- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 33
Ovulasyon icin daha var o zaman bende gebelik sandim ya masil sevindimOvulasyon testi yapmıs gebelik değil teste gelince bence zamanı var henüz cok cok silik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon icin daha var o zaman bende gebelik sandim ya masil sevindimOvulasyon testi yapmıs gebelik değil teste gelince bence zamanı var henüz cok cok silik
Adetin kaç günde bir oluyor :)Canım komik olacak ama adetliyim şimdi yeni aldığım için bi denemek istedim nasıl oluyo diye
Ayyy pardon ben çizkek e yazıyorum sandım ya, beni kızdırdı ya, dedim heralde ikinci testi yaptı. Pardon yaa. Canım böyle çıkması normal, bugün bişey yok demek kikızlar ovülasyon testi bu hahahah kendime acıdım bian
dualarımız seninle kuzumkizlar eve yeni geldim. şimdi yapacagim test. inanin pek umudum yok . sonucu olumsuz ya da olumlu paylasirim hemen. mesajimi gorenler bana dua etsin.
35 36 filan canımAdetin kaç günde bir oluyor :)
kizlar eve yeni geldim. şimdi yapacagim test. inanin pek umudum yok . sonucu olumsuz ya da olumlu paylasirim hemen. mesajimi gorenler bana dua etsin.
Canım hemen at bize dekizlar eve yeni geldim. şimdi yapacagim test. inanin pek umudum yok . sonucu olumsuz ya da olumlu paylasirim hemen. mesajimi gorenler bana dua etsin.
Kaç tane test aldın bilmiyorum ama genelde 35-36 arası oluyorsan geç yumurtluyor olabilirsin yani 21-22-23. Günler ama tabi ovu testin coksa adet bittikten sonra başla yapmaya azsa eğer 12.günden sonra başla bence tabi erken yumurtlama olabilir35 36 filan canım
Canim mide bulantimdan çok giremiyorum girsem bile sizlerden bi haber varmı diye bakıp çıkıyorum. Sen nasıl oldun ? Biz doktora gidicez bugün Allah'ın izniyle canım bebisi görmeye nasipse :)
Canim insallah hayirli haberler uakizlar eve yeni geldim. şimdi yapacagim test. inanin pek umudum yok . sonucu olumsuz ya da olumlu paylasirim hemen. mesajimi gorenler bana dua etsin.
Esma hamilesin demiii. Yaaaaaaaaaaaaaaakizlarrrr siz hakloliydiniz
Hamilemisin yaa abla ne guzekizlarrrr siz hakloliydiniz
elim ayagim titriyor
seymam icine mi dogdu. ben hiv beklemiyordumYaaaaaaa Esma çoooooooook sevindimmmm. Sana dediiiimmmmHayırlı olsun bacımm m çok sevindim.
elim ayagim titriyor