- 13 Kasım 2018
- 430
- 447
Amin Rabbim sanada tüm isteyenlere de nasip etsin canım sen hala adet olmadin dimi?Ağlasaydiniz kiz niye tuttunuz maşşalalhh rabbim tamamina erdirsin inşalalhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Rabbim sanada tüm isteyenlere de nasip etsin canım sen hala adet olmadin dimi?Ağlasaydiniz kiz niye tuttunuz maşşalalhh rabbim tamamina erdirsin inşalalhhh
Dur şekerim heyecanlandirma beni,sabahı sabah edememkesin hamilesin kuzu benm de oyleydi
Balım ben suyun hafızası olduğuna dair bişeyler okumuştum araştırdım da ve inandım 6 adet dönemi hiç hiç korunmadığımız halde bebiş olmayınca birde bunu deneyim dedim ve adetim bittiği günden itibaren her gece bir bardak suya besmele çekip şu an hamileyim bebeğimde bende çok sağlıklıyız dedim yarısını içtim kalan yarısını baş ucuma koydum sabah kalkınca içtim bunu diğer adet dönemime kadar yaptım adet olmadım o ay Allahın izniyle hamile kalmışım dün bunu yazmıştım bi de bunu deneyin inanırsanız bu tarz şeylere diye :)Ben bişey kaçirmişşim galiba neler oluyo canım ne suyu benide aydinlatirmisinn
Amin canımmm çarşamba günü bat benimAmin Rabbim sanada tüm isteyenlere de nasip etsin canım sen hala adet olmadin dimi?
Ayyyy kuzummmm cok mutlu oldum ne mutlu size@Adlinaa Youlost16 A Annelerin en yorgunu
kızlar gittim hastaneye çok şükür bi sorun yok 8 haftayı doldurdum. Kalp atisinida dinletti ilk defa duyabildik eşimle aglamamak için zor tuttuk kendimizi
Korkma kuzum Allah’ın izniyle bişey olmaZVar kullanıyorm zaten ama işte insan korkuyor yınede
Ablammmm çok sevindim rabbiim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua etkuzu 4. cu yigeninde geliyor
Aaa çok ilğinç gerçekten yapilabilinir aslindaa biraz araştiricam bende sağlikla gelsin bebişin rabbim tamamina erdirsin bide bişey sorcam bardağin ağzi açikmi kaliyo yoksa kapatiyormuydun bir takintim var kesinlikle akşamdan üzeri açik kalan hiç bir şeyi yiyip içemiyorum benBalım ben suyun hafızası olduğuna dair bişeyler okumuştum araştırdım da ve inandım 6 adet dönemi hiç hiç korunmadığımız halde bebiş olmayınca birde bunu deneyim dedim ve adetim bittiği günden itibaren her gece bir bardak suya besmele çekip şu an hamileyim bebeğimde bende çok sağlıklıyız dedim yarısını içtim kalan yarısını baş ucuma koydum sabah kalkınca içtim bunu diğer adet dönemime kadar yaptım adet olmadım o ay Allahın izniyle hamile kalmışım dün bunu yazmıştım bi de bunu deneyin inanırsanız bu tarz şeylere diye :)
Amin İnşaAllah:)murvis darisi sana artk :)
En doğrusunu yapıyosun kuzum zaten doğru değilAaa çok ilğinç gerçekten yapilabilinir aslindaa biraz araştiricam bende sağlikla gelsin bebişin rabbim tamamina erdirsin bide bişey sorcam bardağin ağzi açikmi kaliyo yoksa kapatiyormuydun bir takintim var kesinlikle akşamdan üzeri açik kalan hiç bir şeyi yiyip içemiyorum ben
Amin inşaallah darısı sana balım :) kapatıyordum toz falan girmesin suya diye boğazım hassas benim antibiyotiklik olurum kapatmasam :)Aaa çok ilğinç gerçekten yapilabilinir aslindaa biraz araştiricam bende sağlikla gelsin bebişin rabbim tamamina erdirsin bide bişey sorcam bardağin ağzi açikmi kaliyo yoksa kapatiyormuydun bir takintim var kesinlikle akşamdan üzeri açik kalan hiç bir şeyi yiyip içemiyorum ben
Ama ne kadar kötü öyle çıkması umutlandırıyor . İnşaAllah ben de görürüm hemen çıkan ikinci çizgi :)Valla bana da burda bir arkadas söylemişti. Sürekli böyle gölge cıkıyordu. Test hatası sanıyordm ama bir sürü marka denedim.
Ve bu ay hamileliğimi öğrenmeden önce yaptıgım hiç bir testte öyle bir çizgi görmedim . En son yapttıgım testte Çıkan çizgi idrarı damlatır damlatmaz çıktı ve dogruydu :)
ederim fistigim valla saskinmAblammmm çok sevindim rabbiim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede dua et
Allah korusunnAmin inşaallah darısı sana balım :) kapatıyordum toz falan girmesin suya diye boğazım hassas benim antibiyotiklik olurum kapatmasam :)
kuzum benm tuyom adetten baslayarak adete son 9 gune kadar iliski. esmin taktigi dogru:)Amin bitanem lütfen dualarina bizleride kat rabbim tamina erdirsinnn evet şimdi bizlere anlata bakaliö nasil tüyolari ver bize
yarin yap birde ilk idrarla hic alakasi yok varsa cikiyor:)Dur şekerim heyecanlandirma beni,sabahı sabah edemem
canim cok sevindim bu sefer kusmadan girdin buraya:)Amin Rabbim sanada tüm isteyenlere de nasip etsin canım sen hala adet olmadin dimi?
Hahaahh ilahiiicanim cok sevindim bu sefer kusmadan girdin buraya:)
Tamamdir msj alindikuzum benm tuyom adetten baslayarak adete son 9 gune kadar iliski. esmin taktigi dogru:)