Olumsuz şeylere yorma aklını lütfenn kötü şeyler düşünme hemen yarın doktora git adet değilseAslinda hicbirseye uzulmemistim cok istedigim halde hayirlisi adet oldum nasip degil deyip gecmistim simdi kesilsince daha cok üzüldüm baska bisey mi oldu nedir diye
Yer araştiriyorum kaç gündür görüntüleme merkezlerinin çogu anestezi yapmiyor yarin bi kaçiyla görüşmeye gşdicem bakalim yaaiyi çok şükür yok kuzum korkma ama anestezi iste direk yapmasınlar
acim ben acccOhhh afiyet olsun ben uyicam sen yemek yiyorsun
Sağol bitanem şu filmide bi çekinsem Allahin izniylecok iyi sevindim. sumeyrammm
hayırlısı kuzum stres yapma Allah büyükYer araştiriyorum kaç gündür görüntüleme merkezlerinin çogu anestezi yapmiyor yarin bi kaçiyla görüşmeye gşdicem bakalim yaa
belkide .yerlesmedir ne dersinAslinda hicbirseye uzulmemistim cok istedigim halde hayirlisi adet oldum nasip degil deyip gecmistim simdi kesilsince daha cok üzüldüm baska bisey mi oldu nedir diye
Oyyy oyyy bebem şaka yapıyorum kendin için bir ısırık yeğentoşkom için 2 ısırık hüppppacim ben accc
ula ne. tatlisinOyyy oyyy bebem şaka yapıyorum kendin için bir ısırık yeğentoşkom için 2 ısırık hüpppp
Yapmim diyorumda kendimi youtubedeki videolari izlemekten alikoyamiyorum yaa izledikcede beynim yaniyohayırlısı kuzum stres yapma Allah büyük
dunde ben corba ictimben iki durumu yedim .sonra midem bulanti sanirim uzun sure doner yiyemeycgim
izleme sakın unutmaya calış hemen biticekYapmim diyorumda kendimi youtubedeki videolari izlemekten alikoyamiyorum yaa izledikcede beynim yaniyo
İnşallahh varmi rahşm filmi çektiren aranizda kizçelerr bi ses verin sesimeeizleme sakın unutmaya calış hemen biticek
aynen kuzum. bugun canm cikolata cekti. yedim sonra guzelce .cikardim :) boyle giderse bin ton olcamBende içtim çorbayı midem bulanıyor gibiYesek bir dert yemesek ayrı dert canım.
Kız azcık oynama durrHoşgeldin canımmcmm nabalm valla muhabbet sohbet
iyi bakin kizlar simcik seymos bize tek tek yazack
İkinizi de yerimmm hem dee kıtıy kıtıyyyhahhha bende aynısını düşünüyodum
Valla cuk diye oturdu çok uydu sanaBeybitom hoşgeldin nabam kızz sonunda kendimi buldum :d
Sağol canımcımm.hoşgeldin bebeğimmgeçmiş olsun
Bir de sabah kontrol et, normalde nasıl olurdu canım?Seymam ya bu nasil bir sey miktari az yogun da degil 2. Gun bugun dun kahverengi geldi bugün kahve kirmizi karisik devam etti simdi bisey yok kirmizi peceteye kahve geliyor az anlamadim ben bu işi. Sabah test yaptim negatif
Afiyett canımm, bebişe şifaaa olsunnnn.İyi geceler kızlar.Nasılsınz?Ben sürekli açım ya.Yiyorum yiyorum 1saat geçmeden acıkıyorum.Açlıktan bazen midem ağrıyo o derece.Gece gece çorba içtim yine
Ühühüü esmmaaaammmanam yenecegim seni istabul gbi olmushosgeldin bilseydim yardima kosardim ben. 7 saatte. tum evi temizler birdebuzerine 7 cesit yemek yapar birde pazara giderdim saka bir yana o mis gibi olmustr
Beybitomm yerimde duramıyorum bennKız azcık oynama durr
İkinizi de yerimmm hem dee kıtıy kıtıyyy
Valla cuk diye oturdu çok uydu sana
Sağol canımcımm.
Bir de sabah kontrol et, normalde nasıl olurdu canım?
Afiyett canımm, bebişe şifaaa olsunnnn.
Ühühüü esmmaaaammm
Ben niye böyle beceriksizim. Valla sen olsan yapardın
Bilmiyorum ki canim keske oyle olsabelkide .yerlesmedir ne dersin
Anacumm bu kızı ne edeceğükkk. Birimiz çalalım birimiz de söyleyelim kurdunu döksünBeybitomm yerimde duramıyorum benn
Kız azcık oynama durr
Sağol canımcımm.
Ühühüü esmmaaaammm
kuzu na yapayim .oncesen bende agirdan yapiyordum sonra acele ettimKız azcık oynama durr
Sağol canımcımm.
Ühühüü esmmaaaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?