüm çok şükür şimdi azaldı bugün 11. Haftam doldu bin şükür topicte Bi arkadaş var hiç kusmyyo öğürmüyo bile hemen hemen aynı haftadayız kusmak önemli değil kuzum takma onu kafana
Çok zor neler çektim bilirim canım valla çok kötübenm ana rahmine girdiginden beridir aksamlari kusuyorm digerlwrinde hep sey diyordum ben hamile. degilmiyim hic hamile gibi his etmiyorm. dunya kokuyor bana
Bugün regl oldum canim zaten testte de negatif çıkmıştıİnşAllah canım güzel haberler yazarım
İnsallah diğer aya hamile kalırsınBugün regl oldum canim zaten testte de negatif çıkmıştı
Canın sağolsun inşallah önümüzde ki ayaBugün regl oldum canim zaten testte de negatif çıkmıştı