- 4 Nisan 2018
- 1.593
- 4.025
soyle ikiz degerinde olur insllah
Hayırlısı canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soyle ikiz degerinde olur insllah
Var valla abla ben ilcede calisiyorum orda yaptirdim 20 ama samsun merkezde 6020 tl ye yapan yer var mi
Canim bende samsun merkezde 60 di ilcede calisiyorum orda yaptiriyom ozl hastane 20 cok uygun oluyoBen izmir deyim canım.Burda o kdr düşük olduğunu sanmıyorum.İnşallah dedğin gibidir.
Aaa valla bak hahah sevindimBende kale mahallesi biraz daha konuşursak akraba cıkcaz
Bnde :) ben Musa amca okulunun orda oturuyorum canım :)Aaa valla bak hahah sevindim
Canim bende samsun merkezde 60 di ilcede calisiyorum orda yaptiriyom ozl hastane 20 cok uygun oluyo
Kaderi tanıyor musun,koçakBnde :) ben Musa amca okulunun orda oturuyorum canım :)
Kaderi tanıyor musun,koçak
Şok marketin arkasında annemler oturuyorHayır ben bu mahallede kimseyi pek tanıyorum pek değil nerdeyse hiç tanimiyorum
aynen cunku fiyatlar 60 tl civarinda iyi yapmissinVar valla abla ben ilcede calisiyorum orda yaptirdim 20 ama samsun merkezde 60
Sok market benim evimin dibiŞok marketin arkasında annemler oturuyor
Ayy sen ne zamandır burdasin.Nuraylarin binadasin o zaman sen,ben daha gerideyim.Sok market benim evimin dibi
Ayy sen ne zamandır burdasin.Nuraylarin binadasin o zaman sen,ben daha gerideyim.
Evettt kendimi ifşa etmiş bulunmaktayım
Sen Nuray ablayı nerden tanıyon
:) ya bu zehrayi gorursen benmm yerime op bariSok market benim evimin dibi
ahaaa akraba ciktinzSen Nuray ablayı nerden tanıyon
ben burdayimGece kuşlarııı nerdesinizzz yahu özlendiniz hepiniz
:) ya bu zehrayi gorursen benmm yerime op bari