- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Hmmm o bazı insanlar da öyle oluyormus canım yaInsAllah bi gün olur kuzu bnm belden kalcadan incelme oldu ama göğüs gitmedi hiç ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm o bazı insanlar da öyle oluyormus canım yaInsAllah bi gün olur kuzu bnm belden kalcadan incelme oldu ama göğüs gitmedi hiç ya
Umutsuz vakayım canım benZehramm üzülme, kendini çok harap etme. İlk gün diye şimdi sen üzülürsün bak sıklıkla bıraya takıl, kafan dağılır. Yürüyüşe çıkmak da iyi geliyor. Seni öyle iyi anlıyorum ki ama kafanı ona odaklayınca hiç işin içinden çıkamazsın canım. Bak eğer belediyenin yüzme tesisi falan varsa yazıl, çok iyi gelir.
Gittikçe daha erken uyuyacaksın esmam. Hadi iyi geceler
Ahh şu insanlar. Ne geldiyse başımıza baskıdan geldi.
Oyy ne masum hayal. Sizleri anlıyorum inşallah verirsin canım.
Valla seymam bilmyorm 3 sendr hep bu ay mı milletin banaa acayip bakşları artk kocamın ne kadr özl3m çektgni görmek istedgni görmek o kadr kmtü olyorm ki bilmyorm ama eşim yürüyüşe izin vermyor bizim buralar pek tekin değil yüzmede bilmyorm kuzm öle bi ortamdaym ki eşim şuan yaralı eli kesildi çok fena onla ugrasyorm Allahım csnma sağlık versn ne diyeymZehramm üzülme, kendini çok harap etme. İlk gün diye şimdi sen üzülürsün bak sıklıkla bıraya takıl, kafan dağılır. Yürüyüşe çıkmak da iyi geliyor. Seni öyle iyi anlıyorum ki ama kafanı ona odaklayınca hiç işin içinden çıkamazsın canım. Bak eğer belediyenin yüzme tesisi falan varsa yazıl, çok iyi gelir.
Gittikçe daha erken uyuyacaksın esmam. Hadi iyi geceler
Ahh şu insanlar. Ne geldiyse başımıza baskıdan geldi.
Oyy ne masum hayal. Sizleri anlıyorum inşallah verirsin canım.
Allah yardım etsin canım senin sorun neydiValla seymam bilmyorm 3 sendr hep bu ay mı milletin banaa acayip bakşları artk kocamın ne kadr özl3m çektgni görmek istedgni görmek o kadr kmtü olyorm ki bilmyorm ama eşim yürüyüşe izin vermyor bizim buralar pek tekin değil yüzmede bilmyorm kuzm öle bi ortamdaym ki eşim şuan yaralı eli kesildi çok fena onla ugrasyorm Allahım csnma sağlık versn ne diyeym
Kan vermeden önce söylemişti 1000 den aşağı çıktığı durumlarda 2güne 1 tekrarlanır demişti.Daha sonucu gostermedim.Yarın giderim,gitmisken kan veririm yineHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim. Normal değerin bi sorun yok önemli olan 2 günde bir en az % 60 oranında değerin artıyor olması . 2 -3 günde bir bakalım dedimi doktor?
Hadi bakalım canm güzel haberlerle gelkizlar bnde kan vrrecm dua. edinnn
Amin inşallah canım,sende sağ salim kucagina al inşallah.Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim. Normal değerin bi sorun yok önemli olan 2 günde bir en az % 60 oranında değerin artıyor olması . 2 -3 günde bir bakalım dedimi doktor?
Ekstra caba lazim snrm gitmrdi icinHmmm o bazı insanlar da öyle oluyormus canım ya
Günaydın canımGünaydın kızlar
Ben eşime akşamları 1 tatlı kaşığı içiriyorum keçi boynuzu özü eğer sen yapabiliyorsan sabah akşam yap özellikle aç karnına canım bir de erkekler için çakşır otu iyiymiş sorun olmasa da fazladan zarar gelmez ben henüz onu içirmedim keçi boynuzuyla devamSelam kizlar aklima bişey geldi eşimde bir sorun yok fakat. Keçi boynuzu kürü başlasammi fayda görürmüyüm kullananiniz oldumu
Çok güzel çıkmış canım geç döllenmiş büyük ihtimalle sağlıkla al kucağına inşallahEvet canım,hamileyim(inşallah).Dün idrarla öğrendim,bugün kan verdim.Yeni çıktı sonuç
Harnuptu markası galiba eczaneden aldık canım tadıda güzel geldi eğriçayırın içmiştik daha önce o daha acıydı sanki pekmez değil öz olacak kuzu pekmez sıcak işlem görüyor soğuk sıkım keçiboynuzu özü olmasına dikkat et Meyvesini kaynatıp suyunu içen var öyle eline alıp yiyen var ama daha uğraştırıcı diye özünü kullanan çokHeeee öyle desene kız :))) belli marka var mı pekmezinde bilmiyorum da ben :) kendisini 2 3 kere yemek lazımmış suyunu içmeyi hiç duymadım canım sende iç tabiki bu arada :))
güzel haberlerle gelin inşallah..kizlar bnde kan vrrecm dua. edinnn
Kızlar merhaba kaybettim burayı ben yeni buldum kan testim hcg 876.4 çıktı sizce nasıl A Annelerin en yorgunu Youlost16 @Whismaster O olmazsanOlmaz01
Amin inşallah canım,rabbim dileyen herkese nasip etsin❤Çok güzel çıkmış canım geç döllenmiş büyük ihtimalle sağlıkla al kucağına inşallah
Amin canım benim inşallah Allah razı olsunAmin inşallah canım,rabbim dileyen herkese nasip etsin❤