- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
musa amcanın tam karsisindaki bina mı,kahvenin karsisindaki bina mıValla dediklerin bizim bina da yok abla ya :)))
Musa amcanın karşısındaki büyük bina krem olanGri bina değil mi sizinki
musa amcanın tam karsisindaki bina mı,kahvenin karsisindaki bina mı
Kız tamam...ben binaları karıştırdım yaa,şimdi hafızayı topladımValla dediklerin bizim bina da yok abla ya :)))
Hehhhh şükür:))) :)))Kız tamam...ben binaları karıştırdım yaa,şimdi hafızayı topladım
Aaa cok güzel bi mekan ama evet suan kafe benim evimden sadece Atatürk gözüküyo evler yapılmadan önce hepsi gözüküyoduKale de evlendim 11 sene önce,eskiden düğün salonuydu,simdi cafe oldu
Sen kaç yıldır buradasınAaa cok güzel bi mekan ama evet suan kafe benim evimden sadece Atatürk gözüküyo evler yapılmadan önce hepsi gözüküyodu
Ben 1 yıldır burdayımSen kaç yıldır buradasın
Anladım canım.Ben 3yaşından beri kesteldeyim.Önceden konutlara yakindik,Ben 1 yıldır burdayım
cikti kuzum degerim 201Kız A Annelerin en yorgunu noldu çıkmadı mı sonuç.Ya benim göğüs uçlarım kopacak sanki.öncekilerde böyle olmamıştı.
Sen bildiğin kestellisin sen herkesi tanıyosundur şimdi burdada ben tanımıyorumAnladım canım.Ben 3yaşından beri kesteldeyim.Önceden konutlara yakindik,
Rabbim 10000000 leri görmeyi nasip etsin :)demekki testler dogruymus:)
Aaaa hadi sağlıkla gelsin bebişin insallahcikti kuzum degerim 201
amin canm daha yeni minnakRabbim 10000000 leri görmeyi nasip etsin :)
abe bohcaci otruyorz sen na yapionAbe kızlar nabarsınz :d
sag ol iyi yurekli zehrammmAaaa hadi sağlıkla gelsin bebişin insallah
Tebrik ederim canım. Sağlıkla kavuş inşallah bebişine.cikti kuzum degerim 201
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?