- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
Çok güzel görünüyor maşallah kuzum . Kesinlikle değerlendir kuzum İnşaAllah güzel haberler verirsin diğer ay :)Kutsalsekerpare valla canım benim adet bitti 6 sında bugün 10 u test pik gösteriyor adet balangıcından itibaren 10.gün bugün yane bu arada ovulasyon testim bu kızlar yorumlardanız memnun olurum Bugun değerlendireyim değilmi ? @canli anne @dilzapek @Meylen K Kutsal pamuk Kutsalsekerpare @Kutsal panter N Nurlana14
Umutlu Anne Bekleyiste
Inşallah sekerim Allahım hepimizin yüzünü güldürsün ❤Ayy canım kime sorsam aynı diyor bende bu kadar net çıkmadı diyor bakalım hayırlısı insallah güzel haberler veririz hepimiz bu ay :) teşekkür ederiiiim
Yok takvime bakma sakın bir doğru yakalar ama diğerleri yanlış oluyorBende deli gibi takvimim uygulamasına bakıp o yumurtlama günlerinde değerlendiriyodum ona göre daha çok var meğersem erken yunurtluyomuşum
Evet geçen ay o günlerde tutturamadım diye üzülmüştüm ben bu ay 14 ünde en uygun günü gösteriyo . İnşallah hepimiz hayırlı haberler veririz en azından belirtilerimi görmüş oldum bugün acayip adet gibi bi akıntım vardı ve belim çok ağrıyodu bundanmış meğersemYok takvime bakma sakın bir doğru yakalar ama diğerleri yanlış oluyor
İnsallah kuzum insallahDarısı senin ve tum isteyenlerin başına inşallah canim
Kaç aydır istiyorsun canım sen?Bakalım sayınca da geçmiyor umursamayayim diyorum ama yine aklıma geliyor istemsizce :) ıyi adetin bitince çalışmalara son gaz devam bende adet olayımda doktora gidicem randevum var klomenı isteyecem artık ya tedaviye baslayim yeterince geciktim
Canım evet bugünü muhakkak değerlendir. Benimki bir tık daha koyusuydu. Yarın daha koyu çıkarsa yarını da değerlendirirsin, silikleşirse de muhakkak değerlendir.Kutsalsekerpare valla canım benim adet bitti 6 sında bugün 10 u test pik gösteriyor adet balangıcından itibaren 10.gün bugün yane bu arada ovulasyon testim bu kızlar yorumlardanız memnun olurum Bugun değerlendireyim değilmi ? @canli anne @dilzapek @Meylen K Kutsal pamuk Kutsalsekerpare @Kutsal panter N Nurlana14
Umutlu Anne Bekleyiste
Canım inşallah hcg testinde de aynı koyulukta ikinci çizgiyi görürsünEvet geçen ay o günlerde tutturamadım diye üzülmüştüm ben bu ay 14 ünde en uygun günü gösteriyo . İnşallah hepimiz hayırlı haberler veririz en azından belirtilerimi görmüş oldum bugün acayip adet gibi bi akıntım vardı ve belim çok ağrıyodu bundanmış meğersem
İnşallah canm dualarınızı eksik etmeyin nolur bendenKorkma kuzum Allah’ın izniyle bişey olmaZ
Dua ederiz kuzum etmez miyizİnşallah canm dualarınızı eksik etmeyin nolur benden
İnşallahhhhhh ❤ hemen çıkınca zaten insanın içindr şüphe kalmıyor :) mesela sonradan çıkınca emin olamıyorsun :)Ama ne kadar kötü öyle çıkması umutlandırıyor . İnşaAllah ben de görürüm hemen çıkan ikinci çizgi :)
Amin allah razı olsun kuzum ❤İnşallah bu ay tutmuştur canım ümitvar olalım dimi
Canım yapmaya devam az kalmış ama henüz tam koyu değil.
Canım pko gebe kalmaya engel değil, içini ferah tut. İnşaşlah ovulasyon un faydasını görür bu ay hamile kalırsın
Hayır konış Pericim ki hayır olsun. Hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Allah sana ve bebişine şifa versin hastalıklardan korusun inşallah
Bak hala galiba diyo
Hayırlı olsun canım. Heralde hamile kalmaktan daha çok merak ettiğim şey kalp atışını duymak heraldeO güçlü ses gibi tutunsun hayata, güçlü olsun hayatı boyunca inşallah. Darısı ben ve benim gibi isteyen herkese olsunnnnn
Kız hala daha şaşkın mısın? Eşine söyledin mi?
Ayy ne de severim kız çocuklarını, bilmiyorum senin gönlün neyden yanadır ama kız çocuk gibisi var mı ya
İnşallah bu ay tutmuştur canım ümitvar olalım dimi
Canım yapmaya devam az kalmış ama henüz tam koyu değil.
Canım pko gebe kalmaya engel değil, içini ferah tut. İnşaşlah ovulasyon un faydasını görür bu ay hamile kalırsın
Hayır konış Pericim ki hayır olsun. Hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Allah sana ve bebişine şifa versin hastalıklardan korusun inşallah
Bak hala galiba diyo
Hayırlı olsun canım. Heralde hamile kalmaktan daha çok merak ettiğim şey kalp atışını duymak heraldeO güçlü ses gibi tutunsun hayata, güçlü olsun hayatı boyunca inşallah. Darısı ben ve benim gibi isteyen herkese olsunnnnn
Kız hala daha şaşkın mısın? Eşine söyledin mi?
Ayy ne de severim kız çocuklarını, bilmiyorum senin gönlün neyden yanadır ama kız çocuk gibisi var mı ya
Canim keseyi görebildinmi sen naptin doktor işiniAmin allah razı olsun kuzum ❤
14 aydır istiyroum canım evlendigimizden beri :) sen ne zamandır istiyorsunKaç aydır istiyorsun canım sen?
Canım evet bugünü muhakkak değerlendir. Benimki bir tık daha koyusuydu. Yarın daha koyu çıkarsa yarını da değerlendirirsin, silikleşirse de muhakkak değerlendir.
Saol kuzum allah razı olsun❤Dua ederiz kuzum etmez miyiz
Gmrdüm canm çok şükür :) cumada kalp atısı için çagırdı. Ama korkuyorm biraz hastalıgımdan dolayıCanim keseyi görebildinmi sen naptin doktor işini
Canim mutlaka degerlendir ama devam et siliklestigini gor ki catladigindan emin olKutsalsekerpare valla canım benim adet bitti 6 sında bugün 10 u test pik gösteriyor adet balangıcından itibaren 10.gün bugün yane bu arada ovulasyon testim bu kızlar yorumlardanız memnun olurum Bugun değerlendireyim değilmi ? @canli anne @dilzapek @Meylen K Kutsal pamuk Kutsalsekerpare @Kutsal panter N Nurlana14
Umutlu Anne Bekleyiste
Seyma üzülüyorum sonra cikmayinca idrar testine alistim artik negatif görmeye ama kan testinde negatif çıkınca cok kötü oluyor insan
Maşallahh canim inşallah duyarsin güümbür gümbürGmrdüm canm çok şükür :) cumada kalp atısı için çagırdı. Ama korkuyorm biraz hastalıgımdan dolayı
İnşallah kuzu saol allah razı olsun ❤Maşallahh canim inşallah duyarsin güümbür gümbür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?