- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 35
Kızz deli ettiniz beni ya, sanki 3 kez hamile ben kaldım yaa. AhahahahahEsma eşine süpriz yapseymam icine mi dogdu. ben hiv beklemiyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızz deli ettiniz beni ya, sanki 3 kez hamile ben kaldım yaa. AhahahahahEsma eşine süpriz yapseymam icine mi dogdu. ben hiv beklemiyordum
sen akil verecektin unuttun mu:)Kızz deli ettiniz beni ya, sanki 3 kez hamile ben kaldım yaa. AhahahahahEsma eşine süpriz yap
elim ayagim titriyor
Maşallah bizede ver şu sırrınıelim ayagim titriyor
amin ama ben cok kotuyum suan agliyormYaaa bende çok sevindim.Bana derken sende hamileymişsin. Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.
Test fotosu istiyoruzz hadiiiiii, var mı arttıran )) hadi gözümüz çift çizgi görsün
amin ama ben cok kotuyum suan agliyorm
Maşallah bizede ver şu sırrını
Ağla canım ağla valla bende seninle mutluluktan ağlayabilirim. Çok sevindim. Mutluluğunu doya doya yaşa canım. İster ağla ister gül. Sana herşey serbest. Gözyaşın akacaksa hep bu sebepten yani mutluluktan aksın inşallah.amin ama ben cok kotuyum suan agliyorm
Evettt beklemedeyizzzSıra meryl streep dee
cokkk karisik cocuk emmiyordu hep yuzume bakiyorduMutluluktan ağlamak ne güzelll
cok mutlyum seymamm. hep yanimda oldun hep rabbim senin o guzel gonlune gore versincokkk karisik cocuk emmiyordu hep yuzume bakiyordu
Canm sende pcos var mı? Sanırım pcostan dolayı silik çkkıyor biri bana öyle demişti burda. Bnmde hep böyle çıkıyordu testlerim
canımm anlat nolur ya valla sevinçle ve ümitle bekliyorum :)suan aptal gibiyim anlatacam
Kıyamam herkes gönlünün ekmeğini yer Esmam. Sen iyi olmasan çıkmaz iyiler karşına. Aminn Rabbim duanı kabul etsin. Kimin ne muradı varsa nasip etsin. Kan tahlilini ihmal etme sakın. Bugün ya da yarın en geç kan ver. Testi de at hadii merak ettikcok mutlyum seymamm. hep yanimda oldun hep rabbim senin o guzel gonlune gore versin
Haniii testiiin ayyyy çok sevindim valla gözüüüünn ayydıııın ❤❤❤❤sen akil verecektin unuttun mu:)
sag ol. canm benm cok sagg olHaniii testiiin ayyyy çok sevindim valla gözüüüünn ayydıııın ❤❤❤❤