İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

kuzum netten araştırdım da içinde 20 adet kapsül olanı var. paketi mavi ama kapsül kahverengi. böyle miydi canım?

Şu kusma işini cok merak ediyorum ya ben afedersiniz ama kustugum zaman burnumdan bile geliyo ve cok acı oluyo valla ben kusarsam bayağı kötü olurum gibi yaa :)))
valla merak edilcek tek tarafı yok darma duman ediyo kusuyosun geçiyo ama ilginç yani çok şükür azaldı ama tamamen ne zaman biticek bende onu merakla bekliyorum

valla merak edilcek tek tarafı yok darma duman ediyo kusuyosun geçiyo ama ilginç yani çok şükür azaldı ama tamamen ne zaman biticek bende onu merakla bekliyorum
Biter biterrr sabır :) kilo verdin mi sen bu dönemdr

Bilmiyorum karnim cok ağrıyor bugün bat her an gelebilir gibi. Tam cizgi gormeden kan vermek istemiyorum
Canım o ağrı hamilelik belirtisi de olabilir neden buna ihtimal vermiyorsun. Bat gününde çok silik çıkması normal. Bizde niye çıkmıyor böyle. Çünkü hamile değiliz. Sende hemen mi çıktı? Bak kan verip değerine bakman öğrenmen senin yararına olur. Bak ben işk kan verdiğimde 2 çıktı, sonra bir daha kan vermedim adet oldum4 gün sonra. Ne pişmanlığı yaşıyorum biliyor musun? Keşke bir kere saha verseydim de belki kimyasaldı öğrenirdim ve mutlu olurdum hamile kalabiliyormuşum derdim, dedim. Bence git kan ver yoksa yoktur zaten. Varsa da 2 gün sonra tekrar gider düzenli arttı mı diye kontrol edersin. Her türlü bu stresten kurtulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…