- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
aman kafan rahat kuzu iste ben hic bir sey .izlemiyorm. bir yere gidemiyorum sabah uykusu neydi onu unnuttum. kahvalti yok .oglen yok esim. gidince aksam yemegi o kadarBende 90da doğdum ay senle kıyaslayınca 0 cocuk evde eşimle birbirimize bakıyoruz çok geç kaldkkkkk
Hay Allahim sendedemi varBöyle cok gecikince bi an önce adet olmak istiyorum vucudum geriliyo kötü oluyo ya zaten bende pco var normal yoldan hamile kalacağımı sanmıyorum
pco engel degil aksine daha rahat hamile kaliyorsun ama tedavini ol kuzumBöyle cok gecikince bi an önce adet olmak istiyorum vucudum geriliyo kötü oluyo ya zaten bende pco var normal yoldan hamile kalacağımı sanmıyorum
Aman bosver bende bişi yok bende zayıfım rahatlık batıyo demek banada :) bu yasta nr güzel kurmuşsun aileni az büyüsünler rahatlarsın ama sen rahat durmuyosu kaşınıyosun :)aman kafan rahat kuzu iste ben hic bir sey .izlemiyorm. bir yere gidemiyorum sabah uykusu neydi onu unnuttum. kahvalti yok .oglen yok esim. gidince aksam yemegi o kadarsonra neden zayifladin .diyorlar ya
Malesef adet oldugumda doktora gidicemHay Allahim sendedemi var
Olsa 1 yıldır olmazmıydı ya korunmuyorum 1 yıldan fazladır bi yerde bi sorun var demekki ama nerdee :)pco engel degil aksine daha rahat hamile kaliyorsun ama tedavini ol kuzum
Tedaviye başladinmi yoksa yenimi gitcen canım senMalesef adet oldugumda doktora gidicem
aynen ben kasiniyormmm. fazlasiyla:) en son ebe esma buralara bi 5 sene daha ugrama demisti yoksa seni baglarim demistiAman bosver bende bişi yok bende zayıfım rahatlık batıyo demek banada :) bu yasta nr güzel kurmuşsun aileni az büyüsünler rahatlarsın ama sen rahat durmuyosu kaşınıyosun :)
yanlis anlama kuzu esinde bir baktirsin kendineOlsa 1 yıldır olmazmıydı ya korunmuyorum 1 yıldan fazladır bi yerde bi sorun var demekki ama nerdee :)
aynen ben kasiniyormmm. fazlasiyla:) en son ebe esma buralara bi 5 sene daha ugrama demisti yoksa seni baglarim demisticatlak kari ya .ona inat 10 tane doguracam
Bunu deniycem canım. İnşallah işe yarar.Canım bak el musavvir ya musavvir bunu her namazın ardından 136 kere 40 gün boyunca oku Allah’ın izniyle tabi Allah bilir de bu sebeple cok hamile kalan olmus
O gerginlik hamilelik belirtisi de olabilir pek tabii.insallah canim da. benim pek umudum kalmadi. adet oncesi hep yasadigim gerginlikte basladi. uzgunum valla.
Canım göğüs ucu hassasiyeti oluyor muydu sen de? Adet belirtsinde genelde hassaslık genel ağrı olur ama hamilelik belirtisinde ucu ağrır diye biliyorumKizlar bata son 10 gun var gogus ucu hassasiyeti basliyor snrm yine adet olacam snrm
Soğan kürü inşallah işe yarar canım.Selam kızlar! Nasılsınız? Bakamadım buralara Bayadır. Var mı yeni haberler?
Bu arada soğan kürüne başlayalı 5. Gün bugün. Akıntımda herhangi bir değişiklik yok. Ovu testleri de hala silik bile değil. Gölge. Adetin 12. Günü. Adet olmadan hamile kalmak istemiyorum zaten ama yine de takip ediyorum. Ama sizin de gördüğünüz gibi çok tırtım
Herifle film izledik canım. Şimdi bitti.seymam canim benm neden yoksun neden sesin cikmiyor sensiz buralarin tadi tuzu yok iyi kalbli guzel insan
Sanırım pkolular olarak böyle düşünüyoruzBöyle cok gecikince bi an önce adet olmak istiyorum vucudum geriliyo kötü oluyo ya zaten bende pco var normal yoldan hamile kalacağımı sanmıyorum
pkolu olduğumuz için daha çok kasıyoruz aslındapco engel degil aksine daha rahat hamile kaliyorsun ama tedavini ol kuzum
Yok tedaviye başlamadım bundan sonra gidicem düşünüyorum bakalım kendiliğinden olmuyor çünküTedaviye başladinmi yoksa yenimi gitcen canım sen
Kadın bezmiş senden her yıl gelme demiş :)aynen ben kasiniyormmm. fazlasiyla:) en son ebe esma buralara bi 5 sene daha ugrama demisti yoksa seni baglarim demisticatlak kari ya .ona inat 10 tane doguracam
Eşimde sorun yok baktırdık bendede pco dışında birşey yokyanlis anlama kuzu esinde bir baktirsin kendine
Dene bitanem tabi yararBunu deniycem canım. İnşallah işe yarar.
O gerginlik hamilelik belirtisi de olabilir pek tabii.
Canım göğüs ucu hassasiyeti oluyor muydu sen de? Adet belirtsinde genelde hassaslık genel ağrı olur ama hamilelik belirtisinde ucu ağrır diye biliyorum
Soğan kürü inşallah işe yarar canım.
Herifle film izledik canım. Şimdi bitti.sen nasılsın?
hay bu pconun gozu gor olsunpkolu olduğumuz için daha çok kasıyoruz aslında
Yani düşünüyorum ama gerçek bu olsa olurdu 1 yılda hiçmi denk gelmedi yani millet kazara hamile kalıyor biz birde deniyoruz güya ne bileyim ister istemez böyle düşünüyorumSanırım pkolular olarak böyle düşünüyoruz
Bende sen gibiyim ya demek ki bir sorun var diye düşünüyorumOlsa 1 yıldır olmazmıydı ya korunmuyorum 1 yıldan fazladır bi yerde bi sorun var demekki ama nerdee :)
Olsunnnnnnnnnhay bu pconun gozu gor olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?