- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
bole viksler var burnuna masaj yap cok rahatlatiyor deniz suyuuylads tikanikligi gidebilirOlabiliyor canım. Bi ilça kullanıyorsun o ilaç sonrasında başka bi şeye neden olabiliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bole viksler var burnuna masaj yap cok rahatlatiyor deniz suyuuylads tikanikligi gidebilirOlabiliyor canım. Bi ilça kullanıyorsun o ilaç sonrasında başka bi şeye neden olabiliyor.
Kısalt canım cherry diyebilirsin:) evet yaa sonucta hep negatif oluyo nedense biri bizi okusun :)cheryumcum valla bazen adini dogru. soyluyemiyom k bakma. senle heo kaderlerimiz ayni
kuzu senin gercek adin neİyi akşamlar kızlar nasılsınız ben hala adet olamadım gögüslerim deli gibi acımaya başladı kasık ağrım var kaç gündür ama bi türlü olamıyorum 5 gün gecikti yine
Anladım canım:) inşallah kuzum tek isteğim buAyy teşekkürler canımm, inşallah zamanında sağlıkla doğar bebişin annesi sen eşyalarını hazırla :)) Ben de bu aralar ilaç kullanıyorum o yüzden bu ay denemedim.
Pcoluyum canım. Yumurtalarım büyümüyor. Büyüse de çatlamıyor. Eylül de iğneye başladım. Bereket varmış 20 tane yumurta oluştu :))) çatlatma iğnesi yaptık ama bu defa birbirlerini engellemişler. Adet oldum. Sonrasında çatlamayn yumurtalar kiste dönüşür 3-4 aya adetle kaybolur dedi ama ilk adetle gitti hepsi. Ardından bi yumurta oluşup büyüdü kendiliğinden. Önceki iğneleri etkisiyle diye düşünüyorum. Kendisi çatlama diye iğne de verdi yaptım ama olmadı gene.. Zaten Kasım başında da bu alerji azdı ve etim büyüdü bir anda. Tedaviye devam etmedim ben de. Hem iyi olayım diye hem de eşim istedi diye. Bi ay kendimiz bakalım dedi. Ovu testleriyle baktım ama olmadı bi şey. Şimdi önceliğim burun etim. Aldırınca direk jinekoloğuma gidip tedaviye başlayacağım tekrar. Iğne tedavisine. Sonrası Allah kerim.inşallah kuzum hepimiz için herşey güzel olur. senin sorun neydi peki kaç aydır deniyorsun iğneyi
Çok şükür canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİyi gidiyor rabbime şükür sağol kuzum sorduğun icin
:)kuzu senin gercek adin ne
Et büyüdüğü için onlar işe yaramıyor canım. Et engelliyorbole viksler var burnuna masaj yap cok rahatlatiyor deniz suyuuylads tikanikligi gidebilir
Benim de erken doğum riskim var canım Allah korusun bende bekliyorum her an tetikteyim inşallah bekler kuzumnasıpse doğurmayı bekliyorum canım artık her an tetıkteyim olabılırmıs heran. kasılmalarım cok sık hazırlıklar anca bitti gb. Sen nasılsın
okumak la gecmez yahu zemzem suyuyula yikansak nafile cheryy daha hosuma. gitti modern talking in bir sarkisi var cherry cherry ladyKısalt canım cherry diyebilirsin:) evet yaa sonucta hep negatif oluyo nedense biri bizi okusun :)
Baksın canım. Benim hep öyle bakar. Siz adet gördüğünüz için geç de olsa, siz daha şanslısınız bence.Galiba benim de çatlamıyor vajinal bakalım dedi olmazsa klomen başlarız dedi çatlatma iğnesi de isteyeceğim .
Evet biliyorum o şarkıyı çok da severim :)okumak la gecmez yahu zemzem suyuyula yikansak nafile cheryy daha hosuma. gitti modern talking in bir sarkisi var cherry cherry lady
allah sabir vrersin birde okul cekilmez o tebesir tozlari. inss kisa zamnda kurtulursun su rahatsizliktan dilo sana bisey diyecem belki bu senin icin bir sanstr. esimde polis olmak icin cok cabaladi. sagliktan gecemedi bir bakti safra kesesinde polip var .di ameliyat olmasi sartti ameliyat olduktan sonra. saglik raporundan gecti. iste kuzum sende sagligina kavusup rahatlayacaksin hem gebelikte zaten burun cok fazla insani rahatsiz ediyor karnin buyuyor nefes alamiyorsun burun hormonlardan hep tikali .kuzum hemn ol tedavini zaten somestr tatili yaklasiyor. o zamn calismalara baslarsinEt büyüdüğü için onlar işe yaramıyor canım. Et engelliyor
ahhh ahh cocuklugumun sarkisi diyecem ama ben 89da dogdum guzel amaEvet biliyorum o şarkıyı çok da severim :)
Bende 90da doğdum ay senle kıyaslayınca 0 cocuk evde eşimle birbirimize bakıyoruz çok geç kaldkkkkkahhh ahh cocuklugumun sarkisi diyecem ama ben 89da dogdum guzel ama
İyi akşamalr canım allah allah test yaptinmi canımİyi akşamlar kızlar nasılsınız ben hala adet olamadım gögüslerim deli gibi acımaya başladı kasık ağrım var kaç gündür ama bi türlü olamıyorum 5 gün gecikti yine
Yaptım canım bugun negatifİyi akşamalr canım allah allah test yaptinmi canım
Allah en kısa sürede nasip etsin inşallah canım ben tam pcoyu anlayamadımda senin bu pcoda ne gibi sorunların vardı acabaPcoluyum canım. Yumurtalarım büyümüyor. Büyüse de çatlamıyor. Eylül de iğneye başladım. Bereket varmış 20 tane yumurta oluştu :))) çatlatma iğnesi yaptık ama bu defa birbirlerini engellemişler. Adet oldum. Sonrasında çatlamayn yumurtalar kiste dönüşür 3-4 aya adetle kaybolur dedi ama ilk adetle gitti hepsi. Ardından bi yumurta oluşup büyüdü kendiliğinden. Önceki iğneleri etkisiyle diye düşünüyorum. Kendisi çatlama diye iğne de verdi yaptım ama olmadı gene.. Zaten Kasım başında da bu alerji azdı ve etim büyüdü bir anda. Tedaviye devam etmedim ben de. Hem iyi olayım diye hem de eşim istedi diye. Bi ay kendimiz bakalım dedi. Ovu testleriyle baktım ama olmadı bi şey. Şimdi önceliğim burun etim. Aldırınca direk jinekoloğuma gidip tedaviye başlayacağım tekrar. Iğne tedavisine. Sonrası Allah kerim.
Anladim canım sıkma canını çperşembe günü kanda bakildi bana negatif benim bile birazda olsa umudum var adet olmadiğin sürece bir umut vardir kuzum seninde alicaz güzel haberlerini inşallahhhYaptım canım bugun negatif
Böyle cok gecikince bi an önce adet olmak istiyorum vucudum geriliyo kötü oluyo ya zaten bende pco var normal yoldan hamile kalacağımı sanmıyorumAnladim canım sıkma canını çperşembe günü kanda bakildi bana negatif benim bile birazda olsa umudum var adet olmadiğin sürece bir umut vardir kuzum seninde alicaz güzel haberlerini inşallahhh