Bir yere kadar cok guzel ama bir yerden sonra mesela 2 saat falan yatakta cebellesince ahhhhh bitiyorummmmbunlari yasadiginda aklina gelecegim
Rabbim evlat isteyen herkesin duasini kabul etsin evlerini şenlendirsin ❤
Yok yahu ne kusuru,haftasonu şoka gelcem iyice bi bakarım binalaraAma bizim bina da başka nuray yok diye biliyorum ben sen bizim bina dan bahsettiğine emin misin abla bu arada yasın büyükmüş k.bakma :)
Ben yolun üstündeki binadayım abla :)Yok yahu ne kusuru,haftasonu şoka gelcem iyice bi bakarım binalara
Bak şimdi kargo,veteriner şok o sırada değil misinBen yolun üstündeki binadayım abla :)
Üst katları dubleks mi sizin binanınBen yolun üstündeki binadayım abla :)
Abla acık adres vercem nerdeyse ahahahha :))) ben krem büyük binadayım :)) kargonun tam karsısıBak şimdi kargo,veteriner şok o sırada değil misin
Evet ablaÜst katları dubleks mi sizin binanın
Verdik zaten ahahah ifşa oldum artık :))) neyse senden başkası yoktur umarım burada :)))Ayyy kız neyse iyice ifşa olmaaçık adres vercez artık :)
Arka sokaginizdaki sarı,ahşap çatılı 3katlı evde annemlerinBen yolun üstündeki binadayım abla :)
Hahaha inşallahVerdik zaten ahahah ifşa oldum artık :))) neyse senden başkası yoktur umarım burada :)))
Onu hiç bilmiyorum ki abla hiç dikkat etmedim ben tam yolu ikiye ayıran evde oturuyorum:)Arka sokaginizdaki sarı,ahşap çatılı 3katlı evde annemlerin
Sen nerelisin abla :)Hahaha inşallah
Kız tamam işte hacer var dubleksteOnu hiç bilmiyorum ki abla hiç dikkat etmedim ben tam yolu ikiye ayıran evde oturuyorum:)
Arçelikçinin gelinini mi diyon sen :))Kız tamam işte hacer var dublekste
Karışık.Babam bingöl,annem bursalıSen nerelisin abla :)
Anladım abla :)Karışık.Babam bingöl,annem bursalı
Allahım bi ortak yol bulamadıkArçelikçinin gelinini mi diyon sen :))
Valla dediklerin bizim bina da yok abla ya :)))Allahım bi ortak yol bulamadıkvalla arcelikci falan bilmiyorum .Hacer var,sultan var,burcu var hep o binadalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?