- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 53
- 33
Canim korkma arkadasimdada vardi. Tiroit sorunu degerleri yuksek cikti anlamamis hatta 2. Ayni gecerken ilaca basladi ama doktor bisi olmaz demis gercekten de suan icin hic problem yok canini sikma bosunaGmrdüm canm çok şükür :) cumada kalp atısı için çagırdı. Ama korkuyorm biraz hastalıgımdan dolayı
Kizlar bişey sorcam bu ovu testi ne kadar koyu çikarasa o kadar iyi mi oluyor yumurta yani kaliteli nasil oluyor bilen varmiCanim mutlaka degerlendir ama devam et siliklestigini gor ki catladigindan emin ol
Evet öyle oluyor acaba diyor insan . İçini ferah tut Allah’ın izniyle bir şey olmazİnşallahhhhhh ❤ hemen çıkınca zaten insanın içindr şüphe kalmıyor :) mesela sonradan çıkınca emin olamıyorsun :)
Canim bu arada kan testini hamgi araliklarla yaptirdin degerlerin nasil yukseldiİnşallah kuzu saol allah razı olsun ❤
Canim benim bildigim ikisi ayni anda ayni koyulukta olmali tam zamani ama bazen testlerden kayankli bir tik silik cikabiliyorKizlar bişey sorcam bu ovu testi ne kadar koyu çikarasa o kadar iyi mi oluyor yumurta yani kaliteli nasil oluyor bilen varmi
Ayyy insallah canm saol ya içim biraz ferahladı :)Canim korkma arkadasimdada vardi. Tiroit sorunu degerleri yuksek cikti anlamamis hatta 2. Ayni gecerken ilaca basladi ama doktor bisi olmaz demis gercekten de suan icin hic problem yok canini sikma bosuna
Gercekten hic takma o cok takti proflar buldu ankaralara gitti ama hic bisi olmicagna garanti vermisler dogdu zaten hic bisi yok sende tahat ol bebisin etkilenmesin sitresindenAyyy insallah canm saol ya içim biraz ferahladı :)
Valla canm şöyleCanim bu arada kan testini hamgi araliklarla yaptirdin degerlerin nasil yukseldi
İnşallah kuzu saol ❤Evet öyle oluyor acaba diyor insan . İçini ferah tut Allah’ın izniyle bir şey olmaz
Hım saol kuzum ya allah razı olsun ❤Gercekten hic takma o cok takti proflar buldu ankaralara gitti ama hic bisi olmicagna garanti vermisler dogdu zaten hic bisi yok sende tahat ol bebisin etkilenmesin sitresinden
3 den 5 e baya baya bi artik olmus bende yarin yaptircamda heycanliyim ne kadar artcak diye ondan soruyorm canimValla canm şöyle
28 kasım : 113.27
30 Kasım: 257.88
03 Aralık :1198.7
05 Aralık : 5098
Bu şekilde canm :)
Hımmm hayırlısı en son kaçtı canm ?3 den 5 e baya baya bi artik olmus bende yarin yaptircamda heycanliyim ne kadar artcak diye ondan soruyorm canim
Çoğul gebelik mi senin canım.Değerlerin fazla artmışValla canm şöyle
28 kasım : 113.27
30 Kasım: 257.88
03 Aralık :1198.7
06 Aralık : 5098
Bu şekilde canm :)
Valla tek kese gördük canm bilmiyorm :)Çoğul gebelik mi senin canım.Değerlerin fazla artmış
Teşekkür ederim şekerim sağolasinnnCanim benim bildigim ikisi ayni anda ayni koyulukta olmali tam zamani ama bazen testlerden kayankli bir tik silik cikabiliyor
Cuma günü bi kese daha görürsen şaşırma :)Valla tek kese gördük canm bilmiyorm :)
Bi kere yaptirdim ama canim benim bata 3 gun var dahaca cuma yaptirmistim 6 gun vardi iste 38.8 ciktiHımmm hayırlısı en son kaçtı canm ?
Yok canmCuma günü bi kese daha görürsen şaşırma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?