- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 35
Ohhh mis gibi ikinci çizgi, kızlar bakın bakın gözünüz gönlünüz açılsın fotoya ekmek banmak sertbest ahahhaha@canli anne kimseye demedin demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh mis gibi ikinci çizgi, kızlar bakın bakın gözünüz gönlünüz açılsın fotoya ekmek banmak sertbest ahahhaha@canli anne kimseye demedin demi
Gerçekten mi testi bize de atsan bi?kizlar benim test sonucum malesef negatif. benimki diger aya kaldi yine. simdi adet olmayi bekleyecegim.
Ayy gördüm testini ❤❤❤ hadiiii hayırlı olsun maşallah maşallah d3vamı gelsin inşanllah darısı diğer arkadaslarımızın başına inşallahhhh ❤❤❤sag ol. canm benm cok sagg ol
yok kuzu kaynan yukari cikti bende test ysptim arkasndnOhhh mis gibi ikinci çizgi, kızlar bakın bakın gözünüz gönlünüz açılsın fotoya ekmek banmak sertbest ahahhaha@canli anne kimseye demedin demi
Hadii yaaaa bekle bakaalım inşallah vardr yakizlar benim test sonucum malesef negatif. benimki diger aya kaldi yine. simdi adet olmayi bekleyecegim.
canim cok sevindim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi diger ay benim başima insallah.
Kızlar da fikir versin nasıö söylesek ki ayy ne bileyim şu an heycandan aklıma d abir şey gelmiyoryok kuzu kaynan yukari cikti bende test ysptim arkasndn
kizlar benim test sonucum malesef negatif. benimki diger aya kaldi yine. simdi adet olmayi bekleyecegim.
Bakın ben böyle süpriz yapmstm fikir olur sizede A Annelerin en yorgunuKızlar da fikir versin nasıö söylesek ki ayy ne bileyim şu an heycandan aklıma d abir şey gelmiyor
üzülme kuzum. hayırlısı buymuş. ben artık belirti falan da beklemeyeceğim. o da psikolojik oluyor bence. en iyisi dua etmek ve hayırlısını beklemek. ama unutma ilk bebişin kız olacak:) demedi deme:)kizlar benim test sonucum malesef negatif. benimki diger aya kaldi yine. simdi adet olmayi bekleyecegim.
amin bitanm amimcanim cok sevindim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi diger ay benim başima insallah.
Geçen dedin ne diyecektin kız yazsanaseymos gecen
amin bitanm amim
guzelmiss balim. genelde esime damdan duser gibi derimBakın ben böyle süpriz yapmstm fikir olur sizede A Annelerin en yorgunu
inşallah canim benim.Üzülme cAnım,birdaha ki aya güzel haberini alıcaz İnşAllah.
guzelmiss balim. genelde esime damdan duser gibi derim
Geçen dedin ne diyecektin kız yazsana
valla uzulmeyecegim diyorum ama insan ister istemez uzuluyor. neyse gecer birazdan.:) evet dedigin gibi dua edip beklemekten başka yapacak bir şey yok.üzülme kuzum. hayırlısı buymuş. ben artık belirti falan da beklemeyeceğim. o da psikolojik oluyor bence. en iyisi dua etmek ve hayırlısını beklemek. ama unutma ilk bebişin kız olacak:) demedi deme:)
Ne kadar gelmişti, bak bak bir de hiç söylemiyor, zaten söyleseydin ben sana çoktan test yaptırırdım. Bekletmezdimkuzu. gecen leke gelmisti kahve sana diyecektim dedim bosyere gelin guvey oluyorm
merry hic belli olmuyor benm teste cikmadi adet gununde gecikmeyi beklecanim cok sevindim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Darisi diger ay benim başima insallah.