- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
e devlet sifresi istiyor muenabiz sisteminden sonuçlar gorunuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e devlet sifresi istiyor muenabiz sisteminden sonuçlar gorunuyor
evet istiyore devlet sifresi istiyor mu
Devlet mi peki özel mi ?hastahanenin adi kuzu en .musur kadin dogum ama gitmek icin sen bilirsin
Yok hayır bnde istemedi e devlet şifresi.e devlet sifresi istiyor mu
tamam kuzum simdi anladim sag ol. vallahDanısmadan barkod istiyorsun. Sonra googledan halklabim sitesine girip tc ve barkodu giriyorsun. Genelde kan verdiğin gun saat 23.00 de falan çıkıyor hatta gecede çıkabiliyor. Hıı birde senin gittiğin sağlık ocagının sitesi ayrı olabilir sen yıne sor hangi siteye girceğini sana kagıda yazıp verir.
e nabız dan girince istiyor bende öyle olduYok hayır bnde istemedi e devlet şifresi.
tamam kuzu yarin ordakilere derimYok hayır bnde istemedi e devlet şifresi.
E nabızdan göremedim kendi sonucumu ? Saglık ocagında verdim ama hala çıkmıyor. Sadece devlet hastanelerinde verdiğim tahliller falan görünüyorenabiz sisteminden sonuçlar gorunuyor
Bnm sağlık ocagında verdiğim tahliller e nabızda çıkmıyor ama :/e nabız dan girince istiyor bende öyle oldu
devlet kuzu ama cok yogun doktorlar cok aksi haberin olsun iyi arastr ben ole dedim birde orda ileryen haftalarda. detayli usg icin haftalarca randevu. aramn lazim cok zor suan degilDevlet mi peki özel mi ?
Cannm bu hastane anadolu yakasındayms ben avrupa yakasındayım yazeynep kamil
Korunmanıza gerek yok dedi canım kanama kesilince direk başlarsınız dedi de sana drlar dememiş sen neden korundun ki ama nasip işte demek hayırlı zaman buymuşHımm demk degerin sıfırlanmams canm. Olsun kürtajdan iyidir. Rahimin temizleniyor suan.
Dr ne zaman tekrar deneyin dedi ?
Bnm kimyasal oldugu zamn dr ara vermeden devam esebilirsin demişti ama bn çevremdekilerin aklına uyup 4 ay falan korundm. Bilseydim hiç korunmazdım. O zmn rahim temizleniyor ya daha çabuk oluyorms ama bn salak gibi korunmstm. Demekki zamanı şimdiyeymiş
Canım önceki değerin kaçtı ki hatırlayamadımKızlar merhaba kaybettim burayı ben yeni buldum kan testim hcg 876.4 çıktı sizce nasıl A Annelerin en yorgunu Youlost16 @Whismaster @olmazsanOlmaz01
İnsallah hayırlısıyla tutar canımSelam kızlar ben aranızda yeniyim SAT 22 kasım yumurtlama günüm 3 aralık klomen kullandım bu ay beklemedeyim
Aynen oyle hayırlısı buyms demekki :) inşallah sende sağlıkla yeniden hamile oldugunu öğrenirsin kısa sürede ❤Korunmanıza gerek yok dedi canım kanama kesilince direk başlarsınız dedi de sana drlar dememiş sen neden korundun ki ama nasip işte demek hayırlı zaman buymuş
Ayyy insallah canım yaİnşallah hemen normale dönersin de yeni döngün başlar kuzum
Bende aynılarını düşündüm inanır mısın ama gerçekten elimizde değil ki neyi hesap ediyoruz ki ben pco hastasıyım ama bıraktığı an hamile kalanları okudum diye tedirgin olmuştum da bekledim Rabbim bilmeden neler hesapladık affet sen hayırlı zamanını biliyorsun diyorum
Canım yok ya sen yaşamamışsın ama ben yumurtayla sprrmin buluştuğu ilk andan itibaren anlıyorum hemen vücudum değişiyor :)))bu topiği satır satır okuyup kendimde belirti aradım bazı arkadaşlar herkeste aynı olmuyo diye defalarca söyledi ama ben ısrarla hep yok midem bulanıyomu, koku hassasiyetim arttımı, tiksinme varmı.... kafayı yiyecektim nerdeyse tüp bebek transferinden sonrada defalarca okudum burayı.. ama şimdi anlıyorum herkeste aynı olmuyo diyen arkadaşları gerçekten öyleymiş 8. haftaya girdim ama hala aynıyım ne mide bulantısı ne başka birşey.. sadece göğüslerde şişme var arada da sızlama..
diyeceğim o ki belirti arayınca buluyosun, psikolojik olarak her şey mümkünmüş ...
Rabbim isteyen, dileyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah bu duyguyu..
Abla kan vereceğin barkodu al netten hsl34 heralde sizinki orda çıkıyo sonuclartamam kuzu yarin ordakilere derim
Ayyy insallah kuzum ya valla öyle cok istiyorum ki ama hayırlısı ve sağlıklısı diyorum gene deAynen oyle hayırlısı buyms demekki :) inşallah sende sağlıkla yeniden hamile oldugunu öğrenirsin kısa sürede ❤
Sağlıkla gelsin inşallaah canm bnm ❤Ayyy insallah kuzum ya valla öyle cok istiyorum ki ama hayırlısı ve sağlıklısı diyorum gene de