- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
Cocuklugumuz beraber geçti.Annesiyle annem arkadaş.Eczane de çalışıyor.Sen Nuray ablayı nerden tanıyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cocuklugumuz beraber geçti.Annesiyle annem arkadaş.Eczane de çalışıyor.Sen Nuray ablayı nerden tanıyon
Hosgeldin ablammmmmben burdayim
Ben de burdayım oğlanı uyutmaya çalışıyorumGece kuşlarııı nerdesinizzz yahu özlendiniz hepiniz
Ohhh ne güzel Allahım ben de bi gün çocuğumu uyutmak istiyorumBen de burdayım oğlanı uyutmaya çalışıyorum
Kesin karşılaşırız kesin :) evlerimiz cok yakınahaaa akraba ciktinz
Oğlu var küçük,aynı nuraydan bahsetmiyor muyuzAma benim tandıgım Nuray abla çalışmıyor
Maydanoz süt buharı diye biliyordum canım benkızlar dün maydanoz buharına oturdum bugün kasığımda sancı var çok ağrıyo normalmi ya
Oğlu var engelli biraz şimdi de hamileOğlu var küçük,aynı nuraydan bahsetmiyor muyuz
O kadar tanımıyorum ki ama sanki Önder değildi yaKocası önder
Insallah bitanem Rabbim tez zamanda kavustursun dilegine ❤❤Ohhh ne güzel Allahım ben de bi gün çocuğumu uyutmak istiyorum
Ay yok ya aynı nuray değil,ama o binada benim dediğim nuray da oturuyoOğlu var engelli biraz şimdi de hamile
ben suyla yaptımda ama çok kötüyüm ilacında son günü ondanmı bilmiyorumMaydanoz süt buharı diye biliyordum canım ben
Ama bizim bina da başka nuray yok diye biliyorum ben sen bizim bina dan bahsettiğine emin misin abla bu arada yasın büyükmüş k.bakma :)Ay yok ya aynı nuray değil,ama o binada benim dediğim nuray da oturuyo
Amiiinnn canım ne güzel duygudur o şimdi ya :)))Insallah bitanem Rabbim tez zamanda kavustursun dilegine ❤❤
Valla hiç bilmiyorum canım ya neden bu kadar agrı yapar ki acababen suyla yaptımda ama çok kötüyüm ilacında son günü ondanmı bilmiyorum
Bir yere kadar cok guzel ama bir yerden sonra mesela 2 saat falan yatakta cebellesince ahhhhh bitiyorummmm bunlari yasadiginda aklina gelecegimAmiiinnn canım ne güzel duygudur o şimdi ya :)))