Acaba vajinal kurulumu yaşıyorsun sen tahriş oluyor jel mi kullansaydınCanlar bugün testim silikleşmiş çatlamış yani . Hepimizden dua bekliyorum bu ay 3. Ayım inşallah tutar :) bugün ilişki yaşayamıycam malesef değerlendiremiycem yumurtlamadan bi gün öncesi ve yumurtlama gününü değerlendirdim ama üst üste olduğu için tahriş oldu bugünü es geçicem malesef
Yarın sabahcnm. kan ne zamn verecen
cok guzel kuzum daha yeni ya ondan. gecen. sali falan di test yaptgimda golge vardi demekki benm erken dollendi diyorm . adet bitti hemen calisma yapti 16 kasimda baktim uzayan akinti var ondan sonra calismaya devam ettim demek tutmus o zambİyi bari benimkide octamed 2.dakikada belirginleşti
bnde bakalim ne zamn daha kaynanma bi deyim olmazsa yarin bende veryimYarın sabah
Evet canım normalde kullanıyorumda jel biliyorsun sperm kalitesini ve ömrünü düşürüyormuş :/Acaba vajinal kurulumu yaşıyorsun sen tahriş oluyor jel mi kullansaydın
Benim 15kasım bide 22 kasımda oldu o uzayan akıntı 2keremi yumurtladim acaba.Klomenden dolayı.Bide bu ara hep çoğul gebelik sayfalarında buluyorum kendimi istemsizce.Bide tutuyormuşcok guzel kuzum daha yeni ya ondan. gecen. sali falan di test yaptgimda golge vardi demekki benm erken dollendi diyorm . adet bitti hemen calisma yapti 16 kasimda baktim uzayan akinti var ondan sonra calismaya devam ettim demek tutmus o zamb
Bence de gelirdi gerçi her koşul gerçekleşse de hamile kalma şansı normal insanda bile %30 imiş canım öyle de oluyor olabilir. Yumurtlama 24 saat içinde bitiyor bir şekilde sperm kalmıyorsa vücutta öyle de kaçırıyor olabiliriz ya da kafaya takmaktan hep bunlarEvet bende seninle aynı durumdayım demekki çatlamıyor bunun içinde iğne tedavisi olmak şart diye düşünüyorum çünkü başka türlü olsa illaki denk gelirdi
Çok sağol canım. Ben şu ameliyatı olayım, doktorla ara vermeden tedaviye devam. Yarın bi de devlete gideceğim. Geç tarih verirlerse gidip özelde yaptıracağım. Dayanamıyorum artık. Dün akşam hapşırmaktan bi hal oldum. Burun tamamen tıkandı. Ağzımdan nefes alınca da boğulacak givi oluyorum. Çok fena yani. Dualarınızı bekliyorum. Sağlığıma kavuşunca yetişeceğim inşallah size.ayağımı iyi sürüdüm hala daha sürüyorum Rabbim yakın zamanda K Kutsal Alerji canıma da nasip etsin artalım çoğalalım
marka iyi bence 4 gebwligide bu markayla ogrendim:)
senin ikiz olabilirBenim 15kasım bide 22 kasımda oldu o uzayan akıntı 2keremi yumurtladim acaba.Klomenden dolayı.Bide bu ara hep çoğul gebelik sayfalarında buluyorum kendimi istemsizce.Bide tutuyormuş
kuzu on sevismeyi uzun tutmays bak kuruluk olmazEvet canım normalde kullanıyorumda jel biliyorsun sperm kalitesini ve ömrünü düşürüyormuş :/
ewett canKızlar kan tahlilini acilden verebiliyormuyuz
Bencede octamed çok iyi sonucu hemen gösteriyor ben ilk hamileliğimde tek bi test yaptım ve doğru çıktı ama düşük yaptım o ayrıkuzu octamed .kullandim bebe time. pozitif cikardi sonra cizgi oldu tuafti test ama octamed iyi bence. 5 sn de cikti
Öyle evet ama kuruluk kötü mutlaka önsevişmeyi uzun tutun gerekirse 1 saat olsun uzatın cünkü senin ıslaklığın spermleri rahme daha sağlıklı taşıyor mutlaka olması lazım yaniEvet canım normalde kullanıyorumda jel biliyorsun sperm kalitesini ve ömrünü düşürüyormuş :/
İnşallah canım önce senin sağlığın iyi ol Rabbim meleğinide versin yakın zamanda inşallahÇok sağol canım. Ben şu ameliyatı olayım, doktorla ara vermeden tedaviye devam. Yarın bi de devlete gideceğim. Geç tarih verirlerse gidip özelde yaptıracağım. Dayanamıyorum artık. Dün akşam hapşırmaktan bi hal oldum. Burun tamamen tıkandı. Ağzımdan nefes alınca da boğulacak givi oluyorum. Çok fena yani. Dualarınızı bekliyorum. Sağlığıma kavuşunca yetişeceğim inşallah size.
Sen nasılsın canım! Nasıl gidiyor ?
Canimmmmmm A Annelerin en yorgunu
O zaman kazara hamile kalanlar o şanslı %30dalar demekki bizde %70e giriyoruz herhaldeBence de gelirdi gerçi her koşul gerçekleşse de hamile kalma şansı normal insanda bile %30 imiş canım öyle de oluyor olabilir. Yumurtlama 24 saat içinde bitiyor bir şekilde sperm kalmıyorsa vücutta öyle de kaçırıyor olabiliriz ya da kafaya takmaktan hep bunlarbeyinden gelen bir damar aslında yumurtlamayı da çatlamayı da sağlıyor.
Aynen tam olarak durumumuz bu canım o yüzden süreç uzuyor biraz rahatlasak normal insanlar gibi beklesek ama Yok pco hastasıyız ya ya olmazsa diye kurup kurup kendimizi strese sokuyoruzO zaman kazara hamile kalanlar o şanslı %30dalar demekki bizde %70e giriyoruz herhaldegerçekten beyni serbest bırakmak çok önemli sürekli düşünmek insanda hem stres hem gergin bi ruhsal durum oluşturuyor e zaten %30a girmeye çalışıyoruz al sana stres üstüne stres bir de biz +pcoluyuz off ki ne off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?