- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
emine degil kiz diloAhhaha allah rahmet eylesin. Ben sevda kuşuyam emineeeğğ :)
tesekkur ederim canim. herkese gunaydin bu arada. sabah dersim 8.30 da basliyor. bugun gec kaldim evden nasil ciktigimi bilmiyorum. bugun de kaldi test yani ama ogleden sonra yapmayi dusunuyorum. varsa ogleden sonra da cikmaz mi kizlar?12 günde testle öğrenen sayısı çok. Ama temkinliysen yarın sabah ilk idrarla da çıkar bnece.
Kız ateşin maşallah çok iyş Esma.
Hosgeldin canımcımm :) şükür canım iyiyim öyle kanamam falan azaldı sancım da Ümit ediyorum ki tamamen düşmüştür değerim de sıfırlanmıştır :) sen nasılsın senin hamilelik nasıl gidiyo :)Buralardayım canım :) nasıl oldun var mı Bi sıkıntı
Nerelerdesin sen ya, bi kaç kere yazdım ama.İyi geceker kızlar napysunuz :)
Günaydın esmam. Ohh iyi yapmışsın uykunu alabildin mi?ilk defa erken uyudum
Tabiki çıkar canım. Test yanındaysa yapsana hemen hadi?tesekkur ederim canim. herkese gunaydin bu arada. sabah dersim 8.30 da basliyor. bugun gec kaldim evden nasil ciktigimi bilmiyorum. bugun de kaldi test yani ama ogleden sonra yapmayi dusunuyorum. varsa ogleden sonra da cikmaz mi kizlar?
Nerelerdeydin yahu? İyisin demi?Kızlar merhaba 2 gundur yoktum ne var ne yok nasılsınz ? Yeni hamişler var mı ????
BitnemmmmmYoulost16 Zehram sen nasıl oldun, kanaman var mı?
Kaçıncı gün canım bugün?BitnemmmmmKanamam var ama azaldı bayağı bide kırmızıya döndü nerdeyse kahverengi ve çamur gibi değil :)
Günaydın kuzum geçmiş yapmaya çalışıyorum derken :)Günaydın kızlar geçmiş yapmaya çalışıyorum ama güzel haberler veren var mı
Günaydın kuzum geçmiş yapmaya çalışıyorum derken :)
kızlar lh hormonu yüksek olunca napılıyo bi fikriniz varmı
Tam 1 hafta oldu herslde kuzum ya öyle hatırlıyorum hatta 8 günde olabilirKaçıncı gün canım bugün?
Sayfaları geçmişe dönüyorum kuzum hafta sonu yoktum yaGünaydın kuzum geçmiş yapmaya çalışıyorum derken :)
Ahahahah tek değilmişim :)) :))
Hafta sonu girmediğim için geçmiş sayfaları okuyorum demek canım genelde konularda kullanılır bu tabir
Haaaaa :))) anladım kuzumm bayağı da mesaj var anca 1 saate biter :))Sayfaları geçmişe dönüyorum kuzum hafta sonu yoktum ya
Ama yeni rengi değişmiş biraz da böyel devam eder heralde. Bununla geçmiş olsun inşallah Zehram. Son olsunTam 1 hafta oldu herslde kuzum ya öyle hatırlıyorum hatta 8 günde olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?