- 1 Haziran 2018
- 27.714
- 82.187
- 598
- 30
Ondan önceki de varbende insülin direnci vardi ama ilac kullaniorum die bi korunuyirdum bi korunmuyorduk. .Sen 7ayda mı bütün ümidini kestin yani?
tabiki bitanm ole dusun iste ben esimle evlenirke n hic biseyimiz. yoktu ustelik borcumuz vardi ama hemn hamile. kaldim calistim. kizim 10 aylikken esim askere giitti ben gene calisiyorm kizim 17 aylikken ogluma hamile kaldim gene calistim kizim oldu gene calistim. isi biraktim cunku durumuz iyi oldu ben bu kadar cabalamasaydim ne cocuk olurdu ne de. borc kapanirdi gene oldu rabbime sukur olsun onda bakarimIkinci olursa insAllah belki 3u goze alabilirim biz 5 kardesiz esim 3
Su an bizim sadece ev borcumuz var ama gozumdr cok buyuyor snrmtabiki bitanm ole dusun iste ben esimle evlenirke n hic biseyimiz. yoktu ustelik borcumuz vardi ama hemn hamile. kaldim calistim. kizim 10 aylikken esim askere giitti ben gene calisiyorm kizim 17 aylikken ogluma hamile kaldim gene calistim kizim oldu gene calistim. isi biraktim cunku durumuz iyi oldu ben bu kadar cabalamasaydim ne cocuk olurdu ne de. borc kapanirdi gene oldu rabbime sukur olsun onda bakarim
kuzum onlarda asiliyorSu an bizim sadece ev borcumuz var ama gozumdr cok buyuyor snrm
bak onlarin kosullari bizddn eminm ki daha kotudurDün test alırken ayni manzara vardı eczanede.Kucağında bebek test aliyodu göçmen arkadaş
yav giybet etmek istemiyorum bu 3 cu gebeligi kizi 7 aylik oglununu emzirirkrn hamile kaldi bana laf atiyor dedim sinime kufredrn musluman olsa:)Gorumce görmeyim seni ömrümce diyeydin
tam pik olmamis sanirim ama sen dene kuzumkızlar bi bakarmısınız bu gitgide koyu oluyo acaba yumurtlama yaklaştığı içinmi yoksa hep böylemi
olmadığını biliyomda gittikçe koyulaşıyo ya yumutlamamı yaklaşıyo dedim ablatam pik olmamis sanirim ama sen dene kuzum
ben enfeksiyon için antibiyotik kullandım inşallah fayda sağlarkizlar birde. bise diyecm ben bu ay adetten sonra idrar sokturucu kullandim. idrar yollari temizlensin diye eger boyle bir sikayetinz varsa. kullanin derim hamile kalmayi kolaylastriyor
Doktor mu yazdi onu sanki kafamiza gore kullanamayiz gibime geliyor ben yeni kan idrar verdim enfeksiyon vs yok temiz çıktıkizlar birde. bise diyecm ben bu ay adetten sonra idrar sokturucu kullandim. idrar yollari temizlensin diye eger boyle bir sikayetinz varsa. kullanin derim hamile kalmayi kolaylastriyor
Canım yumurtlama yaklaşıyor aynı saatlerde yapmaya devam eder bir kaç güne gerçekleşecek belki de yarınkızlar bi bakarmısınız bu gitgide koyu oluyo acaba yumurtlama yaklaştığı içinmi yoksa hep böylemi
Yaaaa ballımm keşkemmmm keşkemmvalla yanimda olsan o yanaklri skardim:)
MalesefCanım bunları yazmissin 23 kasımda merak arttım gebelik oldu mu bu belirtilerden sonra
36 ay sonra :) o da biraz zorla olduEvett size biiiirr soruuu. Herkes kaçıncı ay denemesi olduğunu yazabilir mi? Hamiş olanlarda kaçıncı ayında hamile kaldıklarını yazabilirler. Merakla bekliyorum cevapları.
Maşallah canım. Şükrünü yapmayı ihmal etme ve seni tanıyanlara yüzyüze de çok söyleme derim. Nazara çok inanırım da ben.İlk aydan hamile kaldım canım şükür ❤
Bak işte hiç belli olmuyor demekki tamamen nasip. Allah bir daha çok aratmazın çok bekletmesin inşallah. Tabi istediğin zaman. Bize de 48 ay sabretmen ders olsunCanım ya sorma,her ay hamileydim bana göre öyleki hayatımın en düzensiz regl zamanlarını yaşadım.Psikoloji yerlerdeydi.Kızım evlendiğim ilk ay tutunca ikincide öyle olur sandım.ilk deneme kasım 2014 dü.Nasıl adapte olduysam şubata kadar adet olamadım.Sonraki aylar da hep gecikmeli oldu.Heh tuttu diyordum hep hüsran.
İstediğin zaman hep olmuş aslında. Canım inşallah bu son olur. Artık sağlıklı bür gebelik yaşarsın ZehraammmKutsalsekerpare kuzum benim şey ilk 1.5 ay olmadı zaten sonra öyle takip falan yok zaten ben bu siteye girene kadar hiçbişey bilmiyordum öyle sonra Nisan’da hamile kalmışım ama dış gebelikmiş megerse sonra onu kaybettikten sonra 6 ay korundum korunmayı bıraktığım zaman direk hamile kalmışım
Bu ay son olsun inşallah. Kızın ne zaman olmuştu canım?Haziranda denemeye başlamıştık bu 7inci ay oluyor snrm cnm
Canım evet sanki yaklaşmış gibi. Ama bak şu da olabiliyor bazen bir önceki günden daha çok silikleşiyor. Ben de öyle olmuştu hatta bırakıyordum yapmayı sanırım yumurtlamıyorum deyip, sonra ısrar üzerine devam ettim. Yani bazen de belli olmuyor.kızlar bi bakarmısınız bu gitgide koyu oluyo acaba yumurtlama yaklaştığı içinmi yoksa hep böylemi
Şükürler olsun ki tüp bebek işe yaramış, canım bir daha ki sefere hiç uğraşmazsınız inşallah. Kendiliğinden oluverir36 ay sonra :) o da biraz zorla oldubaktık biz yapamıyoruz bari tüp bebek olsun deyip doktorumuzun ellerine bıraktık kendimizi çok şükür ilk seferde oldu..
Tami tamina temiz 10 ay oldu kuzum bebeğimi bekleyeliiiEvett size biiiirr soruuu. Herkes kaçıncı ay denemesi olduğunu yazabilir mi? Hamiş olanlarda kaçıncı ayında hamile kaldıklarını yazabilirler. Merakla bekliyorum cevapları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?