- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
Canim ya soramadim kan degerin kac cikti bizim galiba aramizda bi iki gun var ama benm midem basim cok kotu normal mi bu ya aksamlari oluyo ozellikle
Mucize gibi bisey snrm ama saolcnm iyi dilegin icin :)Amin canm. Rabbim sana da inşallah hayırlısıyla nasip etsin. İnsallah sende hamile oldugunu öğrenirsin bu ay hayırlsıyla :)
Benim bat 9 aralikti .82.3 çıktıBenim bat 10aralıktı.Senin ne zamndı canım?Sağlık ocağında yaptrdğmdan daha sonuç çıkmadı malesef.Yarına çıkar herlde.Benim baş ağrım yok şükür. Sadece sabahları ve gece yatarken hafif bulantım oluyo o kdr.Senin kan değerin kaç?
Benim bat 14 du canim suan tam 4 haftalik olduk dun sabah verdim kan 440 cikti bakalim benm bi iki gun erken dollenme oldu amaBenim bat 10aralıktı.Senin ne zamndı canım?Sağlık ocağında yaptrdğmdan daha sonuç çıkmadı malesef.Yarına çıkar herlde.Benim baş ağrım yok şükür. Sadece sabahları ve gece yatarken hafif bulantım oluyo o kdr.Senin kan değerin kaç?
Hayırlı olsun hamile misin sen cnm yeni mi cikti sonucSanırım ikinci kez gelen şeffaf uzayan akıntı olunca tuttu benimki.Gecikmenin 4.günü bugün.Az mı acaba? A Annelerin en yorgunu
Az degil canim oyle icini huzursuz etme gec dollenmelerde cok normal iki gun sonra tekrarla ikiye katliyorsa bi problem yokturSanırım ikinci kez gelen şeffaf uzayan akıntı olunca tuttu benimki.Gecikmenin 4.günü bugün.Az mı acaba? A Annelerin en yorgunu
Evet canım,hamileyim(inşallah).Dün idrarla öğrendim,bugün kan verdim.Yeni çıktı sonuçHayırlı olsun hamile misin sen cnm yeni mi cikti sonuc
Mucize gibi bisey snrm ama saolcnm iyi dilegin icin :)
Saglikla devam rtsin ins :) tebrik ederimEvet canım,hamileyim(inşallah).Dün idrarla öğrendim,bugün kan verdim.Yeni çıktı sonuç
Çok teşekkür ederim canım amin iinşallah.Rabbim dileyen herkese nasip etsinSaglikla devam rtsin ins :) tebrik ederim
Amin insAllahÇok teşekkür ederim canım amin iinşallah.Rabbim dileyen herkese nasip etsin
İnşallah canım,sağol.Bakalım tekrarlicamAz degil canim oyle icini huzursuz etme gec dollenmelerde cok normal iki gun sonra tekrarla ikiye katliyorsa bi problem yoktur
3 haftalık canım daha yeni yeni yükseliyor normal bnceSanırım ikinci kez gelen şeffaf uzayan akıntı olunca tuttu benimki.Gecikmenin 4.günü bugün.Az mı acaba? A Annelerin en yorgunu
Ben faydasını gören çok kişinin yazısını okudum. Ben de bugün alacaktım ama pek hoşuma gitmedi. Daha çok keçi boynuzu özünün yenilmesi gerektiği söyleniyor. Ben de ondan alacağım o yüzden.Selam kizlar aklima bişey geldi eşimde bir sorun yok fakat. Keçi boynuzu kürü başlasammi fayda görürmüyüm kullananiniz oldumu
Değerinin kaç çıktığının hiçbir önemi yok bence, düzenli artıp artmadığı çok önemli. Onu takip et. İnşallah güzel güzel artar canımSanırım ikinci kez gelen şeffaf uzayan akıntı olunca tuttu benimki.Gecikmenin 4.günü bugün.Az mı acaba? A Annelerin en yorgunu
İnşallah canım amin ❤Ben faydasını gören çok kişinin yazısını okudum. Ben de bugün alacaktım ama pek hoşuma gitmedi. Daha çok keçi boynuzu özünün yenilmesi gerektiği söyleniyor. Ben de ondan alacağım o yüzden.
Değerinin kaç çıktığının hiçbir önemi yok bence, düzenli artıp artmadığı çok önemli. Onu takip et. İnşallah güzel güzel artar canım
Bi düşük olunca insan huzursuz oluyor3 haftalık canım daha yeni yeni yükseliyor normal bnce
Kuzum özü daha mı iyi ya ben de alcam daBen faydasını gören çok kişinin yazısını okudum. Ben de bugün alacaktım ama pek hoşuma gitmedi. Daha çok keçi boynuzu özünün yenilmesi gerektiği söyleniyor. Ben de ondan alacağım o yüzden.
Değerinin kaç çıktığının hiçbir önemi yok bence, düzenli artıp artmadığı çok önemli. Onu takip et. İnşallah güzel güzel artar canım
Biz özünü kullandik canımKuzum özü daha mı iyi ya ben de alcam da
asiksin dediler sen soforsun olmaz dedilerSen batan bir güneş ben yollarda çilekeş :)))))