- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 37
İnşalalhh kizz. Ayy çok heyecanlı bir taşla 2 kuş tabi sen kendini bilirsin 3 tane gebeliğin var öncesinde hadi sanaolur mu olur cunku once ki ikizdi:) birde bu kadar mide bulantisi erken olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşalalhh kizz. Ayy çok heyecanlı bir taşla 2 kuş tabi sen kendini bilirsin 3 tane gebeliğin var öncesinde hadi sanaolur mu olur cunku once ki ikizdi:) birde bu kadar mide bulantisi erken olmaz
benim artık hamilemiyim konusundan sonra gelen önemli konum bu da düşük olur mu Allah korusun,geçen seferde hep kasıklarım karnım ağrıdı,beni korkutan okuzu
tecrubelrim bebegin yerlesmesindeki agriya benziyor bununda kolayi var testi tekraarlamak
onu sen bilemez sin balim kendine dikkat etbenim artık hamilemiyim konusundan sonra gelen önemli konum bu da düşük olur mu Allah korusun,geçen seferde hep kasıklarım karnım ağrıdı,beni korkutan o
hayirlisi olsun kuzum belirtiden yola cikarsak ooo. ben usg den ogrenmistim. hatta ilerleyen haftalarda kaybolan ikiZ sendromu olmusİnşalalhh kizz. Ayy çok heyecanlı bir taşla 2 kuş tabi sen kendini bilirsin 3 tane gebeliğin var öncesinde hadi sana
valla bende yeni ogrendim simdiAaaa ateş öyle yükseliyo mu ki ikizse
Allah herkese sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canımonu sen bilemez sin balim kendine dikkat et
tabiki edrim canm cunku hepiniz anne olmayi hak ediyorsunuzTebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah. Bizlerede dua et lütfen :)
amin canmm hepimizin azicik rahat olAllah herkese sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Çok sevindim canım böyle devam etsin inşkızlar griptim kontrolden geldim çok şükür bebişim iyi
Çok sevindim canım böyle devam etsin inşkızlar griptim kontrolden geldim çok şükür bebişim iyi
gozun aydin canm benmkızlar griptim kontrolden geldim çok şükür bebişim iyi
Hosgeldin canım :) ben genelde öyle konularda okuyucuyum pek dahil oluyorumHuuu Kızlarr ben geldim bi hanfendi 'Çevremdeki herkes beni kıskanıyor, herkes bana özeniyor' gibi bi konu açmıştı biz de bi kaç kişi yorum yapalım derken kötü bişey demedik ama konu dışına çıkmışız sanırım sonra bi baktm ben bannnnbannnn özlediniz mi beni
fark ettim kuzu zaten sabah kalkar kalkmaz seni gormedim aman bende bamladim millet boyle kuzu bak size hem gulmustr hemde. sikayet etmistrHuuu Kızlarr ben geldim bi hanfendi 'Çevremdeki herkes beni kıskanıyor, herkes bana özeniyor' gibi bi konu açmıştı biz de bi kaç kişi yorum yapalım derken kötü bişey demedik ama konu dışına çıkmışız sanırım sonra bi baktm ben bannnnbannnn özlediniz mi beni
kuzu bence sen hamilesinBen artik cok yoruldum snrm kızlar ya olmayacak boşa zorluyorum boşa stres yapıyorum kendimi üzüyorum kızımı üzüyorum çocuğum her gun dua ediyor herkese söylüyor insAllah kardesim olcak dua ediom ben die psikolojim yerle bir oldu artk ya normalde daha fazla iliskiyr giriyorduk bu ay sadece 5 ilişki oldu sadece biri tutma ihtimali var diğerleri hep imkansız günler ..
Ben bazı konularda kendimi tutamıyorum işte sonra böyle bannhoşbuldm canmmHosgeldin canım :) ben genelde öyle konularda okuyucuyum pek dahil oluyorum
Evet balımm çok haklısın zaten bu konu benim evim diğer konular komşu gibi hissediyorum duygulandımfark ettim kuzu zaten sabah kalkar kalkmaz seni gormedim aman bende bamladim millet boyle kuzu bak size hem gulmustr hemde. sikayet etmistr
Hic sanmiyorum kizvala inan cok yorgun hissediyorum ijnanir misin bugun yatak odasını temizlicektim yatiorum elim kolum kalkmıyor cok mutsuz hissediyorum annem gezmeyr gidelim dedi onu da istrmedim Allah tan hayırlısı vermiyorsa bunda da vardr bi hayr bu ay namaza basladim her duamda elim karnımda dua da ediyorum ama artk niyeyse hic umudum yok geçen aylar o kadat çalışmaya tutmadi su an anlamsz bi şekilde ağlıyomkuzu bence sen hamilesin