- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
yeni bi yumurta geliyo ya çatlamak için ondan bahsediyorum yada gelişiyomu diyimNasıl yumurta yoksa kız :))) yumurtalarımız hep var ki :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni bi yumurta geliyo ya çatlamak için ondan bahsediyorum yada gelişiyomu diyimNasıl yumurta yoksa kız :))) yumurtalarımız hep var ki :))))
Tabi çok silik de olsa orda 2. Bir çizgiyi görüyorsun. Bu yüzden insan heycanlanmıyor değil.tamam canım yumutlama olmasa silik oluyomu
kuzum netten araştırdım da içinde 20 adet kapsül olanı var. paketi mavi ama kapsül kahverengi. böyle miydi canım?Valla tam bilmiyorum canm. 1 ay kullandım suan hamileyim. Adetim başlayınca başlamıstım içinde 28 tane var. Bittikten snra yıne aldm adet oluyum sonra başlayayım dedim ama hamileymişim. Değiştirdim normal folikasit aldm bende
Ben orda siliklik gördüm canım. Sen nerde çıkarıyorsun olmadığını acaba? Daha yeni belli ki git kan ver işte hemen
hcg testinde göremediğimizi bunda görüyoruz deseneTabi çok silik de olsa orda 2. Bir çizgiyi görüyorsun. Bu yüzden insan heycanlanmıyor değil.
Ahahahah aynen öyle canım. Bu yüzden hcg testine geçtiğimde umarım devamı gelir ve yine çizgi görürsün bu ayhcg testinde göremediğimizi bunda görüyoruz desene
Ahhhaha anladım kızzz :))) Allah seni iyi etsin emi :))) :)))yeni bi yumurta geliyo ya çatlamak için ondan bahsediyorum yada gelişiyomu diyim
Bilmiyorum karnim cok ağrıyor bugün bat her an gelebilir gibi. Tam cizgi gormeden kan vermek istemiyorumBen orda siliklik gördüm canım. Sen nerde çıkarıyorsun olmadığını acaba? Daha yeni belli ki git kan ver işte hemen
inşallah bebeğim inşallah hep beraber umut Allahtan bugün 2.günüm ilaç bakalım etki edicekmiAhahahah aynen öyle canım. Bu yüzden hcg testine geçtiğimde umarım devamı gelir ve yine çizgi görürsün bu ay
Allah senide iyi etsin kuzum cahillik işte napalımAhhhaha anladım kızzz :))) Allah seni iyi etsin emi :))) :)))
Allah senide iyi etsin kuzum cahillik işte napalımAhhhaha anladım kızzz :))) Allah seni iyi etsin emi :))) :)))
valla merak edilcek tek tarafı yok darma duman ediyo kusuyosun geçiyo ama ilginç yani çok şükür azaldı ama tamamen ne zaman biticek bende onu merakla bekliyorumŞu kusma işini cok merak ediyorum ya ben afedersiniz ama kustugum zaman burnumdan bile geliyo ve cok acı oluyo valla ben kusarsam bayağı kötü olurum gibi yaa :)))
Ahahahha estagfurullah kız o manada demedim de gülmek için öyle anlamamazlıktan geldim diyelim :))) :))))Allah senide iyi etsin kuzum cahillik işte napalım
hahahahha canım ya ağlanacak halimize bide gülüyoruzAhahahha estagfurullah kız o manada demedim de gülmek için öyle anlamamazlıktan geldim diyelim :))) :))))
Biter biterrr sabır :) kilo verdin mi sen bu dönemdrvalla merak edilcek tek tarafı yok darma duman ediyo kusuyosun geçiyo ama ilginç yani çok şükür azaldı ama tamamen ne zaman biticek bende onu merakla bekliyorum
Ay vallahi ben de gördümBen orda siliklik gördüm canım. Sen nerde çıkarıyorsun olmadığını acaba? Daha yeni belli ki git kan ver işte hemen
hiç tartılmadım henüz :) ama gitti sanki bakalım 27sinde kontrolüm var anca o zaman tartılırımBiter biterrr sabır :) kilo verdin mi sen bu dönemdr
Canım o ağrı hamilelik belirtisi de olabilir neden buna ihtimal vermiyorsun. Bat gününde çok silik çıkması normal. Bizde niye çıkmıyor böyle. Çünkü hamile değiliz. Sende hemen mi çıktı? Bak kan verip değerine bakman öğrenmen senin yararına olur. Bak ben işk kan verdiğimde 2 çıktı, sonra bir daha kan vermedim adet oldum4 gün sonra. Ne pişmanlığı yaşıyorum biliyor musun? Keşke bir kere saha verseydim de belki kimyasaldı öğrenirdim ve mutlu olurdum hamile kalabiliyormuşum derdim, dedim. Bence git kan ver yoksa yoktur zaten. Varsa da 2 gün sonra tekrar gider düzenli arttı mı diye kontrol edersin. Her türlü bu stresten kurtulursun.Bilmiyorum karnim cok ağrıyor bugün bat her an gelebilir gibi. Tam cizgi gormeden kan vermek istemiyorum
Femara canimHapin ismi neydi canim