- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
Ayyy ablammmmm çok ama çok sevindimmm yaaaa Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşşş :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy ablammmmm çok ama çok sevindimmm yaaaa Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşşş :)))
bal adetin iki 3 gun gecsin benm de cikmaidti bak ciktiKizma bana tatlimmmmm ❤❤ kan vercem söz tamam
aminnn kuzummm demek ates olcme dogru bir yontem:)Ayyy ablammmmm çok ama çok sevindimmm yaaaa Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşşş :)))
Hoşbuldum..Herkese bol şanshoşgeldin
bu ay doktor kontrolünde yumurtlamama bakacaz canım testi önceden istettim yeni geldi bakalım hayırlısı yaKaç tane test aldın bilmiyorum ama genelde 35-36 arası oluyorsan geç yumurtluyor olabilirsin yani 21-22-23. Günler ama tabi ovu testin coksa adet bittikten sonra başla yapmaya azsa eğer 12.günden sonra başla bence tabi erken yumurtlama olabilir
Benimde 14 aralik bende ovulasyon takibi yapip yumurtlamayi yakaladim ama bendede kahverengi akinti geliyor ara ara bas agrisi ve rahmim agriyor adet agrsi gibi test yaptim.negatif bu ayda olmadi
Güzel olmuş hayırlı olsun.
Canım yerleşme kanamasıdır muhtemelen. Öyleyse tahminen 4-5 gün sonra falan testte belli olur.
Canım yaşadığın kimyasalı ne zaman öğrendin? Adet gecikmesinin kaçıncı günüydü ve değer ne zaman düştü ne zaman kanaman başladı detaylıca yazabilir misin?
Yok yok valla cuma yap ya ne acelesi varr Benim bi sopam var canım sen bilmiyorsun sanırım
Ohhh ne güzel çift çizgi. Mis gibi. Bakıp "Keşke" diyen herkese nasip et Allahımmmm tez vakit sağlıkla hayırlısıyla inşallah
Ne zaman yumurtluyormuşsun canım?
Esma hisle olsaydı bu işler ben bu ay hamileydim. Ama değilmişim. Demek ki herkes hissetmiyormuş.
darisi sana kuzum senden cok umutluyum kasinti var mi halaA Annelerin en yorgunu kizzz esmaaaaa simdi okuyordum ben de cok sevindim 4.de geliyorrrr ohhh misss darisi bizim basimiza
Hosbuldum canım.Gaza geldim yarın test yapicam bakalımozgenin annesi hos geldin kuzum aramiza gel sen yabanci degilsin
yap yap ates e baktin miHosbuldum canım.Gaza geldim yarın test yapicam bakalım
Tatlım bildigim kadariyla yok ama bu ay da hamile degilsem doktora gidicem zatenCanm sende pcos var mı? Sanırım pcostan dolayı silik çkkıyor biri bana öyle demişti burda. Bnmde hep böyle çıkıyordu testlerim
kurban olurum dualrim senl sizle. bol bol duami ederim sizeAyyy esmamm masaAllah sanaaa Allahım sanaa yaşattı bu güzelliği tekrar. İnşallah biz hiç yaşamayanlara yalatr ne olr dua edin burda yebi hamişlerde var Duaalrnda umtmasnlar
Var canim ama benim sadece meme ucu kasiniyor hem de coookk ayyy insallah artik hamissin dua et ❤f
darisi sana kuzum senden cok umutluyum kasinti var mi hala
Biliyormm Canımniçi İnşaAllahh dualrnz kabul olrrrrr Allah yüzüme baksnnnkurban olurum dualrim senl sizle. bol bol duami ederim size
ne güzel söyledin canım. bizde artık bu duyguyu yaşayalım inşallah.Ayyy esmamm masaAllah sanaaa Allahım sanaa yaşattı bu güzelliği tekrar. İnşallah biz hiç yaşamayanlara yalatr ne olr dua edin burda yebi hamişlerde var Duaalrnda umtmasnlar
Bencede sayende ogrenmiş oldum :))a
aminnn kuzummm demek ates olcme dogru bir yontem:)
İnşaAllahh kuzm inşaAllah İnanki Allaha bırakmaktan başka çaremz yokne güzel söyledin canım. bizde artık bu duyguyu yaşayalım inşallah.