- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
Hayırlı dlsun ablacım mervede hamile galibü darısı dilza,sena bana ve tüm isteyenlere İnşallah :) Yok ablacım bat 19 onu bekliyorm dlmazsa doktora görünücembitanm suan hamilyim peki sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı dlsun ablacım mervede hamile galibü darısı dilza,sena bana ve tüm isteyenlere İnşallah :) Yok ablacım bat 19 onu bekliyorm dlmazsa doktora görünücembitanm suan hamilyim peki sen
kuzu merve kimdi. nic olarak yazsana canm sag ol darisi sanaHayırlı dlsun ablacım mervede hamile galibü darısı dilza,sena bana ve tüm isteyenlere İnşallah :) Yok ablacım bat 19 onu bekliyorm dlmazsa doktora görünücem
kesinlikle olabilir canm ama icinde uzun bir akinti varsa yumurtlamada olabilir yada yerlesmeKızlar merhaba.
5 aylık evliyim. Evlenmeden 1 ay önce yasmin’ e başladım. Doktor kontrolünde tabii. İki ay önce de yine doktor kontrolünde hamile kalmak istediğimi söyleyerek bıraktım. Geçen ay adet oldum.
Bu aysa dört gün önce yumurtlama dönemimdi. PMS dönemimle birlikte adet olmama 8 gün var.
Az önce uyandığımda iç çamaşırımda hafif kahverengi üç dört damlalık kan gördüm.
Sonra acaba hamilemiyim diye düşündüm. İnternette yerleşme kanaması diyor. Belirtilere baktığımda bu aralar erken kalkamama hep yorgun hissetme gibi belirtileri gösterdi bende. Bi de gecende alt karın kasıklarımla birlikte sancı oldu...
Çok merak ediyorum sizce hamile miyim? Görümceme sordum daha erken test için adet olmazsan yap dedi? Sizce yapmalı mıyım? Hayırlısı olur inşallah olmazsa da diyorum ama bi yandan da içim içime sığmıyor çok istiyorum ....
kesinlikle olabilir canm ama icinde uzun bir akinti varsa yumurtlamada olabilir yada yerlesme
yok kuzum cikmaz cunku yerlesme olduktan sonra 2 ve 4 gun arasinda betahgc salgilaniyor varsa bilile cikmaz bir 3 4 gun kala yap canmCevabınız için teşekkür ederim Akıntı şeklinde değil sadece bi kaç damla kandı ama kahverengi silik bir şekilde... kan testi yaptırsam hemen çıkar mı? Yeni evliyim yasımda 22 daha tam bilgiye sahip değilim ne yapsam bilemedim...
Yok canım çıkmaz bende 9 kala kan vermiştim çıkmamıştıCevabınız için teşekkür ederim Akıntı şeklinde değil sadece bi kaç damla kandı ama kahverengi silik bir şekilde... kan testi yaptırsam hemen çıkar mı? Yeni evliyim yasımda 22 daha tam bilgiye sahip değilim ne yapsam bilemedim...
Abla tam olarak hatırlamıyorm geçmiş mesajlara bakayım yazarım :*kuzu merve kimdi. nic olarak yazsana canm sag ol darisi sana
Kızlar burda daha çok yazışmışsınız, hiç de söylemiyorsunuz yahı?
Bugün annemler gitti, yarın eşim de ise başlıyor .yarın zorlancam biraz. alistiydim 1 haftadır bayabenm esimde izne cikcak yardim etsin. ben cok yorgun oluyorm
valla. benm ki carsamba cikiyor bende cok yorgunmBugün annemler gitti, yarın eşim de ise başlıyor .yarın zorlancam biraz. alistiydim 1 haftadır baya
İnşallah canımins olur canm
Allah yardımcın olsun canım benimAyyy çok fena ya birde miğde bulantısı olunca boğazım parçalanıyor ya
Yeni bir topik mi varkimseyi etketlemisiz ki herkes burda. yorum yaziyorlar bende yeni topik acti kizlar oraya yazin dedim elimden geldigi kadariyla. etkiledim bir cogunu
seni ekledim o topige canmYeni bir topik mi var
Sağol canımseni ekledim o topige canm
iyiyiz. canmm sen nasilsinKızlaaaarrrr nasılsınızzzz