- 19 Eylül 2018
- 1.287
- 3.060
Ablaaa var mı sende bişeyler giremedim bir aydır buraya haberim yok sizdenerken degil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablaaa var mı sende bişeyler giremedim bir aydır buraya haberim yok sizdenerken degil mi
Hamile canım o geçti bizi yine :)Ablaaa var mı sende bişeyler giremedim bir aydır buraya haberim yok sizden
HSG ne ?Evet sinir bozucu bir durum malesef.. Allah isteyen herkese nasip etsin bu ay HSG çekilmeye karar verdim bakalım ne çıkacak
Rahim filmi tüpler açıkmı diye bakılıyorHSG ne ?
Bende yanlış çıktı canım
Aminnn canım arkadaşım senin de :))))Allah kalbinin güzelliğine göre versin herşeyi inşallah
Hmm alttan mi bakiliyor bunaRahim filmi tüpler açıkmı diye bakılıyor
Tabiki :)Hmm alttan mi bakiliyor buna
İlaçlı rahim filmi tüpler açık mı ona bakıyorlarHSG ne ?
9. Haftada mısın sen de canm. Ben de aynıym mide bulantıları kusma hat safha daKızlar Nasılsıniz? Hamile haberi varmı bakamiyorum kaç gündür , bulantilarim arttı . Eşim senelik izinde annemle teyzemde geldi oyüzden giremiyorum sık sık yeni hamisler Nasılsıniz ? Benim bulantı çok arttı, uykusuzluk huysuzluk sinirlilik hat safhada. Bi yandan dış basur çıktı hiç başıma gelmemişti çok ağrı yaptı 9.haftada hersey tavan
Her şey hat safhada bende. Herşey kokuyor herseye midem bulanıyor ben zorla yiyorum bebek beslensin diye , ilaçta içmek istemiyorum sürekli. Uyku dışında hep midem bulanıyor günde 1-2 kere kusuyorum . Ama çok zor kusuyorum yerlere seriliyorum sonra . Herşeye sinir oluyom takiyom bi huysuz oldum kendime inanamiyorum , agliyom saçma sapan9. Haftada mısın sen de canm. Ben de aynıym mide bulantıları kusma hat safha da
var var bende de aynısı evim eşim heryer kokuyor:) bi aya yakındır 4 5 defa anca yemek yapmışımdır evde. Eltim de yiyorum. Benim kusmalar bazen 5i buluyorHer şey hat safhada bende. Herşey kokuyor herseye midem bulanıyor ben zorla yiyorum bebek beslensin diye , ilaçta içmek istemiyorum sürekli. Uyku dışında hep midem bulanıyor günde 1-2 kere kusuyorum . Ama çok zor kusuyorum yerlere seriliyorum sonra . Herşeye sinir oluyom takiyom bi huysuz oldum kendime inanamiyorum , agliyom saçma sapan
Daha sayarim ama kolum ağrıdi yazarken
Ya Maşallah o zaman ablaya Rabbim bizede nasip etsin İnşallahHamile canım o geçti bizi yine :)
bitanm suan hamilyim peki senAblaaa var mı sende bişeyler giremedim bir aydır buraya haberim yok sizden
benm esimde izne cikcak yardim etsin. ben cok yorgun oluyormKızlar Nasılsıniz? Hamile haberi varmı bakamiyorum kaç gündür , bulantilarim arttı . Eşim senelik izinde annemle teyzemde geldi oyüzden giremiyorum sık sık yeni hamisler Nasılsıniz ? Benim bulantı çok arttı, uykusuzluk huysuzluk sinirlilik hat safhada. Bi yandan dış basur çıktı hiç başıma gelmemişti çok ağrı yaptı 9.haftada hersey tavan
ins olur canmBen aslinda daha 5 aylik evliyim ilk ayinda kimyasal gebelik geçirdim 2 ay korundum 2 aydir da çocuk düşünüyoruz biliyorum daha erken ama insan isteyince her ay umutlanıyor
kizlar ben sizi nasil etketlicem bilmiyorum bizimkiler yeni sayfa acmis.Tabiki :)
Abla etiketlemek istediğin ismin basına @ bunu koy zaten isimler altta çıkıyo kimi istiyorsan ona tıklakizlar ben sizi nasil etketlicem bilmiyorum bizimkiler yeni sayfa acmis.