- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Ne çok bekledim bu an için.Allahım kimseleri bekletmesin.Folic-iod kullanıyorum benYok canım normal folik asit kullanmaya devam edebilirsin o çok önemli oyy takvimini yesinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne çok bekledim bu an için.Allahım kimseleri bekletmesin.Folic-iod kullanıyorum benYok canım normal folik asit kullanmaya devam edebilirsin o çok önemli oyy takvimini yesinler
canım sendemi klomenle hamile kaldın ? işe yarıyomu gerçektenBen bide bu ay inofolic kullanmaya baslayacaktim.Gerek kalmadı galiba
Amin canım inşallah içeriği günde 400 mcg alabilecek gibiyse yeterli canım her türlü çeşiti çar çünkü aynı işi görüyordur doktorun daha iyi yönlendirir ben inofoliğe başlamadan 1 ay folidoce kullanmıştımNe çok bekledim bu an için.Allahım kimseleri bekletmesin.Folic-iod kullanıyorum ben
inşallah bu ay başarırızEvet çatlama sorunumuz olabilir lh testinde koyuluk oluyor yoksa oda çıkmazdı önceden çıkmamıştı ama çatlamıyor gibi geliyor kırıp çatlatsak ne nazlı çıktılar taş olsa çatlardı bu kadar şeye
Olabilir canım her ay değişebiliyor benim ilaçtan mesela düzene oturdu gibi 18-21 arası yumurtlama oluyor bu ay test yapmayı bıraktım ama öyleydi son 2-3 aydır
Benim lh tsstleri baya baya koyu olmustu ama çatlamıyor demekki cünkü kopkoyu oldugu zamanları cok gördüm ve değerlendirdim ay hiç sorma ben çatladım o çatlamadıEvet çatlama sorunumuz olabilir lh testinde koyuluk oluyor yoksa oda çıkmazdı önceden çıkmamıştı ama çatlamıyor gibi geliyor kırıp çatlatsak ne nazlı çıktılar taş olsa çatlardı bu kadar şeye
Olabilir canım her ay değişebiliyor benim ilaçtan mesela düzene oturdu gibi 18-21 arası yumurtlama oluyor bu ay test yapmayı bıraktım ama öyleydi son 2-3 aydır
Umudumuzu kaybetmiyoruz canım.En kısa zamanda alicaksin müjdeli haberi inşallahŞu an bana umut oldun gerçekten canım yaa ü
400 folic asit ,150 iod olarak gösteriyor içeriğiAmin canım inşallah içeriği günde 400 mcg alabilecek gibiyse yeterli canım her türlü çeşiti çar çünkü aynı işi görüyordur doktorun daha iyi yönlendirir ben inofoliğe başlamadan 1 ay folidoce kullanmıştım
aynen vallah. cok istiyorm oda cok hak ediyor annelik duygusunu digerleri gbiayağımı iyi sürüdüm hala daha sürüyorum Rabbim yakın zamanda @dilzapek canıma da nasip etsin artalım çoğalalım
Valla geçen ay kullandım yumurtam gelişmedi boşa gitti.Bu ay tekrar kullandım ama ne kontrole gittim ne çatlama ignesi kullanmadım.Nasılsa yine olmamıştır diye.Ama olmuşcanım sendemi klomenle hamile kaldın ? işe yarıyomu gerçekten
Şu an bana umut oldun gerçekten canım yaa ü[/QUOTE kuzu atesi kontrol ediyoruz
ayyy canım ne güzel rabbim tamamına erdirsin inşallahValla geçen ay kullandım yumurtam gelişmedi boşa gitti.Bu ay tekrar kullandım ama ne kontrole gittim ne çatlama ignesi kullanmadım.Nasılsa yine olmamıştır diye.Ama olmuş
kuzu octamed .kullandim bebe time. pozitif cikardi sonra cizgi oldu tuafti test ama octamed iyi bence. 5 sn de ciktiA Annelerin en yorgunu Canım senin test ne markaydi.O kadar sevindim test bozuk çıkmasın bide
İnşallah canım her ay bir umut tabi kiinşallah bu ay başarırız
Benimde öyle çok koyu anları yakaladım her şekilde değerlendirdim üstüste değerlendirdim günleri geçen ay silikleşmeye başladığımdan itibaren de değerlendirdim ama olmadı çatlamıyor demek ki diyorum ya da denk düşmüyor henüz zamanı var bilemiyorum biz çatlayacağız tam ortamızdan dediğin gibiBenim lh tsstleri baya baya koyu olmustu ama çatlamıyor demekki cünkü kopkoyu oldugu zamanları cok gördüm ve değerlendirdim ay hiç sorma ben çatladım o çatlamadı
iod vitamin herhalde onu pek bilmiyorum ama gayet 400 yeterli canım400 folic asit ,150 iod olarak gösteriyor içeriği
İyi bari benimkide octamed 2.dakikada belirginleştikuzu octamed .kullandim bebe time. pozitif cikardi sonra cizgi oldu tuafti test ama octamed iyi bence. 5 sn de cikti
A Annelerin en yorgunu Canım senin test ne markaydi.O kadar sevindim test bozuk çıkmasın bide
İnşallah canım her ay bir umut tabi ki
Benimde öyle çok koyu anları yakaladım her şekilde değerlendirdim üstüste değerlendirdim günleri geçen ay silikleşmeye başladığımdan itibaren de değerlendirdim ama olmadı çatlamıyor demek ki diyorum ya da denk düşmüyor henüz zamanı var bilemiyorum biz çatlayacağız tam ortamızdan dediğin gibi
iod vitamin herhalde onu pek bilmiyorum ama gayet 400 yeterli canım
Amin canım inşallah.Dileyen herkese nasip olsun .ayyy canım ne güzel rabbim tamamına erdirsin inşallah