- 15 Aralık 2018
- 326
- 140
- 28
Açıkcası bugün sarı gibi de geldi bide şeffaf gibi normalde beyaz geliyorduNasıl bir akıntı canım şeffaf mı beyaz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıkcası bugün sarı gibi de geldi bide şeffaf gibi normalde beyaz geliyorduNasıl bir akıntı canım şeffaf mı beyaz mi
Inşallah hamilesin canım hamilelik var gibi geldi bana yine de umutlandirmak istemem amaAçıkcası bugün sarı gibi de geldi bide şeffaf gibi normalde beyaz geliyordu
İste adetim geliyor zannediyordum ama akıntı oluyorAçıkcası bugün sarı gibi de geldi bide şeffaf gibi normalde beyaz geliyordu
Gelmez umarımİste adetim geliyor zannediyordum ama akıntı oluyor
Siz umutlandırmasanizda ben umutluyum hep reglim gelene kadar öyle olurumInşallah hamilesin canım hamilelik var gibi geldi bana yine de umutlandirmak istemem ama
Sizde var mi hamilelik ?Gelmez umarım
Bende öyleyim her ay maalesef niye böyleyiz ki sanki unutsak olacakmış gibi ama çıkmıyor aklımızdanSiz umutlandırmasanizda ben umutluyum hep reglim gelene kadar öyle olurum
Evet her ay yeni bir heyecan yeni bir beklentiBende öyleyim her ay maalesef niye böyleyiz ki sanki unutsak olacakmış gibi ama çıkmıyor aklımızdan
Yok canım ya bu ay çok umutluydum adete 3 gün var hala ama bugün kırmızılar geldi biraz şimdi yerini pembe lekelenmeye bıraktı adet öncesi böyle olurum zaten lekelenme ile baslar yani oldum maalesefSizde var mi hamilelik ?
Üzmeyin kendinizi eminim zamanı vardır nasipden öteye geçilmiyor biliyorsunuz .inşaallah gelecek aya :)Yok canım ya bu ay çok umutluydum adete 3 gün var hala ama bugün kırmızılar geldi biraz şimdi yerini pembe lekelenmeye bıraktı adet öncesi böyle olurum zaten lekelenme ile baslar yani oldum maalesef
Belirti falan var mıydı sizde ?Yok canım ya bu ay çok umutluydum adete 3 gün var hala ama bugün kırmızılar geldi biraz şimdi yerini pembe lekelenmeye bıraktı adet öncesi böyle olurum zaten lekelenme ile baslar yani oldum maalesef
Inşallah canım benimÜzmeyin kendinizi eminim zamanı vardır nasipden öteye geçilmiyor biliyorsunuz .inşaallah gelecek aya :)
Kasıklara ağrı giriyordu 9 gün öncesinden bu yana bir de aşırı bel ağrısı vardı demek ki bel agrım başka birseydenBelirti falan var mıydı sizde ?
Bazende piskolojik olabiliyor mesela benim adetim gelirse bunca belirtiyi nasil piskolojik olarak becerdim ona şaşiricam :))Kasıklara ağrı giriyordu 9 gün öncesinden bu yana bir de aşırı bel ağrısı vardı demek ki bel agrım başka birseyden
Sende ne belirtiler vardı canimBazende piskolojik olabiliyor mesela benim adetim gelirse bunca belirtiyi nasil piskolojik olarak becerdim ona şaşiricam :))
İlk önce adetim düzenli gelirdi bu sefer aksadı göğüslerim de acayip değisiklikler var bu zamana kadar hic görmediğim bide ovülasyon günümden bir gün sonra sol kaşığıma bir ağri girdi iki saat fln ağridi geçti şimdi de ara ara batmalar oluyor ve gazım fazlaydi bu ay hiç olmadiği kadar bilmiyorm belki benimkide piskolojikSende ne belirtiler vardı canim
Yok ya belirtilerin tam da hamilelik yönünde inşallah hamilesin canım sabah testi yapınca yaz buraya tamam mi unutma canım inşallah çift çizgiyi görürsünİlk önce adetim düzenli gelirdi bu sefer aksadı göğüslerim de acayip değisiklikler var bu zamana kadar hic görmediğim bide ovülasyon günümden bir gün sonra sol kaşığıma bir ağri girdi iki saat fln ağridi geçti şimdi de ara ara batmalar oluyor ve gazım fazlaydi bu ay hiç olmadiği kadar bilmiyorm belki benimkide piskolojik
İnşAllah canım güzel haberler yazarımYok ya belirtilerin tam da hamilelik yönünde inşallah hamilesin canım sabah testi yapınca yaz buraya tamam mi unutma canım inşallah çift çizgiyi görürsün
Canım cekti dürüm hayir olsa gidip yicem de yok burdaallah seni ne etmesin sag ol kuzu adam iki tane koca durum yaptrmis bende ikisini yedim bana. dedi ki ne cabuk yedin dedi zoruma gitti
valla bn yedim .canm benm sen nerdesinCanım cekti dürüm hayir olsa gidip yicem de yok burda