İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

O yüzden kestirme yoldan sorayım dedim güzel haberlerle gelindi mi Benim regli bitti sayılır durmak yok tedavilere devam Sen neler yapıyorsun
Ahahahah kolay gelsin sana canım bende napim bugun arkadaşımın yanında kalıcam hastaneye gidip oncesinde çarşıya gidip gezcem öyle balım sen neler yapıyorsun:)

Kız Zehra bizim cahilliğimizmiş o. 2 kişi 1 adam etmedik
Estagfirullah canım benim ben senelerdir buradayım o sebeple kendimizce kullanıyoruz işte tabirleri
Ahahahah kolay gelsin sana canım bende napim bugun arkadaşımın yanında kalıcam hastaneye gidip oncesinde çarşıya gidip gezcem öyle balım sen neler yapıyorsun:)
Sağol canım Kolay gelsin sana da İyiyim bende ne yapayım işe geldim haftaya başladık çok şükür yine çalışasım yok

Kendi işim hariç çalışmayı bende pek sevmiyorum ya :))) sana da cok güzel destek oldum sagolayım ben :)))

Kendi işim hariç çalışmayı bende pek sevmiyorum ya :))) sana da cok güzel destek oldum sagolayım ben :)))
Çalışıyor musun canım sende Yok canım ne olacak çalışmayı pek seven yoktur zaten
hayıt tohumu varda canım şimdi ilaç kullanıyorum diye başlıyamadım işe yarıyomu gerçekten
Canım bitkisel çaylar bir zararı olacağını sanmıyorum sabah akşam aç karnına içiyordum ben yine başlayacağım hatta gelen yağlarla beraber çok faydasını gören var dengeliyor hormonları

en iyisi başlıyayım ozaman :)

Yok canım evdeyim de çalıştığım zamanlarda oldu :)

günaydın kızlarrr. dün akşam adet oldum pembiş pembiş lekelenme geldi, yerleşme sandım ama gece maşallah kahverengi kan gelmiş, bayağı adet oldum şuan hayırlısı napalım dünyanın sonu değil zaten daha denememin 2.ayıydı. yani olmuyor gibi saçma bir şey söyleyemem. daha erken. Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin.

bu ay inofolic kullanmak istiyorum. kullanan var mı??

Hayırlısı olsun canım benimde ilk 4 ay olmamıstı normal yani olur insallah seninde yakında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…