- 4 Ağustos 2011
- 942
- 682
- 33
canim bugun adet gunum. daha olmadim ama olsaydi çikardi testte.m
merry hic belli olmuyor benm teste cikmadi adet gununde gecikmeyi bekle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bugun adet gunum. daha olmadim ama olsaydi çikardi testte.m
canim senin adet gununde mi cikmamisti?m
summes sebile yesserah. Allah en iyisini bilir kuzum. ağlamak istersen ağla içini boşalt ama mutlaka unut. yeni bir sayfa açıldı şimdi.valla uzulmeyecegim diyorum ama insan ister istemez uzuluyor. neyse gecer birazdan.:) evet dedigin gibi dua edip beklemekten başka yapacak bir şey yok.
kuzu. gecen leke gelmisti kahve sana diyecektim dedim bosyere gelin guvey oluyorm
kizlar bende de geldi o kahverengi leke ama bende hiçbir sey yok ya. test tertemiz:)Bende de gelmişti o kahve leke ve hamileyim.Demek ki yerleşme kanamasıymış canım senin ki de.
Canm dr gittin mi ? Kan verdin mi naptın testini görmstm ama gerisini naptn bilmiyorm :)Bende de gelmişti o kahve leke ve hamileyim.Demek ki yerleşme kanamasıymış canım senin ki de.
digerleri gibi koyu degildi cok silik bir lekeydiBende de gelmişti o kahve leke ve hamileyim.Demek ki yerleşme kanamasıymış canım senin ki de.
kizlar bende de geldi o kahverengi leke ama bende hiçbir sey yok ya. test tertemiz:)
digerleri gibi koyu degildi cok silik bir lekeydi
sana bir kere test atmistim orda golge vardi ama. belli olmuyorduNe kadar gelmişti, bak bak bir de hiç söylemiyor, zaten söyleseydin ben sana çoktan test yaptırırdım. Bekletmezdim
kuzu 4. cu yigeninde geliyorCanlar nasılsınız napıyosunuz :)
gebelik için yaptığınız özel bir şey var mıydısana bir kere test atmistim orda golge vardi ama. belli olmuyordu
sulu bir akintiyla geldi degilmiBenim de açık kahveydi canım
Hemen bi bakayım, kız silik var niye demiyorsun o zaman. Ben bi tekrar bakayım o testesana bir kere test atmistim orda golge vardi ama. belli olmuyordu
yumurta takibi yapmadim vallah sadece adetten sonra basladim calismalara. adete 9 gun kala calisma yapmadim inan icimdende gelmedi daha .gun asiri iliski. oyle ayagini dik falan yapmaya gerek yok bencegebelik için yaptığınız özel bir şey var mıydı
kuzuu senden de bekliyormTebrikk ederimmmmm ne güzel haberrrr :)
sen yok dedin bende dedim gene hayal goruyom dedimHemen bi bakayım, kız silik var niye demiyorsun o zaman. Ben bi tekrar bakayım o teste